limba de vita cat se fierbe la ola de presiune
Pagina 3 din 5
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa si incepem sa oparim vita de vie ,cam 5 minute .O scurgem ... pe o suprafata curata o frunza de vita,cu partea lucioasa in jos ... ambele capete ale frunzei de vita-de-vie si rulati-o ca ... , daca ne raman , foi de vita, pe fundul la o cratita si ... marar. Acoperim sarmalutele cu apa ,cat sa le inece si dam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se pregateste carnea de vita, se toaca în robot si se caleste în uleiul de masline. 2. Se adauga apa calduta putin câte putin si se scade la foc potrivit. Spre final, se condimenteaza cu sare, piper si salvie uscata. 3. Pasta de masline se pune la sfârsit si se lasa sa se racoreasca. Se adauga patrunjelul tocat, salvia proaspata si oul si se omogenizeaza. 4. Se întinde aluatul, se pune umplutura si se ruleaza. Se unge cu galbenusul batut si se coace la 160°C. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 g limba de porc, 2 oua, 100 g smantana, 200 ml ulei, o ceapa. Mod de preparare: Se fierbe limba. Dupa ce este bine fiarta, se curta de pielita si se taie in cubulete mici. Separat, intr-un castron, se prepara maioneza din 2 oua si 200 ml ulei. Se taie ceapa felii subtiri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu sare si piper. Se fierb spaghetele si peste ele se ... si se adauga muschiul de vita taiat in fasii foarte subtiri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Legumele se taie felii si se asaza pe fundul unei tavi. Se asezoneaza cu sare, piper si ulei de masline. Deasupra se asaza bucata de carne, asezonata cu sare si piper. Se introduce în cuptorul preîncalzit la 250 de grade Celsius si se lasa pentru aproximativ 35 de minute, dupa care se va opri focul si se va lasa în cuptor pentru înca 2 ore – 2 ore si jumatate.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... felii de limba, 1/2 kg ciuperci, 100 g ceapa, 200 ml suc de ... si foaia de dafin. Se fierb acoperite circa 30 min pana ... , sucul de rosii, feliile de limba, feliile de lamiie, mararul, patrunjelul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de vita, 1 picior porc, 100 gr. slanina afumata, 3 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vaca sau 3-4 limbi de porc (cca 1kg), zarzavat de supa ... din zeama in care a fiert limba, 1/2 ceapa, marar tocat Mod de preparare: Se spala limba in citeva ape, se rade cu cutitul ... de la varf spre radacina limbii. Se taie felii de grosimea ... cu zeama in care a fiert limba, apoi se pun smantana si feliile de limba. Se lasa sa fiarba la foc mic timp ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se portioneaza carnea pentru a fi tocata prin masina de tocat carne, se spala si se toaca prin masina.Se curata 2 capatani de usturoi, se zdrobeste pana obtinem o pasta si se adauga peste compozitie. Adaugam condimentul pentru carnati, cimbrul sfaramat in palma, sarea, boiaua, amestecam, gustam si mai completam cu ce lipseste. Amestecam foarte bine sa se omogenizeze compozitia, pregatim masina de tocat la care atasam dispozitivul pentru carnati de calibru oaie si facem carnatii, avand grija...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Trebuie pregatita mai intai umplutura de carne. Ceapa se caleste usor, apoi adaugam ardeiul gras tocat marunt si morcovul ras. Se lasa sa se rumeneasca dupa care se adauga carnea si condimentele. Amestecati constant, iar dupa ce e gata lasati sa se raceasca putin. Intr-o tava unsa se pune un strat de foi de placinta.dupa ce le-ati uns putin se pune peste o treime din umplutura de carne. Inca un strat de foi si iar umplutura si inca o data tot asa pana ajungeti la al patrulea strat de foi. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alege de noua ori limba de vita si odata friptura. si ... a se destrama. problema cu limba de vita e ca nu oricine stie ... la marele fix. daca cumva o fierbi la foc prea iute ai ... : 2 ore. Grad de dificultate: 3 din 5. - O limba de vaca - O cepa mare - 2 frunze ... g ulei de masline Metoda: - Pune limba de vaca intr-o oala impreuna ... , cepele, sfecla alba si...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
300 gr. carne de vita fiarta bine, 2 buc. ceapa mijlocie, 10 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 limba, 1 ou, faina, pesmet, sare Mod de preparare: Limba fiarta si curatata se taie in bucati, se tavaleste fiecare bucata in faina, apoi in ou batut si in pesmet Se prajeste la foc domol.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. limba mijlocie, 30 gr. margarina, 1 pahar vin alb, o capatina usturoi, o lingurita faina, verdeata Mod de preparare: Se fierbe limba inabusit, cu putina apa, aproximativ 2 ore la foc redus. Se scurge bine de apa si se pune intr-o cratita cu putina margarina. Se adauga usturoiul, vinul, verdeata. Se lasa sa fiarba incet inca o ora. Se paseaza sucul si se leaga cu faina.
Reţetă de pe www.retete-bune.com