Cauta in 21.294 retete
Tai pestele batoane groase de 3-4 cm si lungi de 6-7 cm, le condimentez, le tavalesc prin faina si le prajesc in ulei de masline. Lamaia o razuiesc pe razatoarea mica si pastrez coaja pentru servire. Apoi o storc bine. Cand sunt aproape gata batoanele de peste, torn peste ele sucul de la o jumatate de lamaie si le mai las 2 minute. Intre timp, amestec sucul ramas cu o jumatate de ceasca de apa in care am stins o lingurita rasa de bicarbonat alimentar. Adaug lichidul peste peste si mai las 5...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Condimentam pestele si punem peste el uleiul de masline. eu am folosit ulei de masline cu boabe de piper de la Monini. Rumenim pestele in tigaie si cand este aproape gata stingem cu vin alb, il lasam doar cat sa se vapore alcoolul apoi il scoatem. Incingem untul si stingem cu zeama de portocala. Dam intr-un clocot apoi adaugam smantana cu atentie sa nu se taie. Dam deoparte de pe foc si adaugam caperele, sarea si piperul alb. Asezam pestele pe un platou impreuna cu cateva felii de portocala...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. salau, zarzavaturi, cartofi, sos de oua cu unt Mod de preparare: Salaul curatat si spalat se taie felii late si se fierbe impreuna cu zarzavatul, ca la pestele inabusit. Dupa aceea se prepara un sos de oua si unt. Bucatile de peste fiert se pun pe un platou, se garnisesc cu cartofi fierti. Mod de servire Se toarna deasupra sosul sau se serveste separat in sosiera
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... usturoiul e deja o banalitate, insa doar de atata are nevoie fileul de salau pentru a-si pune in evidenta valoarea. Carnea acestui peste ... de minute Ingrediente: 4 fileuri de salau (a cate 160-200 de grame ... de masline sare piper 1 lingurita fulgi de chili Preparare: Incingeti cuptorul ... sa fie mai picant, adaugati fulgii de chili. Ungeti o hartie de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
400 gr. salau, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1/2 buc. telina, sare, o lingurita zeama de lamiie Mod de preparare: Se fierbe zarzavatul, curatat si taiat felii, in apa cu sare si, cind este fiert, se adauga pestele curatat. Se lasa sa fiarba incet 15-20 minute. Cind este fiert, pestele se scoate cu grija sa nu se sfarime si se aseaza pe o farfurie cu zarzavatul si cartofii fierti, taiati felii. Mod de servire Deasupra se toarna zeama de lamiie, uleiul si se presara...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg salau, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 2-3 boabe ienibahar, 3-4 cartofi, 2 oua, 1 lingura smantana ... amesteca. Apoi se toarna peste salau, iar deasupra se pune putin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg salau mic, 2 linguri faina, 2 oua, 1 lingura lapte, pesmet, sare, 1 lamiie ... sa stea 1/2 de ora. Fiecare salau se usuca cu un servet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Pregateste aceasta delicioasa budinca cu migdale, iar cei mici vor fi incantati. Ingrediente: 300g migdale 200g zahar (preferabil brun) 30g cacao 8 oua ... vanilie impreuna cu cacao si migdale. Albusurile se bat spuma, iar ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Se alege un salau de cca 1-1.5 kg, se curata, se fileteaza ... strat de mujdei si un file (fierbinte) de peste. Primul si ... cartofi, eventual morcovi fierti. - 1 kg salau, 2 capatani medii usturoi, 4-5 buc. rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1.Salaul curatat de sozi si intestine se spala cu apa rece ,se lasa sa se zvante apoi se cresteaza adanc pe sira spinarii ,se condimenteaza cu sare,piper, busuioc uscat si maruntit si coaja rasa de lamaie si portocala,apoi se lasa cel putin o ora la rece. 2.Legumele congelate se fierb cu un praf de sare apoi se scurg bine de apa. Salaul condimentat se umple in fiecare crestatura cu felii alternand intre ele,de lamaie si portocala iar burta se umple cu cateva crengute de marar si patrunjel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zahar pudra, 250g nuci sau migdale pisate, 2 linguri pesmet fin(alb ... , 1 cescuta esenta de cafea, 100g migdale curatate Mod de preparare: Se ... zaharul, se adauga nucile sau migdalele, pesmetul, si la urma, spuma ... a fost umplut si imbracat cu crema, se garniseste cu migdale taiate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 175 g zahar, 150 g faina, 100 g migdale macinate, praf de copt; crema ... pudra, 50 ml lichior de migdale, 200 g mascarpone, 200 ml frisca ... cu zahar, se adauga faina, migdalele macinate, untul topit. Se bat ... in apa rece. Se amesteca migdalele cu zaharul pudra,lichior, coaja ... . Se bate frisca si se acopera tortul. Se decoreaza cu migdale ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fel de mancare. Cartofii si migdalele sunt o sursa excelenta de calciu ... , o legatura mica de patrunjel si 100 de hrame de fulgi de migdale dulci, sare, piper si patr-cinci linguri cu ulei ... . Serveste salata calda, dupa ce ai pus deasupra toti fulgii de migdale. Sfat Eva : Daca vrei sa faci din aceasta salata un festin, rumeneste fulgii in cuptor cateva minute si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fileurile de macrou, se pun la scurs, se condimenteaza si se lasa 10-15 minute pentru a-si lua din condimente. Se coc pe o tava sau pe grril ardeiul si rosiile. Se curata legumele de coaja si se se taie cubulete.Se pune apa la fiert, se adauga legumele, piperul, sarea, ardeiul iute taiat rondele, otetul, foile de dafin, doua lingurite de ulei, cimbrul si se lasa la fiert pentru 15 minute si la urma adaugam firele de patrunjel tocat marunt. Fileurile de macrou se dau prin faina pe o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se usuca fileurile cu un servetel apoi se dau prin faina Se bat galbenusurile,se adauga sarea,piperul si condimentele pentru peste,iar la final se adauga cu albusurile batute spuma. Se trec bucatile de peste prin compozitia de oua si apoi se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in ulei incins si apoi se scot pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei. Noi am servit cu cartofi nature si sos remoulade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
140 g unt, 250 g zahar, 4 oua, zeama si coaja de lamiie, 210 g faina, un praf de copt; in plus: 50 g migdale, 30 g zahar Mod de preparare: Se amesteca zaharul cu untul si galbenusurile pana se obtine o crema alba. Se adauga albusurile batute spuma tare, faina amestecata cu praful de copt, zeama si coaja de lamiie. Compozitia se toarna in tava de chec, deasupra se pun zaharul si migdalele si se coace 40 min la foc potrivit. Rece, se taie felii.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pestele spalat si portionat,indulcit cu sare ,se tavaleste pe ambele parti prin faina si se prajeste bine in ulei incins,apoi se scoate si se aseaza intr-un vas de jena sau o tavita.In uleiul in care am prajit pestele,calim putin ceapa taiata solzisori(pana devine sticloasa) apoi adaugam usturoiul zdrobit si sucul de rosii,amestecam bine si condimentam dupa gust cu sare,piper si amestecul de condimente.Lasam sa scada putin,ingrosandu-se sosul apoi il stingem cu paharelul de vin alb sec .Mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fileuri de salau (a 50 g), 3 linguri ulei de masline, sare, zeama de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... albusuri, 250g zahar pudra, 250g migdale, alune sau nuci pisate; Crema ... , se adauga zaharul pudra si migdalele sau alunele sau nucile pisate ... glasate in zahar ars, alune sau migdale rumenite putin la cuptor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro