Cauta in 16.317 retete
... functie de marimea frunzei atat cat aste numai buna de impachetat sarmalele. Frunzele de vita se spala,taiem eventual coditele ... oala in care le vom fierbe.Le-am pus pe jumatate de oala pe cele cu vita si pe jumatate pe cele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... le adaugi treptat în zeama care fierbe de zor. Le lasam la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dulceata salatei reci din limba de vita cu gustul acrisor al ... cu salata rece din limba de vita necesita un timp de preparare redus daca limba de vita este deja fiarta. Portii : 10 ... preparare : 15 minute (daca limba de vita este fiarta) Ingrediente : 5 oua 2 castraveciori murati 25 g maioneza 50 g limba de vita...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se curata limba de resturi si se fierbe 15-20 de minute sub capac ... cu putin zahar, se adauga limba taiata felii si se mai fierbe 2-3 minute. Se serveste cu orez inabusit. - 3 bucati de limba de vitel sau de porc sau 1 limba mai mica de vita, sare. Pentru sos: 30 g unt, 1 lamaie, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de friptura si felii de rosii. Serveste imediat. - 2 fripturi de vita a cate 200 g fiecare (cotlet), 2 linguri ulei de masline, 2 rosii, taiate felii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la fiert.Adaugam carnea de vita ,cea de porc,piper macinat ... obtinem sarmaluta din foi de vita cu dopuri la ambele capete ... vom pune apa in oala cat sa cuprinda sarmalele si punem ... mic ,este indicat sa le fierbem pe aragaz si nu in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o oala mare, caleste carnea de vita pâna când devine maronie. Dizolva cuburile de concentrat de vita în patru cani cu apa si toarna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mereu am avut probleme cu vita, in sensul ca, de cele ... geamul meu :D Ingrediente: - carne de vita (eventual pulpa ca sa nu ... si punem carnea la prajit cat sa se inchida porii si ... -20 de min (depinde de cat de groase sunt feliile) Servim ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... bine încinsa, asaza bucatile de vita asezonate cu sare si piper ... sa se raceasca doua minute. Fierbe apoi verdeata în apa clocotita în care ... doua farfurii, taie friptura de vita în fâsii subtiri, asaza deasupra frunzelor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Frunzele de vita se oparesc. Ceapa se razuieste, se caleste putin ... condimente dupa gust. Frunzele de vita de vie se umplu cu ... apa cât sa le acopere, se fierb la foc potrivit aproximativ 30 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cateva minute si-i opresti focul.Fierbi pastele in apa cu sare ... adaugi tocanita cu carne de vita.Ornezi cu putin busuioc maruntit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Muschiul de vita se taie în 10 bucati si se marineaza în amestecul ... ântâna lichida, si se fierbe timp de 5 minute. Spre sfarsitul ... balsamic. Feliile de muschi de vita se scot din marinata, se ... în mijlocul farfuriei, deasupra muschiul de vita la gratar si deasupra sosul ... rosu. Sfatul bucatarului: Muschiul de vita se poate înlocui cu cotlet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Frunzele de vita se oparesc, apoi se scot pe un platou ... se aseaza cateva frunze de vita, apoi un strat de felii ... orez pe fiecare frunza de vita si se ruleaza, apoi se ... nou strat de frunze de vita si se toarna apa fierbinte , atat cat sa depaseasca sarmalutele cu 1 cm ... se reduce focul si se fierb 45 de minute. Se rastoarna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Muschiuletul de vita se taie perpendicular pe fibra, în fâsii groase cât un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala limba,se pune la fiert dupa care se curata si se taie cubulete sau felii subtiri.Se toaca o ceapa marunt se undeste adaugam limba si un pahar de zeama,in care a fiert aceasta.Taiem si ardeii capia ii adaugam ,dupa ce au fiert dam deoparte de pe foc punem smantana ,usturoiul ,mararul tocat si condimentam dupa gust
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa si incepem sa oparim vita de vie ,cam 5 minute .O scurgem ... pe o suprafata curata o frunza de vita,cu partea lucioasa in jos ... ambele capete ale frunzei de vita-de-vie si rulati-o ca ... , daca ne raman , foi de vita, pe fundul la o cratita si ... marar. Acoperim sarmalutele cu apa ,cat sa le inece si dam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se pregateste carnea de vita, se toaca în robot si se caleste în uleiul de masline. 2. Se adauga apa calduta putin câte putin si se scade la foc potrivit. Spre final, se condimenteaza cu sare, piper si salvie uscata. 3. Pasta de masline se pune la sfârsit si se lasa sa se racoreasca. Se adauga patrunjelul tocat, salvia proaspata si oul si se omogenizeaza. 4. Se întinde aluatul, se pune umplutura si se ruleaza. Se unge cu galbenusul batut si se coace la 160°C. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu sare si piper. Se fierb spaghetele si peste ele se ... si se adauga muschiul de vita taiat in fasii foarte subtiri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro