file salau fulgi migdale
Pagina 4 din 5
Tai pestele batoane groase de 3-4 cm si lungi de 6-7 cm, le condimentez, le tavalesc prin faina si le prajesc in ulei de masline. Lamaia o razuiesc pe razatoarea mica si pastrez coaja pentru servire. Apoi o storc bine. Cand sunt aproape gata batoanele de peste, torn peste ele sucul de la o jumatate de lamaie si le mai las 2 minute. Intre timp, amestec sucul ramas cu o jumatate de ceasca de apa in care am stins o lingurita rasa de bicarbonat alimentar. Adaug lichidul peste peste si mai las 5...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Condimentam pestele si punem peste el uleiul de masline. eu am folosit ulei de masline cu boabe de piper de la Monini. Rumenim pestele in tigaie si cand este aproape gata stingem cu vin alb, il lasam doar cat sa se vapore alcoolul apoi il scoatem. Incingem untul si stingem cu zeama de portocala. Dam intr-un clocot apoi adaugam smantana cu atentie sa nu se taie. Dam deoparte de pe foc si adaugam caperele, sarea si piperul alb. Asezam pestele pe un platou impreuna cu cateva felii de portocala...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usturoiul e deja o banalitate, insa doar de atata are nevoie fileul de salau pentru a-si pune in evidenta valoarea. Carnea acestui peste ... de minute Ingrediente: 4 fileuri de salau (a cate 160-200 de grame ... de masline sare piper 1 lingurita fulgi de chili Preparare: Incingeti cuptorul ... sa fie mai picant, adaugati fulgii de chili. Ungeti o hartie de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se alege un salau de cca 1-1.5 kg, se curata, se fileteaza ... strat de mujdei si un file (fierbinte) de peste. Primul si ... cartofi, eventual morcovi fierti. - 1 kg salau, 2 capatani medii usturoi, 4-5 buc. rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1.Salaul curatat de sozi si intestine se spala cu apa rece ,se lasa sa se zvante apoi se cresteaza adanc pe sira spinarii ,se condimenteaza cu sare,piper, busuioc uscat si maruntit si coaja rasa de lamaie si portocala,apoi se lasa cel putin o ora la rece. 2.Legumele congelate se fierb cu un praf de sare apoi se scurg bine de apa. Salaul condimentat se umple in fiecare crestatura cu felii alternand intre ele,de lamaie si portocala iar burta se umple cu cateva crengute de marar si patrunjel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fel de mancare. Cartofii si migdalele sunt o sursa excelenta de calciu ... , o legatura mica de patrunjel si 100 de hrame de fulgi de migdale dulci, sare, piper si patr-cinci linguri cu ulei ... . Serveste salata calda, dupa ce ai pus deasupra toti fulgii de migdale. Sfat Eva : Daca vrei sa faci din aceasta salata un festin, rumeneste fulgii in cuptor cateva minute si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fileurile de macrou, se pun la scurs, se condimenteaza si se lasa 10-15 minute pentru a-si lua din condimente. Se coc pe o tava sau pe grril ardeiul si rosiile. Se curata legumele de coaja si se se taie cubulete.Se pune apa la fiert, se adauga legumele, piperul, sarea, ardeiul iute taiat rondele, otetul, foile de dafin, doua lingurite de ulei, cimbrul si se lasa la fiert pentru 15 minute si la urma adaugam firele de patrunjel tocat marunt. Fileurile de macrou se dau prin faina pe o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se usuca fileurile cu un servetel apoi se dau prin faina Se bat galbenusurile,se adauga sarea,piperul si condimentele pentru peste,iar la final se adauga cu albusurile batute spuma. Se trec bucatile de peste prin compozitia de oua si apoi se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in ulei incins si apoi se scot pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei. Noi am servit cu cartofi nature si sos remoulade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele spalat si portionat,indulcit cu sare ,se tavaleste pe ambele parti prin faina si se prajeste bine in ulei incins,apoi se scoate si se aseaza intr-un vas de jena sau o tavita.In uleiul in care am prajit pestele,calim putin ceapa taiata solzisori(pana devine sticloasa) apoi adaugam usturoiul zdrobit si sucul de rosii,amestecam bine si condimentam dupa gust cu sare,piper si amestecul de condimente.Lasam sa scada putin,ingrosandu-se sosul apoi il stingem cu paharelul de vin alb sec .Mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fileurile se spala,se zvanta apoi se condimenteaza si se sareaza dupa gust . Cartofii curatati se dau prin razatoare apoi se storc bine intre palme,se sareaza un pic. Se trec fileurile de peste prin ou apoi prin faina,din nou prin ou si la urma prin cartofii rasi si storsi de suc Se preseaza bine prin razatura de cartofi apoi se prajesc cate 3-4 minute pe fiecare parte,in ulei incins.Se scot pe servetel absorbant pentru a scapa de surplusul de ulei si se servesc calzi cu suc de lamaie. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se condimenteaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor. Se adauga mazarea Bonduelle. Morcovul se taie rondele, ceapa la fel, ardeiul gras fasii, iar rosia felii. Toate legumele impreuna cu cateva felii de lamaie, se aseaza in tava, alaturi de peste. Se sareaza, se pipereaza, se mai adauga condimente de peste, dupa preferinte si se stropesc cu ulei, dupa care se da tava la cuptor pentru 20-30 min. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ingrediente scumpe. Acesti biscuiti cu migdale pot fi pregatiti atat pentru ... de week-end. Aroma de migdale si de curmale te va ... : 150 g faina; 150 g pasta de migdale; 150 g curmale fara samburi; 150 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fac 4-5 clatite de dimensiunile unui vas Jena. Se tapeteaza cu unt. Se pune la baza o clatita, apoi fileul fiert, iar clatite, iar file. Peste ultima clatita se toarna un pahar de smantana, sos bechamel si cascaval ras. - Clatite, fileuri de salau, sos bechamel. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la 180 grade. Se pun migdalele pe o tava si se lasa ... deoparte, pentru ornare. Se dau migdalele prin masina de tocat sau ... sareaza si se pipereaza. - 1/2 ceasca migdale (75 g), 2 lingurite ulei de masline ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fileurile de salau se spala, se stropesc cu sucul de lamaie ... legume de sezon. - 4 fileuri de salau, 450 g fasole verde, 3 morcovi, 3 ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de lamaie, 450 grame zahar tos, 130 grame pudra de migdale, fulgi de nuca de cocos. Preparare: - Bate albusurile spuma, impreuna cu ... zaharul tos cu pudra de migdale si adauga-le in albusurile ... pe care le rostogolesti prin fulgi de cocos. Pune bilutele in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... praf de copt 1 ou 1 lingurita extract de migdale 2 cani faina 2 cani fulgi de ovaz 1/2 cana migdale crude maruntite 1 cana merisoare uscate Mod de ... se adauga oul si extractul de migdale 4. se incorporeaza treptat faina, fulgii de ovaz si migdalele maruntite, amestecand cu o lingura de lemn 5. pune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de morun sau nisetru. - 1 kg salau, 500 g morcov, 150 g ceapa, 300 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se adauga peste peste. Peste fileul de cod si avocado, se ... potriveste foarte bine. - 350 g cod file, sare si piper, 1 avocado, 2 lingurite ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro