sunt comestibile icrele de salau
Pagina 4 din 5
... portie: 150 de grame de salau, 50 de grame de morcovi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Boabele de soaia se pun la inmuiat cu o searainainte,a doua zi se scurg si se fierb. Dupa ce boabele de soia sunt fierte bine,se scurg,se mixeaza adaugand incet si cantitatea de ulei si suc de lamaie dupa gust.Se sareaza dupa gust si se adauga ceapa tocata fin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... unt Ptr umplutura: 60 gr ICRE de cod (iute) 30 gr ... Alge de mare Mentaiko este icre de cod marinat mai multe ... grade ptr 20 min . Mentaiko=icre de cod picant(marinat) Amestecam ... ,cat este calda umplem cu icre,si facultativ presaram si alge ...
Reţetă de pe bucataria-gabrielei.blogspot.com
... mese festive :) Tartinele astea cu "icre" de creier au avut un ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... azi. Ingrediente orez alga marina icre de peste zburator crema de ... ramas puneti crema de branza, icrele si la final decorati cu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... smantana - 1 portie maioneza din lapte - icre negre pentru ornat Se prepara ... lapte (sau cea clasica) si icre negre. Rapid, asa-i?! :P ...si gustos ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
En rumania, la receta en original,en vez de semola de trigo se prepara con huevas de pescado,es un plato que se hace en ocaciones especiales.Y nosotros los vegetarianos la hemos adaptado para nosotros, de all viene el nombre de huevas de pescado falsos.Es un plato de aperitivo y casi no falta nunca en las, bodas navidades etc... Ingrediente: 1 ceasca gris 2 cesti apa 300 gr maioneza de soia 1 ceapa sare dupa gust Ingredientes: 1 taza semola de trigo 2 tazas con agua 300 gr mayoneza de soja 1...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... fin. Pentru a imita mai bine icrele adevarate, se pot adauga citeva ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Branza de vaca data prin sita, oul fiert rascopt si dat prin sita, ceapa taiata marunt, boiaua de ardei si sarea se freaca cu ulei ca icrele. Se ung feliile de franzela cu aceste icre. - 1/4 kg branza de vaca, 1 ceapa mica, 1 ou intreg, sare, putina boia de ardei, ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune apa la fiert intr-o cratita mica. Cand apa da in clocot, se toarna grisul in ploaie. Se fierbe amestecand, pana ce pasta devine potrivit de consistenta. Se da la o parte si dupa ce s-a racorit, se freaca punand pasta de peste, boiaua pentru culoare si ulei ca la orice salata. Se potriveste de sarat si de acru, se adauga ceapa tocata si se asaza pe o farfurie, punand cateva masline imprejur. - 1 1/4 ceasca cu apa, 4 linguri gris, 1 lingura pasta de peste, 1/2 lingurita boia, 100 ml...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata ceapa si usturoiul. Ceapa se toaca, usturoiul se zdrobeste. Se spala vanata, ardeii grasi si dovlecelul si se taie marunt. Se caleste ceapa si usturoiul in 2 linguri de ulei bine incins, apoi se adauga vanata si se caleste si ea cateva minute. Se adauga celelalte legume, apa cu Vegeta si ierburile. Se gusta de sare, piper si zahar, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba incet circa 5 minute. Se spala fileurile de peste, se zvanta, se sareaza si se pipereaza, dupa care se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... patru fileuri de cod sau salau. Puneti untul sa se incinga ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Incingeti cuptorul la 240 grade C si ungeti o forma cu unt sau cu ulei. Spalati bulbii de fenicul, dupa ce-ati indepartat frunzele exterioare, taiati-i mai intai in doua si pe urma felii subtiri. Asezati feliile de fenicul pe fundul formei, turnati peste ele 2 linguri de ulei si presarati semintele de marar si fileurile de ansoa maruntite. Sarati, piperati si dati-le 15 minute la cuptorul incins. Intre timp, taiati feliile de paine - fara coaja - cubulete, puneti-le pe o farfurie, adaugati o...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert cu putina sare si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se trece prin sita impreuna cu miezul de franzela muiat in lapte si bine stors si citeva masline curatate de pielita si fara simburi. Se freaca toate acestea intr-un castron pina ce se transforma intr-o pasta cenusie. Se adauga putin cite putin ulei, zeama de lamiie si sare. Totul trebuie sa se prezinte alifios si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... maioneza + smantana si eventual cateva icre negre, si se garnisesc cu ... alb, cu pielita (cod, merluciu, salau, etc.), 1 legatura patrunjel verde, 1 legatura ... acrisoara, 1 lamaie si eventual 100 g icre negre. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la o limeta si o lingura de icre rosii. Incepem asamblarea torturilor: Punem ... marar. Facem o bordura deasupra din icre rosii . La baza decoram cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -eu am pus uscat - si icre germane roz de la Ocean ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se decoreaza cu marar si icre de Manciuria cine are sau de somon, eu am avut icre roz cumparate tot de la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Pe aceeasi farfurie se aseaza icrele negre, alaturi de o felie de ... si smantana-crema amestecata cu icrele de Manciuria se modeleaza niste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la un peste (crap sau salau, minim 500 g), 2 cartofi medii, o conserva ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro