file salau fulgi migdale
Pagina 4 din 5
Încalzeste cuptorul la 175 grade Celsius. Asaza hârtie de copt pe o tava întinsa. Amesteca într-un bol mare faina, fulgii de cocos si sarea. Toarna laptele condensat si amesteca bine aluatul. Foloseste o cupa pentru înghetata pentru a forma prajiturelele, care trebuie sa fie cât o minge de ping-pong, si asaza-le pe foaia de copt din tava. Coace-le timp de 12-15 minute, pâna când cocosul este rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa clocoteasca se adauga si fulgii de porumb si grisul in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 200 gr unt, esenta de migdale amare Mod de preparare: Se ... adauga untul si esesnta de migdale amare, amestecand bine. Cu aceasta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zahar vanilat, 325 g faina, 40 g migdale, un praf de copt, 5 linguri lapte, 450 g fructe rosii, 30 g migdale tocate mare Mod de preparare ... o masa omogena. Se adauga laptele, migdalele si faina amestecata cu praful ... spalate si scurse. Se presara migdalele si se coace prajitura la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se mixeaza toate ingredientele în robotul de bucatarie, dupa care se formeaza trufele. Se pot trece prin cacao pudra sau prin ciocolata neagra topita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , coaja de la 1 lamiie, 50 g migdale, 250 g nuci, 50 g biscuiti, 2 oua ... rece. Se amesteca apoi cu migdalele rase, nucile trecute prin masina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... preseaza usor apoi carnea de salau fiearta si suvitata si deasupra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 gr. salau, 5 gr. unt, sare Mod de preparare: Salaul curatat se fierbe in citeva clocote la foc incet, apoi se scoate si se frige la gratar. Se ia cu grija, sa nu se sfarime. Mod de servire Se serveste cu untul deasupra si diferite garnituri de legume
Reţetă de pe www.retete-bune.com
clatite, fileuri de salau, sos bechamel Mod de preparare: Se fac 4-5 clatite de dimensiunile unui vas Jena. Se tapeteaza cu unt. Se pune la baza o clatita, apoi fileul fiert, iar clatite, iar file. Peste ultima clatita se toarna un pahar de smantana, sos bechamel si cascaval ras.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 250 g unt, 250 g zahar, 150 g migdale macinate, 4 oua, sare, 750 g branza ... ml smantana, 100 g miere, 100 g migdale feliate Mod de preparare: Faina ... cu 200 g unt, 100 g zahar, migdalele macinate, un ou, sare. Se ... cu 50 g unt, feliile de migdale, se toarna peste prajitura si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1.Intr-un recipient de plastic (sau aluminiu)punem carnea,o saram,piperam,praf de usturoi si iaurt.Aceasta o lasam la macerat pana cand veti face snitelele.(eu le-am pus cu o seara inainte) 2.Puneti o tigaie la incins cu ulei si intre timp puneti intr-un castron fulgi,pe care ii mai zdrobiti si pesmet. 3.Luati bucata de carne (asa cu iaurt cu tot) si o presati cu fulgi de porumb.Puneti la prajit la foc moderat.Intoarceti de mai multe ori daca este nevoie....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr. carne de peste fiarta (salau sau cod), 1 felie franzela, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -o pe farfurie, alaturi de somonul file si un aranjament dintr-o felie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amestecand in continuu. Se adauga migdalele macinate, si mixul de faina ... , iar deasupra se pune cate o migdala intreaga. Mod de servire Inimioarele cu portocale si migdale se servesc ca si desert ori gustare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
fulgi de porumb sau fidea coapta, o cana zahar, 1 pahar mic apa, 1 pachet de frisca, preferabil vegetala Mod de preparare: In tava de la cuptor se asaza fideaua (cataiful va iesi mai crocant) sau fulgii de porumb si peste fidea sau fulgi se toarna siropul fierbinte format din apa si zahar. Se lasa la racit si apoi se orneaza cu frisca Mod de servire Se serveste taiata patratele dupa ce a fost lasata cel putin o ora la frigider
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Uscam bine fileurile de somon cu ajutorul unui servetel si le condimentam cu sare si piper. Le dam apoi prin faina pe ambele parti. Batem ouale cu un praf de sare. Dam fileurile prin compozitia de ou . Le dam apoi prin pane-ul pentru peste (daca nu aveti puteti folosi pesmet ) Prajim bucatile pe ambele parti in uleiul incins pana se rumenesc usor. Apoi scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei. Am servit cu cartofi cu usturoi si cu lamaie
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. file pui, 1/4 kg. cascaval, 200 gr masline, pesmet Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Tai pestele batoane groase de 3-4 cm si lungi de 6-7 cm, le condimentez, le tavalesc prin faina si le prajesc in ulei de masline. Lamaia o razuiesc pe razatoarea mica si pastrez coaja pentru servire. Apoi o storc bine. Cand sunt aproape gata batoanele de peste, torn peste ele sucul de la o jumatate de lamaie si le mai las 2 minute. Intre timp, amestec sucul ramas cu o jumatate de ceasca de apa in care am stins o lingurita rasa de bicarbonat alimentar. Adaug lichidul peste peste si mai las 5...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Condimentam pestele si punem peste el uleiul de masline. eu am folosit ulei de masline cu boabe de piper de la Monini. Rumenim pestele in tigaie si cand este aproape gata stingem cu vin alb, il lasam doar cat sa se vapore alcoolul apoi il scoatem. Incingem untul si stingem cu zeama de portocala. Dam intr-un clocot apoi adaugam smantana cu atentie sa nu se taie. Dam deoparte de pe foc si adaugam caperele, sarea si piperul alb. Asezam pestele pe un platou impreuna cu cateva felii de portocala...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. salau, zarzavaturi, cartofi, sos de oua cu unt Mod de preparare: Salaul curatat si spalat se taie felii late si se fierbe impreuna cu zarzavatul, ca la pestele inabusit. Dupa aceea se prepara un sos de oua si unt. Bucatile de peste fiert se pun pe un platou, se garnisesc cu cartofi fierti. Mod de servire Se toarna deasupra sosul sau se serveste separat in sosiera
Reţetă de pe www.retete-bune.com