Cauta in 20.692 retete
Coca o poti face cu mana de la inceput, dar eu am pus-o in robot (!) unde am lasat-o cam 3 minute, pana s-au amestecat toate ingredientele si nu a mai fost lipicioasa. Scoate-o din robot si mai lucreaz-o cu mana pe o planseta presarata cu faina cam 5 minute. Pune-o intr-un castron mai mare si acopera cu un servet curat. Se lasa la loc caldut cam o ora (volumul trebuie sa se tripleze). Incalzeste cuptorul la temperatura mare (220 grade Celsius) Dupa o ora scoate coca din castron si mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Incepeti prin a prepara expresso, pe care il lasati la racit complet. Cand e rece, puneti-l intr-un vas adanc si adaugati romul si optional 2 linguri Bailey's. Apoi cu felia de lamaie degresati vasul in care veti face crema si vasul in care veti bate albusurile. Frecati galbenusurile cu zahar pana zaharul e dizolvat complet. Adaugati piureul de castane si frecati bine. Adaugati apoi branza Mascarpone si omogenizati bine pana obtineti o crema fina. Adaugati restul de Bailey's si vanilia si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de orice fel, ci cu specific marocan. Casablanca Cakes se afla ...
Reţetă de pe bucataria-lui-vlad.blogspot.com
... . [note]Prajirea treptata a ingredientelor este specifica bucatariei traditionale franceze dar da ... si va degaja un miros specific. Nu va speriati, nu va ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Insa daca esti roman sau ungur ai noroc de doua sarbatori. Si atat romanii cat si ungurii isi mai fac cate o cruce ... cea de Baigli. Baigli, cozonacul unguresc, e mai degraba un strudel taranesc ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
500 gr aripi 500 gr pulpe superioare 4 cepe rosii 1 foaie de dafin 5 rosii mari 3 ardei capia rosii 3 polonice supa de pui 1 lgt curry 2-3 lg boia dulce 1 pahar de vin alb sau rosu sec patrunjel verde cativa catei de usturoi Ceapa se taie solzisori foarte subtiri dupa care se caleste impreuna cu usturoiul zdrobit, adaugam puiul si cand si-a schimbat culoarea punem in continuare la calit ardeiul taiat cuburi. Punem apoi rosiile taiete felii si lasam acoperit la inabusit. Stingem cu supa si ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Una dintre retetele culinare traditionare unguresti adoptate rapid in Ardeal si in restul tarii, este reteta de gulas. Am ezitat foarte multa vreme sa public reteta pe blog, pentru ca stiam ca urmeaza un val de proteste legate de autenticitatea ei, dezbateri despre ceea ce inseamna cu adevarat gulas, cum se scrie si cum se prepara, asa cum s-a intamplat cu papricasul de pui . Intr-un final am decis ca-i o reteta mult prea buna si nu pot fi atat de egoista incat sa o tin pentru mine. Gulasul...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
500 gr carne de vita/porc 30 gr unt 2 cepe marime medie 3 catei de usturoi 1 ardei rosu 1 ardei verde 1/2(500ml) supa (sau apa cu vegeta) 2 linguri de pasta de tomate 1 ardei iute(dupa preferinte) 1 foie de dafin 1 linguritza de chimen 1 lamaie(numai coaja) 1 lingurita de boia dulce de ardei sare si piper Ceapa si usturoiul se curata si se taie feliute. Intr-o cratita se topeste untu-ul si se caleste un pic ceapa si usturoiu atit cit sa se inmoie un pic. carnea se taie cuburi si se pune la ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
150 gr. piine, 70 gr. zahar pudra, 1 l lapte, 1 ou Mod de preparare: Piinea se taie in cubulete mici care se pudreaza cu zahar si se prajesc intr-o tigaie. Se pun apoi intr-un castron si se toarna peste ele, intii oul batut cu putin lapte si restul de lapte firbinte. Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala carnea, se zvanta, se taie bucati potrivite (ca pentru o tocana obisnuita), se pipereaza. Se curata ceapa si usturoiul. Ceapa se taie in sferturi mici, usturoiul in feliute. Se pune untul sa se incinga in cratita si se prajesc pe rand bucatile de carne (cat sa ia putina culoare). Se adauga ceapa si usturoiul si se lasa sa se caleasca impreuna cu carnea. Se adauga paprika, sarea, frunzele de dafin, otetul, rosiile decojite, 700 ml de apa fierbinte. Se pune totul la fiert, vreme de o...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Piinea se taie in cubulete mici care se pudreaza cu zahar si se prajesc intr-o tigaie. Se pun apoi intr-un castron si se toarna peste ele, intii oul batut cu putin lapte si restul de lapte firbinte. Se serveste imediat. - 150 g piine, 70 g zahar pudra, 1 l lapte, 1 ou. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cat mai completa a aromei puternice specifice. Se poate folosi si conopida ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... vietnamez, disponibil in magazinele cu specific asiatic), 1 lingurita usturoi tocat marunt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Azi sunt fericita :) Am primit unul dintre cele mai sincere comentarii si culmea, ghiciti de la cine? De la "ANONIMUL NEMULTUMIT"...da, anonimul care m-a scos din sarite, care mi-a stricat ziua si m-a imbatranit cu un an. Dar uite ca oamenii nu sunt atat de rai, uite ca oameni recunosc atunci cand gresesc si nu doar ca recunosc, ci o fac cu fruntea sus si cu demintate. Iti multumesc, Catalina :) Ca sa vedeti exact despre ce vorbesc, asta mi-a scris Catalina: "Nici nu stiu cum sa incep de fapt...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , bercy, poulette, aurora, ravigote, normandy, supreme, venetian, unguresc si german. [/note ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... folosesc. Gatitul la aburi este specific bucatariei asiatice, iar in cea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la urma. Este o mancare cu specific belgian, pe care noi am ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... plus, aceasta reteta de prajitura, specific frantuzeasca, iti va potoli pofta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pe un blog culinar unguresc, din pacate am ratacit linkul ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Aluatul specific tartelor cu fructe, in special fructe de vara. Este ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com