sunt comestibile icrele de salau
Pagina 1 din 5
Pune apa la fiert si toarna în ploaie grisul, amestecând pâna obtii o consistenta mai tare. Grisul se lasa la racit. Amesteca icrele cu mixerul si toarna câte putin din uleiul de masline pentru a se omogeniza bine. La final adauga grisul, condimentele, zeama de la o lamâie si ceapa, amestecându-le cu mixerul. Daca salata de icre are o consistenta prea tare, mai adauga putina apa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aceeasi ca si pentru maioneza. Icrele se spala cu apa rece ... . Cu o lingura de lemn, freaca icrele timp de 2-3 minute pâna când ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o oala se pun la fiert, în 2 litri de apa, salaul curatat si portionat si cartofii curatati si taiati în patru. Se lasa la fiert 15-20 de minute. Dupa fierbere, se scot bucatile de salau si cartofii si se aseza pe un platou. Cât timp se fierb pestele si cartofii se prepara o maioneza din trei galbenusuri fierte tari si doua galbenusuri crude. Se amesteca bine si se freaca cu ulei, otet si sare. Patrunjelul verde se taie fin si se presara peste platou.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... facea parte si salata de icre. Mereu mi s-a parut mult mai ... arat reteta) si plin de icre. Mi-a fost mila sa le ... cele mai bune si pufoase icre pe care le-am mancat in "toata viata mea de icre", cum ar zice prietena mea Lulu. Ingrediente: - 200g icre de crap (asta am avut eu, dar ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... sa fiarba 5 minute. 3.Rulourile de salau se pun intr-o tavita,peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Salata de icre se face dupa reteta clasica. Pestele afumat se taie fasii sau marunt si se amesteca cu salata. Rosiile se taie in zig-zag si se opresc capacele. Apoi se umplu cu salata si se pun si cateva frunze de patrunjel si marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se da deoparte la racit... Icrele se pun intr-un castron ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... preseaza usor apoi carnea de salau fiearta si suvitata si deasupra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau presarata deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mot frumos peste care presaram icre germane roz. Servim cu o jumatate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ... daca se taie salata de icre(se taie la fel ca ... (daca mai avem) o lingurita de icre crude care se incorporeaza in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Salaul curatat de sozi si intestine se spala cu apa rece ,se lasa sa se zvante apoi se cresteaza adanc pe sira spinarii ,se condimenteaza cu sare,piper, busuioc uscat si maruntit si coaja rasa de lamaie si portocala,apoi se lasa cel putin o ora la rece. 2.Legumele congelate se fierb cu un praf de sare apoi se scurg bine de apa. Salaul condimentat se umple in fiecare crestatura cu felii alternand intre ele,de lamaie si portocala iar burta se umple cu cateva crengute de marar si patrunjel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele spalat si portionat,indulcit cu sare ,se tavaleste pe ambele parti prin faina si se prajeste bine in ulei incins,apoi se scoate si se aseaza intr-un vas de jena sau o tavita.In uleiul in care am prajit pestele,calim putin ceapa taiata solzisori(pana devine sticloasa) apoi adaugam usturoiul zdrobit si sucul de rosii,amestecam bine si condimentam dupa gust cu sare,piper si amestecul de condimente.Lasam sa scada putin,ingrosandu-se sosul apoi il stingem cu paharelul de vin alb sec .Mai...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se indeparteaza pielitele de la icre si se mixeaza cu iaurtul ... ung cu un strat de icre si se servesc calde, stropite ... , 3 iaurturi, 100 ml lapte, 150 g icre, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu ... verde sau aspic tocat. - 250 g icre negre, 200 g ulei, 1 felie franzela ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se alege un salau de cca 1-1.5 kg, se curata, se fileteaza ... cartofi, eventual morcovi fierti. - 1 kg salau, 2 capatani medii usturoi, 4-5 buc. rosii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fileurile de salau se spala, se stropesc cu sucul de lamaie ... legume de sezon. - 4 fileuri de salau, 450 g fasole verde, 3 morcovi, 3 ardei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se pun in locul lui icrele si se fierb 10 minute ... zarzavat pentru supa, 1 ceapa rosie, icre, 1 lingura de ulei, 1 lingura de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de morun sau nisetru. - 1 kg salau, 500 g morcov, 150 g ceapa, 300 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se strivesc cu furculita icrele impreuna cu zeama de lamaie si piperul, se adauga sare, ulei cate putin, iar la sfarsit ceapa si usturoiul tocate marunt. Se amesteca totul foarte bine. Se garniseste cu masline negre. - 200 g icre, 1 ceapa, 1-2 catei de usturoi, piper, sare, ulei, lamaie, masline. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro