pilaf ardelenesc
Pagina 1 din 5
... ai luat de pe foc pilaful, adauga putin parmezam, unt, patrunjel, piper si sare. Amesteca bine pilaful si presara peste el amestecul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cand lichidul s-a absorbit complet si pilaful de orez cu spanac este ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 cescuta mica orez panzani pt pilaf 4-5 masuri de apa sau supa ... umblam deloc cu lingura in pilaf. Nu acoperim orezul si-l lasam ... nitel cu lingura sau amestecam pilaful doar miscand oala du-te ... de sare. Daca va place pilaful mai lichid puteti pune lejer ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... iar ne-a gatit ceva bun. Pilaful de orez cu pipote si ... va sfiiti sa mancati langa pilaf un castravecior murat sau un ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de dupa inmormantari si parastasuri, pilaful este unul dintre cele mai ... uneori cu stafide si nuci), pilaful este cunoscut si iubit din ... Imperiului Otoman. Cel mai iubit pilaf in Romania, cel pe baza ... tucescul tavuk pilavi. [note]Ingredientele pilafului depind de la regiune la ... mai este numit ocazional si pilaf sarbesc, i se adauga si zarzavaturi ... supa si carnea prinde culoare....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cana de orez pentru pilaf 300-500 gr ciuperci 1 ceapa mare ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... mancaruri sofisticate vezi sa nu :P . Pilaful sarbesc este un fel de ... ales nu numai cu un pilaf sarbesc ci si cu o supa ... n-am mai mancat de mult. Pilaf sarbesc Ingrediente pentru 4 persoane: 4 bucati ... si lasa 10 minute. Amesteca pilaful si adauga carnea. Mai adauga ... si va absorbi tot lichidul. Pilaful sarbesc se serveste cu salata ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... gust dar le puteti servi langa pilaf. Servim cu patrunjel proaspat ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... multa bataie de cap! Acest pilaf de grau se prepara in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In multe culturi culinare mancarurile pe baza de orez in amestec cu carne si legume sunt retete de familie, rezervate momentelor speciale ale acestora, fie ca e vorba de un sfarsit de saptamana sau de o nunta. Plovul uzbec, mancare nationala din Uzbekistan, nu face exceptie de la aceasta regula. Popular in toate tarile din Caucaz, raspandit in majoritatea tarilor din fostul URSS, plovul este o mancare din carne de oaie (sau vita), ceapa, morcovi, usturoi, orez si mirodenii (obligatoriu...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pune la fiert orezul în apa cu sare. Între timp, pune uleiul de masline într-o tigaie si lasa-l pe foc sa se încinga, dupa care adauga ceapa verde taiata marunt si ciupercile. Presara peste ele sare si piper, dupa gust. Când sunt bine calite, adauga rosiile decojite si amesteca pâna când obtii un sos. Când orezul e gata fiert, strecoara-l din apa în care a fiert si toarna peste el sosul. Lasa orezul 5 minute pe foc împreuna cu sosul, dupa care adauga pe deasupra mararul. Masa este...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sa faci un pilaf nu e mare lucru si este una dintre ... , tot auzind lumea pomenind de pilaf, mi s-a facut asa o pofta incat ... . Asadar iata cum fac eu pilaful. Ingrediente 1 ceapa 1-2 ardei grasi 2 rosii ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
O reteta cu un aer oriental. Un pliaf cu carne si stafide. Un deliciu! Ingrediente si cantitati: 600 g carne de miel (pulpa sau spata), taiate cubulete 300 g orez 3 cepe 1 catel de usturoi 1 lingura bulion 100 g stafide 100 g migdale prajite o legatura de marar ulei de masline sare Mod de preparare: 1. Bucatelele de carne de miel se prajesc in ulei incins. Adauga usturoiul taiat fin si ceapa taiata mare si lasa totul sa se caleasca timp de cateva minute. 2. Adauga orezul si continua calirea,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Kedgeree este numele uneia dintre cele mai indragite mancaruri englezesti, devenita un adevarat etalon al acesteia. Cu toate acestea, numele si originea kedgeree este indiana. Originalul indian, khichri, are in mare aceleasi ingrediente de baza (orez, oua, peste), un plus de linte, si arome mai multe si mai concentrate. Versiunea adaptata de colonistii britanici, kedgeree, este mai potrivita pentru gusturile insularilor englezi, la fel si pestele care se adauga in reteta in mod traditional:...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... la cuptor, la foc mic, pentru ca pilaful sa fiarba incet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 kg spanac, 4 cescute orez, 4-5 cepe, 6-7 linguri ulei, sare, putin piper Mod de preparare: Spanacul se spala in multe ape pentru a indeparta tot nisipul. Curatat si bine spalat, se opareste. Se inabusa ceapa, se adauga orezul si se inabusa putin, se adauga spanacul si se fierbe cu apa in care a fost oparit socotind cantitatea de orez Se serveste rece. In acelasi fel se procedeaza si cu pilaful de stevie, de loboda si urzici.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... clocot. Serviti puiul cu orezul pilaf( apasati aici ) care acompaniaza foarte ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
I-am zis asa pentru ca are in el buruieni specifice primaverii, adica: Ingrediente: - carne de pui (da, eu am avut de tara, nimic nu se compara la gust ca puiul de tara !) - ceapa verde - morcov / - loboda rosie (am constatat ca n-a fost nevoie de toata legatura, asa ca am pus doar o mana) - orez - spanac proaspat - sare si 2 felii de lamaie Mod de preparare: Am pus puiul la fiert separat, pentru ca nu stiam cat dureaza sa se fiarba. Am vazut apoi ca a fost cocosel tanar (de-ala de...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se caleste putin ceapa, se adauga apoi morcovul si ardeiul taiate marunt. Se adauga putina apa si apoi orezul si se continua calirea. Se pun apoi ciupercile si se completeaza cu apa. Se pun apoi boabele de piper, piperul macinat si boiaua. Patrunjelul se adauga la sfarsit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 cana de orez 500 gr ciuperci 2 ardei capia 1 ceapa 1 patrunjel radacina 1 pastarnac pasta de rosii 1 morcov 1 legatura patrunjel verde condimente: curry, boia, piper Fierbem ciupercile in putina apa cu sare, condimente si o foaie de dafin. Taiem ardeii julien, ceapa o tocam marunt si radacinoasele le dam prin razatoare. Calim ceapa, morcovul apoi ardeiul, orezul, radacinoasele, adaugam condimente, bulion, si stingem cu zeama de la ciuperci.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com