Cauta in 21.294 retete
... multa bataie de cap! Acest pilaf de grau se prepara in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Acest fel de mancare este usor de pregatit, extrem de nutritiv si sepoate servi cu salata simpla sau cu sparanghel. Ingrediente necesare: 41/2 cani ciorba de legume sau supa din conserva 3/4 cana vin alb sec 250g orez 1 ceapa mica tocata 1 catel de usturoi, tocat 1 1/2 lingura ulei de masline 3/4 cana ardei gras, taiat marunt 4 masline, taiate in felii subtiri 1 1/4 cana boabe porumb, proaspete, congelate sau din conserva 1 lingura busuioc proaspat sau 1/2 lingura busuioc uscatsare de mare si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la cuptor, la foc mic, pentru ca pilaful sa fiarba incet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. carne de pasare, 75 gr. orez, 10 gr. unt, sare, verdeata Mod de preparare: Se fierbe carnea de pui in apa cu sare. Orezul se adauga curatat si spalat, dupa aproximativ 10 minute. Se fierbe inabusit si se scade la cuptor. Mod de servire Se serveste cu unt si patrunjel tocat deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 gr. ciuperci, 500 gr. orez, 1 litru de apa, 150 gr. unt, sare Mod de preparare: Se taie in patratele mici ciuperci proaspete, curatate si spalate si se prajesc intr-o cratita in unt topit proaspat sau in ulei. Se toarna deasupra apa clocotita, se adauga sare, unt, orez spalat in apa fierbinte si se fierbe totul pana cind orezul se umfla si se desface bob de bob.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600-700 gr. ciuperci, 1 buc. ceapa, o ceasca orez, 3 linguri ulei, sare, verdeata tocata Mod de preparare: Ceapa tocata se caleste in uleiul incins, se adauga apoi orezul, se caleste putin si se stinge cu apa clocotita. Se adauga ciupercile spalate si taiate felii, se presara sarea si se pun la foc potrivit timp de 20 minute. Mod de servire Se serveste imediat, presarat cu verdeata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fierte, se adauga uleiul (un pilaf gras e mai gustos, dar prea ... si sosul se pun deasupra pilafului cald cind se scoate de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
citeva fire de praz, o ceapa, o ceasca orez, 3 lunguri ulei, o lingura bulion sau citeva rosii Mod de preparare: Se taie prazul felii subtiri, se inabusa in ulei, se amesteca cu orezul pregatit ca pilaful.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... branza se pot servi cu pilaf. Daca nu se poate gasi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : Se pregateste orezul ca pt pilaf: la o cana de orez se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 1 cescuta mica orez panzani pt pilaf 4-5 masuri de apa sau supa ... umblam deloc cu lingura in pilaf. Nu acoperim orezul si-l lasam ... nitel cu lingura sau amestecam pilaful doar miscand oala du-te ... de sare. Daca va place pilaful mai lichid puteti pune lejer ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... ai luat de pe foc pilaful, adauga putin parmezam, unt, patrunjel, piper si sare. Amesteca bine pilaful si presara peste el amestecul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cand lichidul s-a absorbit complet si pilaful de orez cu spanac este ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... iar ne-a gatit ceva bun. Pilaful de orez cu pipote si ... va sfiiti sa mancati langa pilaf un castravecior murat sau un ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de dupa inmormantari si parastasuri, pilaful este unul dintre cele mai ... uneori cu stafide si nuci), pilaful este cunoscut si iubit din ... Imperiului Otoman. Cel mai iubit pilaf in Romania, cel pe baza ... tucescul tavuk pilavi. [note]Ingredientele pilafului depind de la regiune la ... mai este numit ocazional si pilaf sarbesc, i se adauga si zarzavaturi ... supa si carnea prinde culoare....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cana de orez pentru pilaf 300-500 gr ciuperci 1 ceapa mare ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... mancaruri sofisticate vezi sa nu :P . Pilaful sarbesc este un fel de ... ales nu numai cu un pilaf sarbesc ci si cu o supa ... n-am mai mancat de mult. Pilaf sarbesc Ingrediente pentru 4 persoane: 4 bucati ... si lasa 10 minute. Amesteca pilaful si adauga carnea. Mai adauga ... si va absorbi tot lichidul. Pilaful sarbesc se serveste cu salata ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... gust dar le puteti servi langa pilaf. Servim cu patrunjel proaspat ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
In multe culturi culinare mancarurile pe baza de orez in amestec cu carne si legume sunt retete de familie, rezervate momentelor speciale ale acestora, fie ca e vorba de un sfarsit de saptamana sau de o nunta. Plovul uzbec, mancare nationala din Uzbekistan, nu face exceptie de la aceasta regula. Popular in toate tarile din Caucaz, raspandit in majoritatea tarilor din fostul URSS, plovul este o mancare din carne de oaie (sau vita), ceapa, morcovi, usturoi, orez si mirodenii (obligatoriu...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pune la fiert orezul în apa cu sare. Între timp, pune uleiul de masline într-o tigaie si lasa-l pe foc sa se încinga, dupa care adauga ceapa verde taiata marunt si ciupercile. Presara peste ele sare si piper, dupa gust. Când sunt bine calite, adauga rosiile decojite si amesteca pâna când obtii un sos. Când orezul e gata fiert, strecoara-l din apa în care a fiert si toarna peste el sosul. Lasa orezul 5 minute pe foc împreuna cu sosul, dupa care adauga pe deasupra mararul. Masa este...
Reţetă de pe retete.eva.ro