iepure rotisor
Pagina 3 din 5
... sa ne simtim mai bine. Iepure cu prune uscate in slow ... cu nuci Ingrediente pentru iepure : bucati de iepure, ceapa, morcovi, unt ... de masline, sare Bucatile de iepure se vor rumeni in tigaie ... . Superputerile acestei retete Carnea de iepure si prunele uscate contin cantitati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
300-400 g carne ,ceapa (300 g ), 100 ml untdelemn, 100 ml suc de rosii, 50 ml vin, o foaie de dafin, un varf de lingurita de piper sau ienibahar, sare. Mod de preparare: Ceapa curatata si intreaga, se tine in apa rece ,pentru a pierde din iuteala.Se taie in felii subtiri si se caleste 8-10 minute,in tot untdelemnul,impreuna cu 1/2 lingurita de sare, la foc mic,pina cind devine lucioasa.Se adauga ,atunci ,un varf de lingurita cu boia dulce sau pasta de ardei ,se amesteca de 2 ori si apoi se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Am gatit iepure in fel si chip, la cuptor, cu vin ... mi-a placut cel mai mult 1 iepure de crescatorie de la lidl ... , marar, frunze de telina Portionam iepurele si tocam marunt legumele. Calim ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
300-400 g carne ,50 ml vin,20 g zahar,3-4 fire de praz (1 kg) , 1/4 l suc de rosii, o ceapa (50 g ), 100 ml untdelemn,marar, patrunjel,piper,sare. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste cu 3 linguri untdelemn si apoi se adauga carnea ,dupa cum s-a aratat in retetele precedente.Se fierbe acoperita pana cind se moaie bine ,adaugind cite putina apa ,ca sa nu se arda sosul.Prazul se taie in bucati de 3-4 cm ,si,presarat cu 1/2 lingurita sare ,se prajeste ,separat, cu 2-3 linguri de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g carne ,40 g faina ,30 -50 g unt sau untdelemn, 500-600 ml supa in care a fiert carnea cu zarzavat.100 ml smantana sau lapte,patrunjel ,"Vegeta", sare. Mod de preparare: Carnea se fierbe in circa 1 1/2 l apa clocotita ,ca sa se coaguleze repede la suprafata si sa ramina sucul in ea ,adaugindu-se imediat zarzavat de supa (morcov,telina, patrunjel,o ceapa alba) si o lingurita rasa de sare .In oala obisnuita sau in oala sub presiune ,zarzavatul fierbe impreuna cu carnea.Cind carnea este ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea de iepure taiata bucati mici se prajeste intr-o cratita cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
300-400 g carne, o ceapa(50 g), cca 300 g castraveti(acriti ), 50 -100 ml untdelemn, 2-3 linguri suc de rosii sau 1/2 lingurita pasta de rosii, 50 ml vin, 20 g faina, marar, patrunjel, sare, 3-4 catei usturoi, o frunza de telina, o foaie de dafin. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt si carnea se prajesc in untdelemn. Sare nu se pune, deoarece castravetii sareaza suficient. Dupa ce sarea carnea s-a calit 10 minute, se stinge cu 200 ml apa si se adauga castravetii, rasi prin razatoarea cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne, zarzavat, 150 g orez, 750 ml supa de carne, o lingurita ceapa rasa, untdelemn,frunze de patrunjel, telina, sare, untdelemn sau unt. Mod de preparare: Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecand mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu varf de "vegeta" pentru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ora. Se pune puiul in rotisor, se fixeaza bine si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... din carne de vitel, miel, iepure domestic tinar se pregateste la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun la fiert cartofii in coaje dupa ce in prealabil s-au spalat si separat se pun la fiert si cele 4 oua. Intre timp se taie gogosarii fideluta si castravetii rondele subtiri si se pun intr-un castron. Cand s-au fiert se adauga in castron si ouale taiate rondele si mai tarziu si cartofii taiati la fel. Dupa ce se adauga sarea, mustarul si iaurtul se amesteca cu grija sa nu se farame prea mult dar sa se omogenizeze bine. Se poate servi calda sau rece. - 1 kg cartofi, 4 oua, 2 gogosari in...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia imediat de pe foc, adaugind usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure de cartofi.Cind se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 600 gr carne de caprioara, iepure, etc, 3 linguri margarina, 2 cepe, 1 mar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
carne de vitel sau iepure, 5-6 morcovi, 2 cepe, 2 linguri mustar, 3 galbenusuri, smantana ... pune carnea de vitel sau iepure la fiert cu sare. Intr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 10 kg carne de vinat (iepure) 1 l vin rosu, 50 ml otet ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... a carnii de pasare. Nici un rotisor din lumea asta si nici ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... se stie de unde sare iepurele. Si, in definitiv, gustul se ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... un pui bine fript la rotisor si bagheta proaspata. Mmmm, un ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... hotarat brusc sa impusc doi iepuri dintr-un foc...adica sa ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com