Cauta in 21.294 retete
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 175 grade Celsius. Asaza hârtie de copt pe o tava întinsa. Amesteca într-un bol mare faina, fulgii de cocos si sarea. Toarna laptele condensat si amesteca bine aluatul. Foloseste o cupa pentru înghetata pentru a forma prajiturelele, care trebuie sa fie cât o minge de ping-pong, si asaza-le pe foaia de copt din tava. Coace-le timp de 12-15 minute, pâna când cocosul este rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
cod file, maioneza, lamiie, sare, piper, usturoi, patrunjel, cartofi, morcovi Mod de preparare: Se pune codul file in tava cu unt, zeama de lamiie si piper, dupa care se pune la cuptor. Intr-un vas se pun 200 gr maioneza cu mult usturoi si se freaca cu sare, piper, patrunjel. Se scoate pestele de la cuptor si se adauga sosul peste el. Se adauga patrunjel si lamii felii. Mod de servire Se serveste cu cartofi fierti si morcovi fierti
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 200 gr unt, esenta de migdale amare Mod de preparare: Se ... adauga untul si esesnta de migdale amare, amestecand bine. Cu aceasta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zahar vanilat, 325 g faina, 40 g migdale, un praf de copt, 5 linguri lapte, 450 g fructe rosii, 30 g migdale tocate mare Mod de preparare ... o masa omogena. Se adauga laptele, migdalele si faina amestecata cu praful ... spalate si scurse. Se presara migdalele si se coace prajitura la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sa clocoteasca se adauga si fulgii de porumb si grisul in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza toate ingredientele în robotul de bucatarie, dupa care se formeaza trufele. Se pot trece prin cacao pudra sau prin ciocolata neagra topita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , coaja de la 1 lamiie, 50 g migdale, 250 g nuci, 50 g biscuiti, 2 oua ... rece. Se amesteca apoi cu migdalele rase, nucile trecute prin masina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Chiftelutele din fulgi de ovaz reprezinta o masa ideala si plina de ... 9-10 luni. Ingrediente: 2 cani de fulgi de ovaz 3 cepe o lingurita de ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... preseaza usor apoi carnea de salau fiearta si suvitata si deasupra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 gr. salau, 5 gr. unt, sare Mod de preparare: Salaul curatat se fierbe in citeva clocote la foc incet, apoi se scoate si se frige la gratar. Se ia cu grija, sa nu se sfarime. Mod de servire Se serveste cu untul deasupra si diferite garnituri de legume
Reţetă de pe www.retete-bune.com
clatite, fileuri de salau, sos bechamel Mod de preparare: Se fac 4-5 clatite de dimensiunile unui vas Jena. Se tapeteaza cu unt. Se pune la baza o clatita, apoi fileul fiert, iar clatite, iar file. Peste ultima clatita se toarna un pahar de smantana, sos bechamel si cascaval ras.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 250 g unt, 250 g zahar, 150 g migdale macinate, 4 oua, sare, 750 g branza ... ml smantana, 100 g miere, 100 g migdale feliate Mod de preparare: Faina ... cu 200 g unt, 100 g zahar, migdalele macinate, un ou, sare. Se ... cu 50 g unt, feliile de migdale, se toarna peste prajitura si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1.Intr-un recipient de plastic (sau aluminiu)punem carnea,o saram,piperam,praf de usturoi si iaurt.Aceasta o lasam la macerat pana cand veti face snitelele.(eu le-am pus cu o seara inainte) 2.Puneti o tigaie la incins cu ulei si intre timp puneti intr-un castron fulgi,pe care ii mai zdrobiti si pesmet. 3.Luati bucata de carne (asa cu iaurt cu tot) si o presati cu fulgi de porumb.Puneti la prajit la foc moderat.Intoarceti de mai multe ori daca este nevoie....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr. carne de peste fiarta (salau sau cod), 1 felie franzela, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -o pe farfurie, alaturi de somonul file si un aranjament dintr-o felie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amestecand in continuu. Se adauga migdalele macinate, si mixul de faina ... , iar deasupra se pune cate o migdala intreaga. Mod de servire Inimioarele cu portocale si migdale se servesc ca si desert ori gustare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
fulgi de porumb sau fidea coapta, o cana zahar, 1 pahar mic apa, 1 pachet de frisca, preferabil vegetala Mod de preparare: In tava de la cuptor se asaza fideaua (cataiful va iesi mai crocant) sau fulgii de porumb si peste fidea sau fulgi se toarna siropul fierbinte format din apa si zahar. Se lasa la racit si apoi se orneaza cu frisca Mod de servire Se serveste taiata patratele dupa ce a fost lasata cel putin o ora la frigider
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Uscam bine fileurile de somon cu ajutorul unui servetel si le condimentam cu sare si piper. Le dam apoi prin faina pe ambele parti. Batem ouale cu un praf de sare. Dam fileurile prin compozitia de ou . Le dam apoi prin pane-ul pentru peste (daca nu aveti puteti folosi pesmet ) Prajim bucatile pe ambele parti in uleiul incins pana se rumenesc usor. Apoi scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei. Am servit cu cartofi cu usturoi si cu lamaie
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. file pui, 1/4 kg. cascaval, 200 gr masline, pesmet Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com