Cauta in 16.330 retete
Blatul: Ouale se bat cu zaharul timp de 10 minute, pana se albeste compozitia. Faina se cerne impreuna cu cacaua si se incorporeaza jumatate din amestec in crema de oua, apoi se incorporeaza untul topit, si restul de faina si cacao. Aluatul obtinut se toarna intr-o forma de copt dreptunghiulara in care am asezat cu hartie de copt. Blatul se da la cuptorul incins in prealabil la 180 grade Celsius pentru aproximativ 30-35 minute. Dupa ce s-a copt, se lasa sa se raceasca cateva minute in forma,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se serveste calduta. - 800 g cartofi noi marunti (nesfaramiciosi), o salata verde, 2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... aroma usturoiului si a mararului, cartofii noi la ceaun cu marar si ... mai bun! Ingrediente: 1 kg cartofi noi 1 fir usturoi verde cateva fire ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Gulasul de caprioara cu cartofi noi este mai aromat si mai ... timp, mai proaspat datorita cartofilor noi. Vinul rosu si mirodeniile pun ... : Gulas de caprioara cu cartofi noi Ingrediente: 1,5 kilogame pulpa de caprioara 1,2 kilograme cartofi noi 3-4 ardei grasi, rosii 1 ardei iute 4 cepe 6 linguri de ... : 8 Gulasul de caprioara cu cartofi noi se serveste cu paine proaspata ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... salata de cartofi noi cu un aer primavaratec, poaspata si relativ ... post. Reteta: Salata de cartofi noi cu iaurt si hrean Ingrediente: 1 kilogram cartofi noi 200 ml iaurt 3 linguri ulei de masline 1 lingura ... proaspat macinat. Salata de cartofi noi, cu iaurt si hrean se ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Cartofii noi, trasi la tigaie in unt sunt un deliciu.Este ... . Ingrediente pentru 3 persoane: - 500 g cartofi noi mijlocii - 50 g unt - 1/2 lingurita sare ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Ingrediente : - 1 kg cartofi noi, daca sant de marimea unei nuci taiati ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... la zapada :D Am luat cu noi si maturica, sa ne facem ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... , o sa fie toata familia impreuna! Noi, adultii, intelegem adevarata semnificatie a Pastelui ... site multi producatori si produse noi, cum ar fi Motorola, care ... la Explora , care a imbracat haine noi si un design pe masura ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... nu profitam de aparitia cartofilor noi! Din punctul meu de vedere ... , usturoi si boia. Ingrediente cartofi noi, fierti in coaja la aburi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ii iubesc: HAIDETI SA O FACEM NOI! Avem deja o parte din banuti ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Imi place zama de salata la nebunie si astept an de an sa apara salata ca sa ma pot bucura de ea. Reteta e pur ardeleneasca, cu faina, cu lapte, cu smantana, adica exact asa cum trebuie sa fie o zama de salata verde. Nu are alte legume sau zarzavat, asa cum am vazut intr-un episod al Master Chef-ului romanesc ca se recomanda a se prepara. Nu nu si nici nu am mai auzit de asemenea varianta pana la emisiunea cu pricina. In fine, reteta o am de la mama, bunica si tot asa. E o reteta foarte ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... proaspat sau chiar branza dietetica. Noi categoric ne alegem silueta in ... atunci totul era natural. Pe noi nu ne ingrasa branza de ... de la vreo batranica pe noi ne ingrasa toti hormonii, aditivi ... calorii nu te ingrasa. Daca noi ne-am stradui ca in ... absolut nimic nu era din Romania. Si noi ce mai mancam ...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
... cine ar putea! Ideea e ca noi, familia gospodini, participam la un ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Doar Italia putea naste un astfel de desert, oricare parte a ei ar fi responsabila de aparitia lui. Fie ca a aparut pentru prima data in Treviso, dupa cum pretind unele surse, sau in Siena, dupa cum proclama altele, Tiramisu ramane al Italiei si inseamna acelasi lucru: Tira mi su (trage-ma-n sus), cu referire directa la continutul energetic al ingredientelor, espresso si zahar. Fiind un desert al copiilor, Tiramisu nu continea initial alcool, ulterior i s-au adaugat felurite licori alcoolice...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Beef, Bernaise and Cheese este in egala masura un elogiu adus fripturii de vita si celor care o iubesc. Am inventat  si pun ghilimele deoarece inventiile in bucatarie sunt putine si relative  acest fel acum cinci ani, pentru o petrecere interna a BBC Romania, incercand sa recompun numele postului de radio din ingredientele autopropuse carnii de vita. Chiar daca intre timp BBC Romania s-a inchis, nici restaurantul nu mai e, ne-a ramas amintirea acestei retete facute oarecum la repezeala...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pentru ca este sezonul cartofilor noi, nu puteam sa ratez ocazia ... tocat fin 1 kg cartofi noi 1 legatura morcovi noi sare si piper ... gust Spalati mai intai cartofii noi si indepartati pielita fie cu ... cateva retete pentru cartofii noi: Cartofi noi cu sos de smantana ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Orice nas isi are papanasul! Pana sa mananc primul meu papanas prajit, drapat in smantana si dulceata, credeam ca papanasii romanesti sunt cei pe care i-am mancat in copilarie, adica cei fierti. Adevaratii papanasi romanesti, de origine moldava, sunt cu siguranta cei prajiti. Papanasii fierti isi gasesc originile in bucatariile autro-ungare, asa ca nu e de mirare ca ii regasim nu doar la Cluj,Carei sau Zalau ci, mai cu seama, in restaurantele din Budapesta si Viena. Tot pe baza de branza,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O supa cult a bucatariei franceze, traditionala si totodata noua, mancare rustica acceptata ca o axioma de nouvelle cusine . O compozitie fierbinte, de consistenta onctuoasa, deliciu de toamna-iarna in care dulceata cepei caramelizate se combina cu aroma de branza densa si vin rosu. Bucatarie: franceza Ocazie: de zi cu zi Portii: 4 Timp: aproximativ o ora (preparare  15, gatire  45) Ingrediente: * 1 / 4 cana (55 grame) de unt * 3 cepe, feliate subtire (pestisor) * 1 lingurita de zahar * 1...
Reţetă de pe www.cevabun.ro