Cauta in 21.275 retete
Se pun toate ingredientele în blender si se mixeaza pâna obtii o consistenta cremoasa. Se strecoara cu ajutorul unui tifon. Poti sa pastrezi pulpa si sa o usuci în cuptor pentru a obtine faina de migdale pe care sa o folosesti pentru prajituri.
Reţetă de pe retete.eva.ro
În prima faza iaurtul se sareaza-pipereaza-boiaza si se amesteca bine cu zeama de lamâie. În acest amestec se aseaza pastravii si se lasa o ora la rece. În paralel, pesmetul se pune peste fulgii de porumb usor farâmitati, iar prin acest amestec se tavalesc pastravii care mai apoi se prajesc în ulei pâna devin crocanti. Preparatul se serveste cu rosii taiate cubulete, usturoi zdrobit, sare si patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bucati file de salau a cite 200 g, 50 gr. carne afumata, 4 linguri de Riesling ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... surimi si se lasa la rece. Se serveste rece. - 500 g salau file, 150 g surimi, 150 ml frisca lichida, 100 g branza de vaca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ulei, 500 g rosii taiate bucatele, sare, piper, circa 600 g file de salau, 2 linguri capere, 1 legatura de patrunjel verde, 1 lingura mustar Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ulei, 500 g rosii taiate bucatele, sare, piper, circa 600 g file de salau, 2 linguri capere, 1 legatura de patrunjel verde, 1 lingura mustar Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ca si garnitura cu sparanghel sau cartofi prajiti. - 4 bucati file de salau a cite 200 g, 50 g carne afumata, 4 linguri de Riesling, o ceasca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , indepartati-le coditele, apoi taiati-le felii. Spalati file-ul de salau, stergeti-l cu un servetel, taiati-l in bucatele lungi ... verdeata. - 500 g praz, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 4 rosii, 800 g file de salau, sare, piper, 2 linguri unt, 150 ml vin alb, 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: 2 1/2 cana fulgi de secara (poate fi si de ovaz) 2 cani ... ulei, am presarat jumate din fulgi de secara. En una fuente ... pasas. Si alt rand de fulgi de secara. Y el resto de ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... faina într-un bol, iar fulgii de cocos într-un alt ... pe ei. Ruleaza crevetii prin fulgii de cocos si asaza-i pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o oala se pun la fiert, în 2 litri de apa, salaul curatat si portionat si cartofii curatati si taiati în patru. Se lasa la fiert 15-20 de minute. Dupa fierbere, se scot bucatile de salau si cartofii si se aseza pe un platou. Cât timp se fierb pestele si cartofii se prepara o maioneza din trei galbenusuri fierte tari si doua galbenusuri crude. Se amesteca bine si se freaca cu ulei, otet si sare. Patrunjelul verde se taie fin si se presara peste platou.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... unul dintre cele mai interesante: fulgi de ovaz cu seminte de ... cot cu mine. Ingrediente: - 2 cani fulgi de ovaz cu seminte de ... - seminte decorticate de canepa - fulgi de migdale (pentru decor) Mai intai si mai intai, mixam crema ... , e timpul sa masuram 2 cani de fulgi de ovaz cu seminte de ... 3 linguri de zahar pudra pentru fulgii de ovaz) Turnam apoi incetul ......
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , într-un singur strat. Prajeste migdalele timp de 5 minute într-o tigaie ... de pe foc si adauga migdalele, apoi toarna amestecul peste biscuiti ... minute, pâna când toppingul cu migdale începe sa sfârâie. Sosul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se amesteca cu lapte sau iaurt, 250-300 ml, iar dupa gust se pot adauga fructe ( stafide, capsuni, caise, zmeura, fragi, cirese, banane, piersici, ananas, fructe de padure asortate, smochine, etc.). Fulgii de cereale se pot consuma si ca atare, fara adaos de fructe.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cald opteaza pentru laptele de migdale facut în casa. Nu se compara ... ai doar ingrediente sanatoase. Pune migdalele la înmuiat peste noapte în apa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... un cutit ascutit tai fiecare migdala in doua, apoi le pui ... inimioara si decupezi aluatul dupa migdala din partea dreapta. Lasi o jumatate de migdala in stanga, in dreapta-locul gol, decupat- si coci ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... portocala rasa. La final, adaugam fulgii de ciocolata. (Daca nu gasiti fulgi de ciocolata in comert, puteti rade ciocolata pe razatoarea mare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalati fileul de peste, scoateti pielea, taiati bucati medii si aranjati intr-o tava de cuptor. Sarati si piperati dupa gust. 2 Ungeti bucatile de peste cu maioneza. 3 Taiati ceapa fideluta si puneti peste maioneza. 4 Peste ceapa radeti cascavalul si puneti tava la cuptor 30-40 de minute.Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor. 6 Se serveste stropit cu suc de lamaie. Pofta Buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desfacem prunele, scoatem samburii si le taiem felii. Amestecam prunele cu cele doua linguri de zahar si scortisoara si le punem intr-o tava termorezistenta unsa cu putina margarina. Amestecam faina cu zaharul si untul la temperatura camerei pana obtinem un aluat sfaramicios, ca niste firimituri. Adaugam migdalele macinate grosier. Presaram firimiturile de aluat peste prune. Dam la cuptor pana se rumeneste usor deasupra. Optional se poate servi alaturi de inghetata .Simplu,...
Reţetă de pe retete.eva.ro