Cauta in 21.078 retete
se curata pestele . se aseaza in tava , si peste se presara condimente , se tai rondele legumele si se fierbe in suc de rosii. timp de 25 min . dupa care se scoate si se servete clad garnitat cu salata de legume, pilaf de orez sau piure dupa preferinta.Pofta buna
Reţetă de pe retete.eva.ro
... spui orez cu lapte si pilaf, iar apoi te opresti sau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
7-8 bucati peste sarat, 4-5 cescute orez, 5-6 cepe, 1 pahar ulei Mod de preparare: estele sarat (somn, salau, nisetru), se pune la desarat in apa si se tine astfel pana ramine atita sare cat e necesar pentru gatit. Se curata de solzi (daca are), se spala bine si se taie in bucati. Se pune la fiert cu atita apa cat sa-l acopere. Pestele fierbe foarte repede, nu trebuie lasat deci mult, caci se sfarima. Intre timp se taie ceapa marunt si se inabusa in ulei. Orezul spalat se pune peste ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 pui de 1 kg., 3 ficatei, 4 buc. rosii, 2 buc. cepe, 250 gr. ciuperci, 300 gr. orez, 6 dl apa, unt, sare, zeama de la o jumatate de lamiie Mod de preparare: Se taie toata carnea in bucati potrivite. Se spala ciupercile, se taie si se stropesc cu zeama de lamiie. Se aureste ceapa tocata in ulei, se pune carnea si se rumeneste potrivit pe toate partile. Se adauga rosiile taiate, se potriveste de sare si piper. Se pune putina apa calda. Cind aceasta aproape s-a evaporat, si carnea este gata, se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... broccoli si dovleceii, se pune pilaful din nou la fiert (5-7 minute ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun intr-o cratita ciorba si vinul si se pun pe foc. Se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga orezul, ceapa si usturoiul si se lasa 2 minute pe foc sau pana cand orezul devine maroniu si ceapa este moale. Se pune in tigaie o cana de ciorba din cratita si se lasa pe foc amestecand continuu, pana scade lichidul. Se mai adauga o cana de ciorba si se repeta procedeul. Se continua pana cand se termina ciorba iar orezul este moale. Se adauga ardeiul gras, maslinele, porumbul, busuiocul si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se inabusa ceapa taiata fin cu orezul bine spalat, rosiile taiate felii, piper, sare, verdeata tocata, ulei si apa. Se aseaza intr-o tava un rind de rosii taiate felii, curatate de pielita, un rind de ardei taiati felii, inabusiti separat cu sare, verdeata, un rind de orez inabusit cu ceapa si rosii. Se continua pina ce se termina toata cantitatea, deasupra raminind un strat de rosii si verdeata. Se toarna ulei rece si se da la cuptor pina se rumeneste bine. In momentul servirii, se mai...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Curatati rosiile de pielita si taiati-le bucatele. Spalati dovleceii, stergeti-i si taiati-i felii. Ceapa curatata taiati-o rondele si presati sau zdrobiti cateii de usturoi. Prajiti intr-o tigaie ceapa (in uleiul incins) si, cind se ingalbeneste usor, adaugati usturoiul si amestecati-le bine. Puneti si orezul in tigaie, turnati zeama de legume, amestecati si lasati sa fiarba circa 15 minute la foc mic. Incorporati rosiile si dovleceii si lasati-le sa mijoteasca citeva minute. Sarati,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Am adunat de prin lume Cele mai bune legume Ce cresc pe vrej sau in sol Si nu au colesterol.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Orezul se pune in apa fierbinte Ceapa se taie maruntel si se pune la calit. Ciupercile curatatesi feliate (eventual) se pun la calit peste ceapa si se lasa cateva minute bune pana scad. Orezul se fierbe separat, se aduga ciupercile, se condimenteza. Cel mai inportant este ca gustul ciupercutelor sa se simta dupa preparare. Se poate servi cu patrunjel presarat, peste portia fiecaruia, si nu in vasul de gatit. - Orez, ceapa, ciuperci, ulei, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb racii (circa 25 de bucati) in apa cu sare, dupa ce au fost bine spalati. Se lasa sa se racoreasca, se scurg de apa; se curata gaturile, se trage matuf afara si se scot carapacea si stomacul. Labele se pun deoparte. Cojile de rac, uscate, se piseaza, se trec prin sita si se amesteca cu 1-2 linguri de ulei pana cand incep sa se rumeneasca; se sting cu 3 cesti de zeama in care au fiert racii. Se lasa sa fiarba bine si se strecoara printr-o sita fina. Se infierbanta 3 linguri de ulei, se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dupa ce au fiert racii in apa cu sare si s-au racorit, se curata de coaja, se scoate matul din gaturi, iar acestea, impreuna cu labele, sunt puse deoparte. Orezul fiert este amestecat cu un sos facut din putin zarzavat ras fin, fiert inabusit cu putin unt. Cand sosul e scazut, se adauga 1-2 linguri de sos de rosii; se amesteca cu gaturile de raci fierte sau orezul amestecat cu sos se acopera cu gaturile de raci fierte. - 25 raci, ulei, orez,sos de rosii. Livrare la domiciliu! Cumpara...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de masa unui mogul. Biryani pilaf pe numele sau complet (a nu ... ce intelegem noi, romanii, prin pilaf) este o mancare imperiala, de sarbatoare ... ]Vezi aici si reteta: Plov  pilaf uzbek [/readalso] Reteta: Biryani de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... iti va fi recunoscatoare pentru "pilaful asta bun" si o sa te ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... romano-italian, in care traditia pilafului cu urzici se intalneste cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... miel cu mere si smantana 9. Pilaf turcesc cu carne de miel ... 1. Supa de morcovi si ghimbir 2. Pilaf de orez cu spanac 3. Drob ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta de fata isi trage originile din extremul orient, din tarile in care orezul fiert cu o zi inainte e recuperat in aceasta mancare gustoasa, servita de regula la micul dejun. Tot din orient provine si tofu, aceasta branza vegetala extrem de versatila, cea mai mare inventie pentru vegetarienii ocidentali. Spre deosebire de reteta orientala, care leaga intregul orez prajit cu cateva oua, varianta de fata reprezinta o alternativa de post/vegana. Portii: 4 Timp de preparare: 30 de minute ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... fiert pana la inconsienta in pilaf, multora le vine greu sa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... trebui sa aiba consistenta unui pilaf. Coliva Dupa ce se adauga ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com