Cauta in 21.294 retete
... , taiem maruntaiele care au fost fierte in trealabil in apa fara ... si chiar la urma ouale fierte tari taiate fasii lungi. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... servesc alaturi de orez simplu( fiert cu sare si piper) , sos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Ingrediente: - 450 gr de naut fiert - 2 catei de usturoi pisati - 1-2 linguri ... apa rece peste noapte, apoi fiert pana cand boabele sunt moi ... 2-3 linguri din apa in care a fiert nautul. Hummusul se mananca in ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si altele. Variante. Ingrediente: - oua fierte - ceapa verde - marar verde - masline ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se pune orezul la fiert, iar spre final se adauga sare, zahar si otet. Asteptati sa se raceasca. Am asezat pe rogojina de bambus o foaie nori, pe foaia de nori am intins orez uniform, am adaugat somon taiat bucati mai lungi, castravete si morcov, apoi am rulat. Cu un cutit umezit am taiat rondele de grosime potrivita. Am servit maki-sushi cu sos de soia. De asemenea, se poate servi si cu wasabi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... acopera si se lasa la fiert 8-10 min. Dupa aceia, il ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... fasole verde fiarta 1 cana morcovi fierti 1 cana dovlecei Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... termorezistent uns cu unt. Cartofii fierti, ardeii si branza-eu am ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... voua mai mult. Ingrediente: - 5 oua fierte tare - 1 lingura cu varf de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Taie legumele cubulete. Toaca marunt varza. Pune-le la fiert, împreuna cu frunzele de dafin, în supa clocotita. Adauga sare dupa gust. Lasa la fiert 30 de minute, apoi adauga boabele de fasole si pastele fierte. Lasa sa mai dea în câteva clocote apoi ia oala de pe foc si adauga patrunjelul tocat. Se serveste cu parmezan ras presarat deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Castravetii taiati cubulete se amesteca cu jumatatile de rosii cherry, frunzele de valeriana/spanac si se asezoneaza dupa gust cu sare, piper, ulei si zeama de lamâie. Somonul afumat se rupe în bucati si se presara peste salata. Se presara semintele de chia la final, iar optional se poate adauga un ou fiert tare.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare si se lasa la fiert câteva minute. Apoi se scoate ... masina de tocat împreuna cu sângele fiert. Orezul de pune la fiert la foc mic timp de 10 minute, dupa care se ... se amesteca împreuna cu orezul fiert. La orezul cu ceapa se ... la foc mic în zeama în care a fiert carnea, timp de aproximativ o 15 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , ardeiul iute, rosiile si spaghetele fierte. În paralel se topeste untul, tapet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fara maioneza grea. Ingrediente: - 5 oua fierte tare - 5 fileuri de ansoa - 5 capere ... - boia pentru garnisit Curatam ouale fierte, avand grija sa nu le ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... lamaie. Se pune gutuile la fiert cu apa cat sa le ... de ea). Dupa ce au fiert bine gutuile se stoarce bine ... pregateste marmelada). Se pune la fiert la foc mare se adauga ... pana se topeste zaharul, trebuie fiert aprox 1h, intre timp se ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... soia, pe care le-am fiert 30 minute in apa cu ... ! Ingrediente: - 100g granule de soia, fierte si scurse de apa - o ceapa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... din apa in care au fiert. Se ia tigaia cu sosul ... de apa in care au fiert, mai lasam pe foc cateva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pune apa cu zaharul la fiert si se adauga semintele din ... si se lasa 3 minute la fiert în siropul de zahar. Apoi se ... romul, biscuitii maruntiti si perele fierte. Apoi se adauga ciocolata alba ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cartofii fierti în coaja se lasa la racit, dupa care se decojesc si se dau prin razatoare. Se pun într-un bol mare si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se formeaza chiftelute plate care se lasa la prajit în tigaia încinsa cu putin ulei pâna când se rumenesc pe ambele parti. O alta varianta mai sanatoasa ar fi sa lasi chiftelutele la cuptor pentru a evita prajirea lor în ulei. Se consuma alaturi de o salata de verdeturi si legume.
Reţetă de pe retete.eva.ro