Cauta in 21.308 retete
Încinge cuptorul la 200 grade Celsius. Unge feliile de cartofi pe ambele parti cu unt si asaza-le pe o tava neunsa. Coace-le timp de 30-40 de minute la 200 de grade Celsius, întoarce-le o singura data, si lasa-le pâna când sunt usor rumenite pe ambele parti . Când cartofii sunt gata, presara-i cu bacon, cascavalul ras si ceapa verde. Lasa-i la cuptor pâna când se topeste cascavalul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
se curata bine ciupercutele ,se taie codita si in ele punem cate un cubulet de cascaval,le asezam in tava si le dam la cuptor la foc mare,cand sunt gata le asezam pe platou este frunze de salata si le ornam cu ciupercute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiecareia se asaza o feliuta de cascaval. Pe fiecare felie de vânata se asaza câte o felie de cascaval. Se pun la cuptor într ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca va propun reteta de cascaval pane, o reteta culinara atat de ... fac eu :)) Ingrediente: - 4-5 felii de cascaval - 2 oua - faina - pesmet - sare si ... avea o crusta frumusica pe cascavalul pane. Dam cascavalul prin faina, apoi ... crocant si capata culoare. Prajim cascavalul in ulei incins, pe ambele ... ramane nafacut. Noi am mancat cascavalul pane cu cartofi prajiti si ... nu...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Faina, ouale, sarea, laptele si apa minerala se mixeaza într-un castron, iar aluatul format se lasa la temperatura camerei timp de 10 minute. Ungi o tigaie cu ulei si o pui pe foc, preparând clatitele. Dupa ce acestea sunt gata, feliile de cascaval si sunca sunt puse pe clatite, care sunt rulate si apoi taiate în rulouri mai mici. Rulourile sunt prinse cu bete pentru frigarui sau cu scobitori, sunt asesate pe farfurii si presarate cu piper sau sare, dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalati fileul de peste, scoateti pielea, taiati bucati medii si aranjati intr-o tava de cuptor. Sarati si piperati dupa gust. 2 Ungeti bucatile de peste cu maioneza. 3 Taiati ceapa fideluta si puneti peste maioneza. 4 Peste ceapa radeti cascavalul si puneti tava la cuptor 30-40 de minute.Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor. 6 Se serveste stropit cu suc de lamaie. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ou crud deasupra, se presara cascavalul ras. Acesta se pune mai ... omletei. Eu am avut un cascaval de casa, dar, fiind ceva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foietajul. Sunca se taiefelii si cascavalul se da prin razatoare. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... SI SE RADE O FIELIE DE CASCAVAL SE PUNE PESTE OMLETA SE ... PUI SE RADE 2 FELI DE CASCAVAL PRIN RAZATOAREA MICA APOI SE ... PRIN OU APOI PRIN PRIN CASCAVAL RAS SE INCINGE TIGAIA DELIMANO ... ULEI INCINS SE PUNE DEASUPRA CASCAVAL RAS SINT DELICIOASE SA MANINCA ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... untul in faina Se adauga cascavalul ras peste ingredientele din castron ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... preparat, amestecind bine. Se serveste dupa ce s-a presarat deasupra cascavalul ras ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie parizerul cubulete si cascavalul se rade prin razatoarea mare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se prajesc putin. Telemeaua si cascavalul se rad pe o razatoare mica ... pune un strat subtire de cascaval ras. Se adauga deasupra înca ... si apoi telemea, cârnaciori, bacon, cascaval, exact în aceeasi ordine. Se baga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 gr. cascaval, 1/2 kg cartofi, 1 ou, 1 ceasca de ulei, 3 linguri de faina, sare Mod de preparare: Se spala cartofii cu peria, se pun la fiert in apa rece si cand sunt gata se scot si se curata cand sunt calzi. Se sfarma cu furculita, se adauga cascavalul ras si oul crud, se sareaza si se pipereaza amestecul usor. Se fac crochete care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se servesc calde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr. cascaval, 2 oua, 3 linguri pesmet, 3 linguri grasime, 2 linguri faina Mod de preparare: Cascavalul taiat felii de grosimea unui deget se da prin faina, ou si pesmet si se prajeste in grasime bine incinsa Mod de servire Se serveste fierbinte
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O franzela, unt, sardele sau pasta de sardele, cascaval, masline, gogosari, galbenus de ou tare. Mod de preparare: Se ung feliile de franzela cu unt simplu sau cu unt condimentat, preparat cu sardelele sau pasta de sardele. Deasupra, se rade cascaval prin razatoarea cu gauri mici. Se decoreaza cu masline taiate in forma de stea si cu raze din gogosari rosii. Feliile de franzela se mai pot unge si cu branza Bucegi, care are gust picant, frecata in parti egale...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina, 1 pahar lapte, 100 gr. cascaval, sare, 2 buc. morcov, 1 buc. pastirnac ... adauga restul de unt si cascavalul ras sau branza pe deasupra ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 l zeama de carne sau zarzavat, 200g cascaval, 9-10 felii de franzela, 75g unt, sare Mod de preparare: Se pun in oala 25 g unt, apoi un rind de cascaval ras, unul de felii subtiri de piine veche, pana se termina materialul. Pe ultimul strat de branza se pun 25 g unt. Se toarna
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se freaca ... cu faina si untul. Daca cascavalul nu este sarat se adauga ... adauga 250 de grame din cascavalul ras. Albusurile de oua se ... se pune si restul de cascaval. Se ruleaza cu ajutorul prosopului ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 buc. cartofi potriviti, 150 gr. cascaval ras, 50 gr. unt Mod de preparare: Se curata cartofii, se spala si se sterg cu o cirpa curata. Se taie in doua, se scobesc in mijloc si se umplu cu cascavalul ras. Se pune peste fiecare jumatate de cartof cite un capacel subtire din miezul scos din cartof. Se aseaza intr-o tava, se stropesc cu unt si se coc la cuptor, la foc potrivit, pana se inmoaie cartofii.
Reţetă de pe www.retete-bune.com