Cauta in 20.692 retete
Bate oul cu apa într-un bol mic. Topeste untul înt-o tigaie mare, la foc mediu. Adauga oul si lasa-l neatins timp de unu sau doua minute, apoi scoate-l din tigaie si taie-l în fâsii. Încinge uleiul în aceeasi tigaie, adauga ceapa si caleste-o pâna se înmoaie. Adauga apoi orezul, sosul de soia, piperul si carnea de pui. Caleste la foc mare timp de cinci minute, apoi adauga fâsiile de ou. Se serveste fierbinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie-grill foarte bine încinsa, asaza bucatile de vita asezonate cu sare si piper, si lasa-le pâna când se fac mediu sau dupa preferintele tale. Asaza apoi pe o farfurie si lasa sa se raceasca doua minute. Fierbe apoi verdeata în apa clocotita în care ai pus putina sare, pâna ce se înmoaie putin. Cât friptura este înca fierbinte, stropeste-o cu câteva linguri de sos de soia si presara usturoiul, ghimbirul, chilli, sucul de lime si uleiul de masline. Când verdeata s-a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iute si aromata, supa laksa are origini peranakane (populatia primilor chinezi din Malaezia) si s-a raspandit in egala masura din bucataria singaporeza si cea malaieziana, dar este foarte populara si in alte tari din sud-estul Asiei, cum ar fi Thailanda. Baza aceste mancaruri consistente este o supa de peste sau legume, legata cu lapte de cocos, aromata cu pasta laksa si servita cu taietei, creveti, pui, legume si tofu. Reteta de mai jos este o versiune populara in special in Thailanda unde...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Importata din Asia unde orezul fiert inlocuieste painea, masina pentru orez este o inventie extraordinara atat pentru acasa cat si pentru restaurante. Marele avantaj al unei asemenea masini este modul uniform in care este fiert orezul, precum si posibilitatea de a alege ce fel de orez doriti sa obtineti: orez pentru risotto, orez pentru sushi, orez pentru poridge. Unele modele au si optiunea de fierbere rapida pentru urgente. De asemenea, in functie de capacitatea masinii, se poate alege ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... alte tari din sudul continentului asiatic, in special in Cambogia si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... care lipseste carnea). Aceasta salsa asiatica se prepara in mod frecvent ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
In japoneza se numesc gyoza . Sunt de origine chinezeasca (coltunasii chinesti sunt foarte asemanatori) si se pot gati fierti, la aburi, prajiti in baie de ulei sau la tigaie. La fel de variate pot fi si umpluturile  cu carne, cu legume, ca mai toate tipurile de dim sum . Principalele diferente intre gyoza (coltunasi japonezi) si jiaozi (coltunasi chinezesti) sunt ingredientele diferite folosite la aluat (aluatul de gyoza are si oua) si cantitatea de usturoi (coltunasii japonezi au mai...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... retete de deserturi cu tenta asiatica, bananele prajite ocupa de departe ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... popular si in alte bucatarii asiatice. Ideal alaturi de pachetele de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pui cu taietei de orez (asiatica) Desert: - Tarta cu mere si ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Bucatarii internationale Bucataria americana Bucataria asiatica Bucataria britanica Bucataria franceza Bucataria ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... la Adina e ca iubeste mancarea asiatica si condimentata. Si cel mai ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Plaa krapong neung manao (biban de mare cu limeta) este o delicata reteta thailandeza in care pestele este fiert inabusit, fara pic de grasime, dar inconjurat de aromele complexe de limeta, lemon grass, usturoi, ceapa verde, ardei si sos de soia. Pestii de mare slabi, cum este bibanul sau dorada, sunt nemaipomeniti gatiti in acest fel. Portii: 4 Timp de preparare: 60 de minute Ingrediente: 4 pesti (biban de mare sau dorada) 2 tulpini de lemon grass 3 cepe verzi 5 ardei iuti mici 6 catei de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Retetele asiatice se servesc cu orez simplu sau prajit cu legume ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... in frigider. Asa cum procedeaza asiaticii, din Bangkok pana in Tokio ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Portii: 350 ml Pentru:carne rosie, porc, pui, peste Ingrediente: 250 ml iaurt 1 lingura de ghimbir ras 1 lingura de boia de ardei dulce 1 lingura de ulei 2 lingurite de usturoi tocat 2 lingurite de sare 1/2 chimion 1 lingurita de curcuma pudra 1/2 lingurita boia de ardei iute Portii : 350 ml Pentru : marinata umeda pentru carne rosie, porc, pui, peste Ingrediente : 250 ml iaurt 1 lingura de ghimbir ras 1 lingura de boia de ardei dulce 1 lingura de ulei 2 lingurite de usturoi tocat 2 lingurite...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Mic-dejun cu fructe Omleta asiatica Omleta cajun Omleta cu ciuperci ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Nasi este numele generic dat de indonezieni si malaezieni orezului gatit, iar cand mancarea se numeste goreng ( orez prajit), avem in fata specialitatea de baza a bucatariei indoneziene, foarte populara si in Malaysia (Malaezia) sau Singapore. Dovada a unei bune si economicoase gestiuni a proviziilor, nasi goreng se prepara in mod uzual din orezul fiert si ramas de la micul dejun, in combinatie cu legume, cu sau fara carne, peste si fructe de mare. Intrucat nasi goreng este o denumire...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cosulete de bambus (specifice bucatariilor asiatice) asezate pe oale cu apa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro