Cauta in 21.308 retete
... masa oricarui crestin in aceste zile. Inclusiv la tine, dar ceva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la munte, realitatea ne contrazice: zilele de concediu sunt putine la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... domnisoara si-a serbat ziua de nastere cu colegii. Ziua ei de nastere e in 8 iulie dar niciodata nu reuseste sa adune mai multi ... sa ii tin ziua de nastere la un spatiu de joaca ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... painea asta moale, de toate zilele, buna pentru sandvisuri si toast ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... si sa te revigorezi in zilele fierbinti de vara. Daca nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
...pline cu de toate :)) ...si cu valuri inspumate, si cu un mic gratar facut in curtea "casei noastre" :P ...si cu nori aducatori de ploaie, pe care i-am luat, ca amintire, dupa noi, catre casa... Sper sa va placa!!! :) Frumoasa Croatia...tare... Sper sa o revedem si cu alta ocazie... P.S. ...si totusi nu va las sa va dezmeticiti, va mai plimb putin prin ea :P ...pe la Lacurile Plitvice, de-o frumusete rara... Tipareste
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... cafea, in sectiunea "Web" a revistei "Zile si nopti" :) Aici aveti versiunea ... nu, chiar intr-una din zilele astea scurte, reci si cenusii ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Pentru ca suntem în weekend si meritam sa ne rasfatam, nu vad de ce nu am face-o si la capitolul culinar. Ne place sa mâncam, iubim mâncarea, care ar putea fi recompensa cea mai potrivita dupa o saptamâna de munca asidua. Si pentru ca la sfârsit de saptamâna nu poti gati orice, doar este sarbatoare, m-am gândit sa-ti recomand astazi un fel pretios. Este vorba, evident, de escalop de curcan. Sa vedem despre ce este vorba. Ingrediente: 5 felii de piept de curcan 2 cepe mici (salote sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru ca suntem in weekend si meritam sa ne rasfatam, nu vad de ce nu am face-o si la capitolul culinar. Ne place sa mancam, iubim mancarea, care ar putea fi recompensa cea mai potrivita dupa o saptamana de munca asidua. Si pentru ca la sfarsit de saptamana nu poti gati orice, doar este sarbatoare, m-am gandit sa-ti recomand astazi un fel pretios. Este vorba, evident, de escalop de curcan. Sa vedem despre ce este vorba. Ingrediente: 5 felii de piept de curcan 2 cepe mici (salote sau hasme)...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Nu ma omor dupa meniurile mele dar e ok...am mancat in limita bunului simt 29 ianuarie M1:sandwich cu paine cu seminte(reteta pe blog) si 50 g fetta, castraveti ,salata verde si rosii M2:salata , salata verde, varza, ceapa, rosii, ardei, masline 50 g fetta M3:cartofi la cuptor fara pic de sare(stiu ca am zis ca nu am mai mancatt dar mi-era chiar foame si aveam o gramade de treaba la munca si am mancat , au fost ff buni) Am mai rontait niste fructe gen mere si clementine 30 ianuarie M1: 1...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
Se pune laptele la fiert, dupa care se adauga oul si zaharul si se amesteca încontinuu pâna se omogenizeaza pasta. Dupa ce se ia vasul de pe foc, se adauga cacao si zahar vanilat si se lasa la racit. În alt vas se bate frisca, iar compozitia obtinuta mai devreme se toarna peste frisca. Se amesteca pâna se omogenizeaza compozitia. Se toarna în diferite forme si se pune la congelator.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am gasit ieri pe un blog ce il urmaresc de multa vreme un experiment foarte interesant. S-a luat o rosie de la supermarket si s-a urmarit evolutia ei, fiind tinuta in soare si umezeala si fotografiata in fiecare zi. Va invit pe blogul autorului experimentului pentru a privi si a va ingrozi! Articolul intreg il gasiti aici: http://beze.wordpress.com/2009/08/20/rosie-de-supermarket/
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ciorba este un preparat traditional, un amestec din radacinoase, legume, leguminoase, apa, bors si de cele mai multe ori si carne. Dupa preferinta ciorbele se acresc cu bors, suc de lamaie, sare de lamaie, suc de rosii, zeama de varza, corcoduse sau zarzare. Verdeata este nelipsita de la prepararea ciorbelor, de obicei se adauga patrunjel, leustean, marar sau tarhon. Principalul avantaj al ciorbelor este ca poate fi consumata la orice ora din zi, indicata chiar si in unele diete (ciorba de...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
... periodic de multi ani de zile. Din pacate, cu trecerea timpului ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si fripturi. Daca acum cateva zile v-am incurajat sa prajiti ananasul , peste cateva zile am sa va arat cum arata porcul garnisit ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , cumparate de noi acum cateva zile, am mai adunat din casa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... mere, 2 franzelute(de 2-3 zile), 3 pahare cu lapte, 3 oua, 50g stafide sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... felii de cozonac (vechi de 1-2 zile) fara coaja, 1/2 ceasca suc de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se intampla lucruri suspecte in bucataria mea! Duminica am scos din congelator niste oase de pui (cele ramase de la puiul manastiresc) ca sa fac o supa buna pe ele pentru niste cartofi boulangere. Cand s-a dezgetat, am taiat zarzavatul si urma sa pun puiul la fiert. Doar ca am deschis punga cu carnea si stupoare, acolo nu erau oasele de pui ci oasele de miel ramase de la gyros si pe care am avut inspiratia sa las un pic de carne. Dar nu asta este lucrul suspect, ci faptul ca punga cu oasele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregateste mielul pentru umplut, adica pielea de pe coaste se separa usor cu mana printr-un orificiu. (la noi, cel care taie mielul sufla atunci cand e taiat proaspat si astfel locul pentru umplut este mai usor de aranjat). Se sareaza mielul si se lasa asa sa il patrunda putin sarea. Intre timp, taiem maruntaiele care au fost fierte in trealabil in apa fara sare, sub forma de fasii lungi si subtiri. Le calim in untura topita, impreuna cu o legatura mai mica de ceapa verde, sare si piper....
Reţetă de pe retete.eva.ro