Cauta in 21.294 retete
Frunzele de spanac se amesteca cu busuiocul, feniculul, uleiul de masline si zeama de lamâie. Se adauga caracatita, care a fost prajita pe tigaie. La sfarsit se adauga rosiile cherry si cartofii noi, fierti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. La foc mediu, încinge uleiul de masline într-o tigaie care poate fi pusa la cuptor. Adauga cartofii împreuna cu un praf de sare si prajeste-i timp de 8-10 minute, amestecând. Adauga ceapa tocata si caleste încâ cinci minute. Sparge ouale într-un bol mare. Peste oua, adauga smântâna, nucsoara, frunzele de menta, piper, putina sare si bate bine. Adauga usturoiul în tigaie si lasa pe foc timp de 2 minute, apoi adauga spanacul si soteaza-l...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cat timp ele se rumenesc, noi pregatim mamaliguta - dupa cum o prefera ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... pana se fac terci, dar noi stim ca nu asta e metoda ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , 2 ardei grasi rosii, 4 cepe albe noi, 6 fire de patrunjel, 2 catei de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu cartofii copti. - 800 g cartofi noi, 6 linguri ulei, 1 legatura patrunjel verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de usturoi, 1 legatura de morcovi noi (sau 1 morcov mai mare), sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cartofi noi mari, ulei, 1 catel usturoi, 200 gr. smantana, sare, piper ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taiat marunt. - 800 g de cartofi noi mai mici, 250 g de praz ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata cartofii noi si se fierb 10 minute in aburi ... ), 250 g rosii mici, 12 cartofi noi marunti, 8 rulouri de scrumbie marinata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 700-800 g cartofi vechi sau noi, o ceapa, 25 g faina, 3 linguri untdelemn ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata, se spala si se fierbe fiecare leguma separat, in apa sarata. Cand sunt gata, cartofii si morcovii se taie cuburi. Se aseaza pe o farfurie in randuri legumele fierte si se toarna deasupra untul fierbinte. - 400 g cartofi noi, 200 g morcovi, 250 g mazare boabe, 2 1/2 linguri unt, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
700-800 g cartofi vechi sau noi, o ceapa, 25 g faina, 3 linguri untdelemn, bors, zeama de castraveti, zeama sau sare de lamiie, boia sau pasta de ardei, tarhon, leustean, patrunjel, sare, 10-100 ml smantana. Mod de preparare: I.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... e gata. - 2 felii sunca, 2 oua, 3 cartofi noi, 2 rosii, 2-3 castraveti, 1 legatura ceapa verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sau fripta, 250 gr. cartofi noi, 1 buc. morcov, o salata de laptuci ... la pregatirea diferitelor bucate. Cartofii noi se fierb si, cind sunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 gr. cartofi noi, 200 gr. morcovi, 250 gr. mazare boabe, 2 1/2 linguri unt, sare Mod de preparare: Se curata, se spala si se fierbe fiecare leguma separat, in apa sarata. Cind sunt gata, cartofii si morcovii se taie cuburi. Se asaza pe o farfurie in rinduri legumele fierte si se toarna deasupra untul fierbinte.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ridichi de luna. - 1/2 kg cartofi noi, 2 cepe, 3 morcovi, 1 telina, 2 radacini de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cartofii se spala si se fierb in coaja, se decojesc si se taie felii. Ceapa si ridichiile se spala si se taie rondele. Branza se taie cubulete. Toate acestea se amesteca si se condimenteaza cu sare, ulei si otet dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
În timp ce se încalzeste cuptorul, pune cartofii curatati si taiati în patru în apa pentru a-i lasa la fiert timp de 8 minute. Scurge cartofii si lasa-i putin sa se usuce si sa se raceasca. Amesteca-i cu restul ingredientelor sau doar varianta simpla cu sare, piper, ulei de masline. Asaza o foaie de copt într-o tava si pune apoi cartofii. Se lasa la cuptor aproximativ 30 de minute pâna se rumenesc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate bunicile stiusa faca haios,o prajitura buna,sfaramicioasa,se topeste in gura de buna ce e! Se framanta cele doua aluaturi, pana devin omogene. Fiecare dintre cele doua aluaturi se presara cu faina, se infoliaza si se dau la frigider pentru cel putin jumatate de ora. Aluatul cu galbenusuri se intinde intr-o foaie dreptunghiulara de aproximativ 1/2 cm grosime, avand grija sa presaram faina pe masa pentru a nu se lipi foaia de masa. Aluatul cu osanza se imparte in trei parti, iar una...
Reţetă de pe retete.eva.ro