Cauta in 21.436 retete
... aceste sfaturi gastronomice - trei feluri diferite si inedite de a prepara carnea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca bine ingredientele pentru aluat .Dupa ce se framanta bine aluatul se lasa la dospit o ora apoi se imparte compozitia in 3 parti egale ,se umplu cu cele 3 compozitii diferite apoi se ruleaza si se impletesc ,se dau cu ou batut se pun in tava pe hartie de copt ,se mai lasa cam 30 de minute sa creasca apoi se da la cuptor circa o ora si 30 minute .Eu am dublat compozitia si am facut doi cozonaci in tava mare ! Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
doua torturi facute acum ceva timp in urma....poze nu tocmai reusite.... un tort simplu blat pandispan cu mousse de ciocolata acesta vrea sa fie un..cartof ....... blat de cacao insiropat cu rom si eterna crema ganache,
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Particip la concursul "Ce ai face cu 6 produse Nutriday" organizat de Danone si gazduit de mai multi bloggeri renumiti din diverse regiuni. Eu am vazut concursul la Adi Hadean si cum e din zona mea, m-am inscris la el. Voi enumera aici cele sapte retete ale mele cu care particip: 1. Super-mega-ultra-sandwich-waffe cu Sana de la Danone. 2. Cu iaurt Nutriday de baut as (re)face Ciorba de dovlecei cu iaurt 3. O inghetata de iaurt,zmeura si mure cu iaurt Nutriday Natural. 4. O salata asortata de...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Buche Air dOpera Christophe Roussel Buche Leopard, Eric Kayser Foto preluate din madame.lefigaro.fr. Aceste prajituri pentru Craciun, transformate si interpretate de maniere diferite, dar si preturile sant foarte diferite. Puteti observa tendintele din 2011 in articolul aparut in http://madame.lefigaro.fr/art-de-vivre/buches-fete-161211-203808?page=6#ancre
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
300 gr. piscoturi de sampanie, 1/2 pahar rom diluat cu 1/2 pahar apa, 2 feluri de dulceata scursa bine de sirop, 1 pahar frisca batuta Mod de preparare: Pe un platou de sticla se pune un rind de piscoturi inmuiate in rom diluat, apoi un strat de dulceata, dupa care piscoturi inmuiate, alt strat de dulceata, diferita de primul, si inca un strat de piscoturi. Se imbraca totul cu frisca. Se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , pe masura ce se coc diferite varietati, din primavara pina in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg. oase de vaca, 1 buc. telina, 1 buc. ceapa, patrunjel, piper, sare, 1 buc. morcov, 1 buc. pastirnac, 2 1/2 l apa Mod de preparare: Se sparg oasele cu ajutorul unui satir, se spala bine si se pun la fiert cu apa rece si putina sare. Cind s-a format spuma, se stringe cu lingura speciala, iar dupa o ora si jumatate se adauga si zarzavatul curatat si spalat; de asemenea, boabele de piper. Dupa ce totul este bine fiert, se da oala la o parte, se lasa sa se limpezeasca si se strecoara intr-o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg oase de vaca, telina, 1 ceapa, patrunjel, piper, sare, 2 1/2 litri apa, 1 morcov, 1 pastirnac. Mod de preparare: Se sparg oasele cu ajutorul unui satir, se spala bine si se pun la fiert cu apa rece si putina sare. Cind s-a format spuma, se stringe cu lingura speciala, iar dupa o ora si jumatate se adauga si zarzavatul curatat si spalat; de asemenea, boabele de piper. Dupa ce totul este bine fiert, se da oala la o parte, se lasa sa se limpezeasca si se strecoara intr-o cratita care se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Intr-un lighenas smaltuit de 3 l, se freaca, cu telul (ca sa nu ramina cocoloase), ouale intregi, zaharul si amidonul (zeamilul si faina), se dilueaza apoi cu laptele rece, adaugat cite putin la inceput si se bat in continuare, cca 10 minute, pe un vas cu apa clocotita , pina cind compozitia se ingroasa, se desfac toate cocoloasele care se formeaza si devine complet omogena.Lighenasul se ia de pe aburi, se pune zaharul vanilat si se amesteca in continuare, pe un vas cu apa rece, pina cind ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , telina, pastarnac, mazare, ardei gras diferite culori, alte legume dupa preferinte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 ceapa 2 ardei (preferabil de culori diferite) 2 linguri lapte 1 lingura mustar sare ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Amesteca în blender avocado, nautul, usturoiul, fulgii de chilli, zeama de chilli si sare dupa gust. Pune hummusul într-un bol pentru servit si presara deasupra frunzele de coriandru si restul de fulgi de chilli. Serveste împreuna cu feliile de morcovi, ardei si mazarea pastai. Poti servi cu orice legume crude preferi (castraveti, telina, ridichi etc.)
Reţetă de pe retete.eva.ro
Facem peparatul pentru placinte cu lapte , cand am facut 15 buc de felie de placinte unul dupa altul la placinte punem nutela cream la care punem alune macinate, stafide, cand pe toate felile am facut asa osa arate ca un tort si interior ca la tortur invelim cu diferite creme de glazul . Este o placinte de etaj. lasam 5 ore asa dupa care taiem in felie. Pofta buna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca în blender avocado, nautul, usturoiul, fulgii de chilli, zeama de chilli si sare dupa gust. Pune humusul într-un bol pentru servit si presara deasupra frunzele de coriandru si restul de fulgi de chilli. Serveste împreuna cu feliile de morcovi, ardei si mazarea pastai. Poti servi cu orice legume crude preferi (castraveti, telina, ridichi etc.)
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alte condimente dupa gust. Cantitatile difera, in functie de ce gust ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... preparare: Nespecificat Ingrediente: - Paste cu diferite forme (de exemplu: melcisori) o punga ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... ,o legatura ceapa verde, 2-3 ardei de diferite culori, 200 g branza de vaci ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1/2 l bors, 1/2 kg peste diferit(lin, somn, stiuca, calcan etc), 5-6 bucati ... zarzavatul si se adauga peste diferit, taiat marunt. Zeama cu bucatelele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 ciorchini de struguri de culori diferite, 1 banana, stafide sau nuca, 50 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro