Cauta in 21.294 retete
1 kg. cartofi, 1 catel usturoi, sare Mod de preparare: Cartofii se taie in patru apoi se pun la fiert 7-8 min impreuna cu sarea, dupa care se strecoara de apa si se prajesc la foc moderat in ulei incins. In timpul prajirii se presara usturoi taiat marunt. Cind sunt gata prajiti, se adauga mujdei. Mod de servire Se servesc ca garnitura pentru fripuri sau se pot consuma simpli
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oua Mod de preparare: Timpul de firbere necesar pentru obtinerea oualelor tari este de 10 minute de la primul clocot. Depasindu-l, galbenusul se impietreste. Dupa ce au fiert, se tin citeva secunde in apa rece pentru a se curata mai usor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si la urma cele 4 oua fierte si taiate in jumatate. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pielita si se pune la fiert cu apa calda si putina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 250 gr. spanac, 100 gr. macris, 100 gr. unt, 6 linguri smantana, 2 linguri svaiter ras, sare, piper; pentru sos: o lingura faina, o lingura unt, 1 galbenus, o cescuta lapte, sare, piper Mod de preparare: Se fierb ouale (cca 6 min. in apa clocotita), se toarna apa rece peste ele, se curata de coaja si se lasa deoparte. Sosul se prepara incalzind untul intr-o tigaie, adaugind faina si dupa 1-2 minute stingind cu lapte. Se fierbe in continuare amestecand ca sa nu se prinda, se sareaza, se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : Se pune apa sarata la fiert. Se amesteca bine branza de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg legume, 300-400 g carne de porc slaba, de vitel sau piept de pasare, 100 g orez, 100 g ceapa, 250 ml smantana, 50 g unt sau untdelemn, marar, patrunjel. Mod de preparare: Toate legumele afara de cartofi si in plus morcovii, telina, gulia care se fierb inabusite, se pot pregati cu orez.Carnea, tocata de 2 ori prin masina, se caleste, facultativ, cu ardeiul si cu condimentele intr-o cratita cu 3-4 linguri de untdelemn si se lasa deoparte.Orezul se fierbe astfel ca bobul sa ramina...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... trage aceasta reteta de somon fiert inabusit, servit cu un sos ... . Subtiati cu apa din care a fiert pestele, daca e cazul. Adaugati mararul ... pentru acest peste sunt legumele fierte la abur. Inlocuiti apa cu ... decorativ, puteti asezona cu creveti mici, fierti impreuna cu pestele.[/tip ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1/2 kg. cartofi, o capatina de usturoi, o ceasca de ulei, o ceasca apa minerala, sare, piper Mod de preparare: Cartofii se spala, se fierb in coaja, apoi se curata. Usturoiul se curata, se piseaza, se freaca cu ulei si apa minerala. Cartofii se amesteca cu mujdeiul de usturoi si se incalzesc. Mod de servire Se servesc fierbinti.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. carne, 1/2 felie franzela, 1/2 albus, patrunjel verde, sare Mod de preparare: Se da carnea cruda prin masina impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa. Se amesteca apoi cu albusul, verdeata si sarea, pana se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute mici, care se fierb in aburi pe o strecuratoare asezata deasupra unui vas in care fierbe apa. Se tin sa fiarba acoperita 30-40 de minute. Mod de servire Se servesc calde sau reci, cu diferite sosuri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... adica fierti in zeama de scortisoara, foarte yummy!!! :P Va aduc maine ... grade C.) Se pune apa la fiert intr-o oala mare, incapatoare. Cand ... am lasat mai mult la fiert (am vrut ca siropul sa ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ouale fierte tari se taie marunt cu cutitul, se adauga mustarul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
oua Mod de preparare: Ouale trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat. Se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5-6 minute pentru a obtine un albus bine inchegat. Mod de servire Ouale cleioase pot fi servite simple sau cu diferite sosuri calde, sos alb, sos bechamel, sos de rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
255 gr. orez, 6 dl apa, 2 lingurite Vegeta, 25 gr unt sau margarina Mod de preparare: Se fierbe apa cu Vegeta. Se spala orezul si se lasa sa se scurga bine. Se incinge untul/ margarina intr-o cratita si pune 1/5 din orez. Se amesteca pana se rumeneste usor. Se pune restul de orez si se amesteca cam 1 minut. Se toarna apa cu vegeta. Se pune capacul. Se lasa sa fiarba fara sa se amestece cam 12 minute. Orezul trebuie sa fie uscat si stralucitor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Prazul bine fiert in apa clocotita cu sare se taie in bucati mai mici, se asaza in farfurie, se toarna deasupra sos maioneza, subtiat si amestecat cu castraveciori acri, taiati bucatele si verdeata taiata marunt sau orice fel de sos rece. Merge cu cartofi copti si suc acrisor de portocale. - 3 fire de praz, 1 galbenus, 1 lingura mustar, ulei, otet, 3 castraveciori acri, 2 legaturi de verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... apa fierbinte. Se pune la fiert apa cu sare, impreuna cu ... se pune calcanul. Dupa ce a fiert, se serveste cald, presarat pe ... . Zarzavatul din apa in care a fiert poate fi folosit ca garnitura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... spala si se pun la fiert impreuna cu legumele (curatate, spalate ... cu zeama in care au fiert pastravii si se paseaza prin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/2 kg. ficat, 150 gr. ciuperci, 5-6 fire ceapa verde, 1 legatura patrunjel verde, 1 crenguta busuioc, 1 foaie dafin, 3-4 linguri ulei sau unt, 1/2 lingura faina, 1 lingura zeama de lamiie sau 1 lingurita otet, 1 ceasca zeama de carne, sare, piper Mod de preparare: Ficatul, curatit de pielite si vine, se sterge cu o cirpa umeda si se taie felii subtiri. Verdeturile se taie marunt. Foaia de dafin se piseaza. Se asaza totul intr-o cratita cu ulei: un rind de felii subtiri de ficat, peste ele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in apa in care au fiert. Se servesc pe un platou ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro