Cauta in 21.294 retete
Se fierb cartofii în coaja, dupa care se curata si se taie în cubulete. Pieptul de pui se fierbe si el împreuna cu morcovul. Puiul se taie suvite, iar morcovul se da prin razatoare. Ingredientele se pun într-un vas mai mare. Peste ele se adauga restul ingredientelor. Salata este gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pana la capat. daca sunt noi si mici atunci nu are ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cine ar putea! Ideea e ca noi, familia gospodini, participam la un ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Doar Italia putea naste un astfel de desert, oricare parte a ei ar fi responsabila de aparitia lui. Fie ca a aparut pentru prima data in Treviso, dupa cum pretind unele surse, sau in Siena, dupa cum proclama altele, Tiramisu ramane al Italiei si inseamna acelasi lucru: Tira mi su (trage-ma-n sus), cu referire directa la continutul energetic al ingredientelor, espresso si zahar. Fiind un desert al copiilor, Tiramisu nu continea initial alcool, ulterior i s-au adaugat felurite licori alcoolice...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Beef, Bernaise and Cheese este in egala masura un elogiu adus fripturii de vita si celor care o iubesc. Am inventat  si pun ghilimele deoarece inventiile in bucatarie sunt putine si relative  acest fel acum cinci ani, pentru o petrecere interna a BBC Romania, incercand sa recompun numele postului de radio din ingredientele autopropuse carnii de vita. Chiar daca intre timp BBC Romania s-a inchis, nici restaurantul nu mai e, ne-a ramas amintirea acestei retete facute oarecum la repezeala...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pentru ca este sezonul cartofilor noi, nu puteam sa ratez ocazia ... tocat fin 1 kg cartofi noi 1 legatura morcovi noi sare si piper ... gust Spalati mai intai cartofii noi si indepartati pielita fie cu ... cateva retete pentru cartofii noi: Cartofi noi cu sos de smantana ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Orice nas isi are papanasul! Pana sa mananc primul meu papanas prajit, drapat in smantana si dulceata, credeam ca papanasii romanesti sunt cei pe care i-am mancat in copilarie, adica cei fierti. Adevaratii papanasi romanesti, de origine moldava, sunt cu siguranta cei prajiti. Papanasii fierti isi gasesc originile in bucatariile autro-ungare, asa ca nu e de mirare ca ii regasim nu doar la Cluj,Carei sau Zalau ci, mai cu seama, in restaurantele din Budapesta si Viena. Tot pe baza de branza,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O supa cult a bucatariei franceze, traditionala si totodata noua, mancare rustica acceptata ca o axioma de nouvelle cusine . O compozitie fierbinte, de consistenta onctuoasa, deliciu de toamna-iarna in care dulceata cepei caramelizate se combina cu aroma de branza densa si vin rosu. Bucatarie: franceza Ocazie: de zi cu zi Portii: 4 Timp: aproximativ o ora (preparare  15, gatire  45) Ingrediente: * 1 / 4 cana (55 grame) de unt * 3 cepe, feliate subtire (pestisor) * 1 lingurita de zahar * 1...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... avem nevoie de : 1 kg cartofi noi 3 fire usturoi verde 3-4 catei usturoi ... pentru cca. 20 de minute. Noi am servit cu varza rosie ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
1 kg cartofi, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 5 rosii, 1 lingura de bulion, boia de ardei iute, ulei, sare, piper Mod de preparare: Ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit se calesc in ulei pana se inmoaie. Se adauga rosiile taiate cubulete,1 lingurita de boia de ardei iute si bulionul. Se potriveste de sare si piper si se inabusa pana se ingroasa sosul. Cartofii, curatati si taiati in cuburi mari, se prajesc pana se rumenesc. Se pun intr-un castron si se toarna deasupra sosul. Se orneaza cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Tarile arabe si Israelul par a avea multe si demult de impartit. Dar nimic nu atrage atentia mai mult decat bucataria. Cele doua parti impart de sute de ani aceleasi ingrediente in doua bucatarii care par a se desparti doar pentru a se reuni mai apoi. Doua bucatarii religioase, in care hrana are un rol ritualic iar ingredientele se gatesc si prepara dupa reguli stricte. Desi nu se poate face confuzie intre mancarea halal si cea kosher , cele doua prezinta multe similitudini. Falafelul e una...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Iata o ciorba unica si, din pacate, insuficient de raspandita. Se regaseste in Bucovina, intreaga Transilvanie cu tot cu Banat, si o mica parte din Muntenia. O compozitie verde, de primavara, in care iarna isi pastreaza insinuant aroma de afumatura. Spre deosebire de suratele ei urzifere si lobodarifere, aceasta compozitie salatiera nu este o simpla fiertura menita sa detoxifice organismul dupa iarna sau una de post, menita sa curete pacatele iernii. Dimpotriva. Ciorba de salata e o alcatuire...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... retetele culinare de top la noi acasa. Ingrediente: - 4 gulii mari - 3 dovlecei ... carne tocata - ulei - ardei gras (noi am folosit 1/2 ardei rosu si ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de martisoarele speciale, cumparate de noi acum cateva zile, am mai ... - cartoane colorate (o sa radeti, dar noi chiar avem asa ceva in ... aceasta cale, va dorim si noi o primavara frumoasa, linistita si plina ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... - o capatana de broccoli - o legatura morcovi noi - o ceapa alba mare - 3 catei de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... simplu, asa cum am servit-o noi, cu painici de casa si ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... timp ce mijlocul ramane nafacut. Noi am mancat cascavalul pane cu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... plece prea curand de la noi. Motiv in plus de bucurie ... - mix de legume la alegere (noi suntem fani legume mexicane) - paste ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... un prosop, timp in care noi (eu si fratele meu) ne ... gr dulceata (de prune folosim noi de obicei) - extract de vanilie ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... "la capac" cum ii spunem noi pe aici, nu se foloseste ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com