Cauta in 23.192 retete
... ) ulei tepuse de lemn pentru carne Preparare : Pulpele de pui trebuie ... folosit depinde de cantitatile de carne si restul ingredientelor ) punem sare ... si obtinem baitul in care vom pune bucatile de carne ,slanina afumata, ceapa si ardeii. Amestecam totul ca baitul sa patrunda toate ingredientele (daca ... o buc de slanina , ardei , ceapa , carne de porc , iar slanina &.. ....
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... ) pentru a-l inspira cu aromele sale. Baitul si saramura sunt traditionalele marinate ... si sucurile de fructe, fragezesc carnea prin desfacerea legaturilor proteice din ... . Acizi rup superficial tesuturile din carne, pentru a permite aromelor din marinata ... de carne, cum ar fi pulpele, in special cele de vita, porc, vanat. [warning] Atentie cand folositi acizi la marinarea carnii...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , insa carnurile adevarate, afumate cu fum si nu cu bait de carne, sunt cele care isi vor implini cu adevarat rostul ... si mistret, muschiuletul semicrud de vita si alte carnarii mai mult ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro