pilaf
Pagina 3 din 5
se curata pestele . se aseaza in tava , si peste se presara condimente , se tai rondele legumele si se fierbe in suc de rosii. timp de 25 min . dupa care se scoate si se servete clad garnitat cu salata de legume, pilaf de orez sau piure dupa preferinta.Pofta buna
Reţetă de pe retete.eva.ro
... miel cu mere si smantana 9. Pilaf turcesc cu carne de miel ... 1. Supa de morcovi si ghimbir 2. Pilaf de orez cu spanac 3. Drob ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Orezul se pune in apa fierbinte Ceapa se taie maruntel si se pune la calit. Ciupercile curatatesi feliate (eventual) se pun la calit peste ceapa si se lasa cateva minute bune pana scad. Orezul se fierbe separat, se aduga ciupercile, se condimenteza. Cel mai inportant este ca gustul ciupercutelor sa se simta dupa preparare. Se poate servi cu patrunjel presarat, peste portia fiecaruia, si nu in vasul de gatit. - Orez, ceapa, ciuperci, ulei, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb racii (circa 25 de bucati) in apa cu sare, dupa ce au fost bine spalati. Se lasa sa se racoreasca, se scurg de apa; se curata gaturile, se trage matuf afara si se scot carapacea si stomacul. Labele se pun deoparte. Cojile de rac, uscate, se piseaza, se trec prin sita si se amesteca cu 1-2 linguri de ulei pana cand incep sa se rumeneasca; se sting cu 3 cesti de zeama in care au fiert racii. Se lasa sa fiarba bine si se strecoara printr-o sita fina. Se infierbanta 3 linguri de ulei, se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dupa ce au fiert racii in apa cu sare si s-au racorit, se curata de coaja, se scoate matul din gaturi, iar acestea, impreuna cu labele, sunt puse deoparte. Orezul fiert este amestecat cu un sos facut din putin zarzavat ras fin, fiert inabusit cu putin unt. Cand sosul e scazut, se adauga 1-2 linguri de sos de rosii; se amesteca cu gaturile de raci fierte sau orezul amestecat cu sos se acopera cu gaturile de raci fierte. - 25 raci, ulei, orez,sos de rosii. Livrare la domiciliu! Cumpara...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de masa unui mogul. Biryani pilaf pe numele sau complet (a nu ... ce intelegem noi, romanii, prin pilaf) este o mancare imperiala, de sarbatoare ... ]Vezi aici si reteta: Plov pilaf uzbek [/readalso] Reteta: Biryani de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... iti va fi recunoscatoare pentru "pilaful asta bun" si o sa te ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... romano-italian, in care traditia pilafului cu urzici se intalneste cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Reteta de fata isi trage originile din extremul orient, din tarile in care orezul fiert cu o zi inainte e recuperat in aceasta mancare gustoasa, servita de regula la micul dejun. Tot din orient provine si tofu, aceasta branza vegetala extrem de versatila, cea mai mare inventie pentru vegetarienii ocidentali. Spre deosebire de reteta orientala, care leaga intregul orez prajit cu cateva oua, varianta de fata reprezinta o alternativa de post/vegana. Portii: 4 Timp de preparare: 30 de minute ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... fiert pana la inconsienta in pilaf, multora le vine greu sa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... trebui sa aiba consistenta unui pilaf. Coliva Dupa ce se adauga ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... mai bun caz intr-un pilaf si, in cel mai rau ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... susan Supa thailandeza de morcovi Pilaf turcesc cu carne de miel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca aperitiv, cu salata sau la piure de cartofi,pilaf orez ...
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
... trateaza la fel ca pentru pilaf, se spala bine si apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... langa garnitura preferata. Noi am avut pilaf de orez. Pofta buna ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... din care am facut si Pilaf de pui de altadat' . Asa ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... a pornit de la ideea unui pilaf, dar s-a transformat usor intr-un ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Stim, multora numele retetei nu le spune nimic, altora le face pielea de gaina:), dar credeti-ne pe cuvant, jumarile de pui nu sunt doar o gustare delicioasa ci si un mod inteligent (economic) de a portiona si folosi carnea de pui. Puiul cumparat intreg, portionat acasa in pulpe si piept pentru gatit, spate si aripi pentru supa, reprezinta un mod eficient de controla costurile. In plus, excesul de grasime si piele se poate topi pentru a obtine untura, ideala pentru gatit, in special pentru...
Reţetă de pe www.cevabun.ro