scampi asiatic reteta
Pagina 1 din 5
Te-ar mai putea interesa:
reteta de salam de porc, reteta gem de visine pentru diabet, reteta sloi de oaie, gulas cu carne de vita reteta ungureasca, reteta iepure la ceaun, reteta chec cu lapte, reteta zacusca cu vinete necoapte, reteta sirop de trandafir, reteta de foietaj, reteta ardei iute pentru iarna
Amesteca zaharul brun, mierea, sosul de soia, ghimbirul, usturoiul si sosul iute. Condimenteaza fâsiile de piept de pui cu sare si piper. Încinge uleiul într-o tigaie mare, apoi adauga bucatile de pui si rumeneste-le pe fiecare parte, pâna când devin usor maronii. Toarna sosul peste pui si lasa sa fiarba neacoperit la fic mic, timp de 8-10 minute sau pâna când sosul se îngroasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un wok incingem doua linguri de ulei de masline si sotam ardeii taiati fasiute si ustroiul si ghimbirul taiate cubulete mici. Le lasam pe foc doar atat cat sa isi eliberezele aromele. Taiteii ii fierbem pentru in minut in apa clocotita, ii scoatem si ii trecem prin jet de apa rece. Ii adaugam in wok, amestecam si ii lasam 1 minut pe foc. Adaugam sosul de soia. Omogenizam, adaugam ceapa verde taiata pe diagonala si dam deoparte. Punem in boluri si servim.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai ofer o alternativa, una mai asiatica :) Iata cum sa procedati (e o omleta ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si gustoasa inspirata din bucataria asiatica. Timp de preparare: Mediu Numar ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Sosul de piper negru este specific Chinei unde se foloseste cu precadere la mancarurile din carne de pasare. Dens, aromat, complex, si mai putin picant decat ne lasa sa credem numele, sosul de piper negru a aparut in anii ?50 alaturi de carnea de crab, in Singapore., dar a revolutionat lumea fructelor de mare de abia in anii ?80 ai secolului trecut, cand preparatul si-a castigat popularitatea. De atunci, crabul cu piper negru a devenit un etalon al bucatariei singaporeze si un exemplu pentru...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
sos: 100 gr unt de arahide, o cana apa fierbinte, 2 lingurite condiment, o lingurita sos de soia, 3 lingurite otet, preferabil de cidru, 1/2 lingurita ardei iute rosu tocat marunt; legumele: o lingurita ulei de arahide, 2 lingurite condiment, o lingurita ghimbir, un ardei rosu taiat marunt, un dovlecel mic taiat marunt, o cana mazare, 3 fire de ceapa verde, taiate; spaghete: spaghete fierte potrivit instructiunilor de pe ambalaj, o mana arahide, o mana coriandru Mod de preparare: Se amesteca...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O salata elegata si delicata, cu tenta fineturilor orientate. Ingrediente : un castravete lung (sau patru castraveti mici), doi morcovi, doua mere, doua cepe mici, cateva fire de menta, cateva fie de patrunjel, o lingura cu miere, doua linguri de suc de lamaie, ulei de masline, un ardei iute mic, sare, piper. Preparare : - Amesteca lingura de miere cu doua linguri de ulei de masline si sucul de lamaie. Potriveste la gust cu un praf de sare si piper. - Spala castravetele si taie-l felii fine....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la fiert macaroanele, se strecoara si se amesteca cu putin untdelemn. Se curata si se spala ceapa verde, se taie pe diagonala in 3-4 bucati. - Rosiile se oparesc, se curata de pielita si de codita si se taie in feliute subtiri. Morcovul se curata, se spala, se taie in patru pe lung, apoi in stifturi cat mai subtiri. Se scoate fasolea din conserva, se scurge bine, la fel si boabele de porumb. Alunele (dezghiocate) se prajesc in tigaie fara untdelemn, apoi se sfarama (nu prea marunt) in...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... supa de legume si sosul asiatic iute. Se lasa sa scada ... supa de legume, 4 linguri sos asiatic iute, o lingura pasta rosie de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... supa de legume, 4 linguri sos asiatic iute, o lingura curry pasta rosie ... adauga supa de legumesi sosul asiatic iute. Se lasa sa scada ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , disponibil in magazinele cu specific asiatic), 1 lingurita usturoi tocat marunt, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc iute. Caleste vinetele amestecând continuu, timp de patru minute sau pâna ce vinetele se înmoaie. Adauga apa, fulgii de ardei iute si usturoiul. Separat, amesteca zaharul, amidonul de porumb, sosul de soia si sosul de stridii. Adauga sosul obtinut peste vinete si amesteca bine. Lasa pe foc pâna ce sosul scade si se îngroasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la aburi este specific bucatariei asiatice, iar in cea chinezeasca sunt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dulce acrisor cu o usoara tenta asiatica datorita mirodeniilor iar culoarea este ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... internationale si indispensabil in bucataria asiatica. Daca de fiecare data, prin ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... gust unic, dat de sosul asiatic de piper negru, picant, intens ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... fel de mancare tipic bucatariei asiatice, care contine carne si/sau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sosul asiatic de piper negru se potriveste de minune cu gustul ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , spre deosebire de majoritatea mancarurilor asiatice, care se prepara in cateva ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... observat ca bloggerii de origine asiatica folosesc foarte mult aceasta gelatina ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com