Cauta in 16.331 retete
Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Bananele se taie în jumatati si se pun pe bete pentru înghetata. Se introduc într-o caserola sau într-o punga si se pun în congelator câteva ore. Ciocolata alba se topeste la abur si se foloseste pentru a stropi bananele congelate sau pentru a le acoperi cu ciocolata, în functie de gusturi. Imediat ce ai stropit bananele cu ciocolata se presara repede migdalele maruntite.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fileul de peste, se scoate pielea, se taie bucati medii si se aranjeaza intr-o tava de cuptor.Se sareaza si pipereaza dupa gust.Se ung bucatile de peste cu maioneza.Se taie ceapa fideluta si se pune peste maioneza.Peste ceapa se rade cascavalul si se pune tava la cuptor 30-40 de minute.Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor.Se serveste stropit cu suc de lamaie, cu mamaliguta si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas pentru salata, amesteca spanacul, capsunile si migdalele. Într-un borcan cu capac, combina otetul, mierea si zaharul. Agita bine. Amestecul obtinut toarna-l peste salata. Se serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam ... compozitia;dintr-un kg de file,ies cam 45-50 de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Usturoiul se caleste în ulei de masline, se adauga ardeiul copt si sucul de rosii. Se paseaza dupa care se adauga mix-ul de seminte, sare si piper. Fileurile de peste se marineaza si se pun pe gratarul încins. O parte de supa de pui se pune pe o parte de cuscus se acopera si se lasa sa absoarba supa, apoi se amesteca cu coaja de lamâie, lamâia murata si patrunjel. Se asaza cuscus-ul într-o forma si se rastoarna pe farfurie. Deasupra se pun fileurile de peste si se decoreaza cu putina...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 4 linguri de ulei de masline Migdalele le punem pe o tava si ... pentru cateva minute. Macinam grosier migdalele prajite si le adaugam la ... de ricotta. Pastram o lingurita de migdale pentru decor. Punem stafidele la ... compozitia de rocotta. Presaram cateva migdale si ceapa verde tocata fin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... faina de malai, smantana si fulgii de porumb zdrobiti cat mai ... pt. smantana si apoi pt. fulgii de porumb), apoi prin smantana ... apa) iar la sfarsit prin fulgii de porumb. Dupa toata aceasta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bucatele de margarina, apoi presarati migdale. Amestecati zaharul cu zaharul vanilat ... celelalte- si presarati-le peste migdale. 3. Se pune totul la cuptor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 175 grade Celsius. Asaza hârtie de copt pe o tava întinsa. Amesteca într-un bol mare faina, fulgii de cocos si sarea. Toarna laptele condensat si amesteca bine aluatul. Foloseste o cupa pentru înghetata pentru a forma prajiturelele, care trebuie sa fie cât o minge de ping-pong, si asaza-le pe foaia de copt din tava. Coace-le timp de 12-15 minute, pâna când cocosul este rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa clocoteasca se adauga si fulgii de porumb si grisul in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza toate ingredientele în robotul de bucatarie, dupa care se formeaza trufele. Se pot trece prin cacao pudra sau prin ciocolata neagra topita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... preseaza usor apoi carnea de salau fiearta si suvitata si deasupra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Intr-un recipient de plastic (sau aluminiu)punem carnea,o saram,piperam,praf de usturoi si iaurt.Aceasta o lasam la macerat pana cand veti face snitelele.(eu le-am pus cu o seara inainte) 2.Puneti o tigaie la incins cu ulei si intre timp puneti intr-un castron fulgi,pe care ii mai zdrobiti si pesmet. 3.Luati bucata de carne (asa cu iaurt cu tot) si o presati cu fulgi de porumb.Puneti la prajit la foc moderat.Intoarceti de mai multe ori daca este nevoie....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o pe farfurie, alaturi de somonul file si un aranjament dintr-o felie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amestecand in continuu. Se adauga migdalele macinate, si mixul de faina ... , iar deasupra se pune cate o migdala intreaga. Mod de servire Inimioarele cu portocale si migdale se servesc ca si desert ori gustare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Uscam bine fileurile de somon cu ajutorul unui servetel si le condimentam cu sare si piper. Le dam apoi prin faina pe ambele parti. Batem ouale cu un praf de sare. Dam fileurile prin compozitia de ou . Le dam apoi prin pane-ul pentru peste (daca nu aveti puteti folosi pesmet ) Prajim bucatile pe ambele parti in uleiul incins pana se rumenesc usor. Apoi scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei. Am servit cu cartofi cu usturoi si cu lamaie
Reţetă de pe retete.eva.ro