cum se prepara pastrama de oaie la plescoi buzau
Pagina 2 din 5
... faina. Umplutura: 1/2 kg carne de oaie, o ceapa, sare, piper macinat, un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (in frigider). - 1 kg carne de oaie fara os, 50 g usturoi, 2 g piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... strictete stravechea reteta a covrigilor de Buzau si adaugand cu pricepere savoarea ... mirodenii, s-au nascut Covrigii de Buzau Boromir . Si pentru ca stim ... potentiatori de aroma! Covrigii de Buzau Boromir pot fi gasiti in ... , rozmarin ; -250 gr : covrigi de Buzau simpli si cu sare -400 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , din conserva), 200 g telemea de oaie, 50 g ierburi aromate maruntite (rozmarin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Ingrediente: Pentru Pastrama: o bucata piept de pui 2 linguri otet alb 1/2 lingura ... iar in cratita unde s-a prajit pastrama punem amestecul pentru sos. Frecam ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
... g faina - 100 g sunca Praga - 100 g pastrama afumata - 1/2 ardei rosu - 200 g branza ... , piper Se taie cubulete sunca, pastrama, branza Feta si ardeiul rosu ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... 150 de grame t elemea de oaie ulei de masline (* desi denumirea ... romanesti si este o telemea de oaie, foarte putin sarata si cu ... putut atinge de branza de oaie din cauza mirosului puternic) 1. Se ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se fierb macaroanele in apa sarata, se strecoara, se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se bat ouale spuma, se adauga branza, se amesteca cu macaroanele si cu untul topit. Se unge o tava cu unt, se presara cu pesmet, se aseaza macaroanele si se coace pana se rumeneste. Se rastoarna, se taie patrate si se serveste fierbinte. - 250 g macaroane, 3 linguri branza de oaie, 2 linguri unt, 3 oua, putin pesmet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ceapa se taie marunt si se prajeste usor in uleiul incins. Se adauga cirnatii taiati felii subtiri si se prajesc in continuare cu ceapa. Dupa 4-5 minute se adauga brinza si ouale, care au fost batute ca pentru omleta. Se serveste cu mamaliguta calda. - 300 g brinza de oaie, 300 g cirnati afumati, 6 oua, 50 g ulei, 3 cepe potrivite, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : pentru miel 1 kg pulpa de oaie cu tot cu os 1 lingurita ... condimente frecati bine pulpa de oaie. Stropiti-o cu ulei de masline ... la cuptor. Scoateti pulpa de oaie pe o farfurie calda, adaugati putin ... crocant, verificati starea pulpei de oaie. Daca aceasta e perfect de frageda ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... alaturi de cateva felii de pastrama de porc (sau muschi tiganesc ... preparare: 5 minute Ingrediente: 80 grame pastrama (porc sau vita) 2-3 ridichi de ... bagheta pe lungime. Feliati subtire pastrama. Spalati si curatati (taiati-le ... jos pe interior ? a baghetei. Asezati pastrama in straturi si ridichile peste ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... este o mancare din carne de oaie (sau vita), ceapa, morcovi, usturoi ... : 2 ore Ingrediente: 1,8 kilograme carne de oaie sau miel (fara os) 150 ml grasime de oaie (sau ulei) 3 cepe 5 morcovi 4 capatani de usturoi ... Preparare: Daca aveti seu de oaie, taiati-l bucati si puneti-l la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... albinutza Fratilor va spun cinstit: eu de oaie m-am indragostit! :)) de oaia gatita in stilul inconfundabil de aromat al orientului mijociu. De ... : 600-700 gr pulpa de oaie sau miel 2 linguri faina alba ... ml supa de pui sau oaie 100 ml suc de rosii ... apa fiarta Taiati carnea de oaie in bucatele mici. Tavaliti bucatelele ... taiate. Desavarsit! p.s. NU ARE "GUST DE OAIE" ! Sorry...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... cum era preparata spata de oaie pe vremea lui Brancoveanu Voda: "Sa iai spata de oaie sa o impanezi cu catei (de usturoi ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... in Auchan o carne de vita, oaie si miel nemaipomenit de frageda ... aprovizionez de acolo 1) Pulpa de oaie medium rare la tigaie, nemaipomenita 1 felie de 2 cm pulpa de oaie Patrunjel Oregano Busuioc Piper Ulei ... , ambalata la casoleta, vita si oaia le incerc mereu din mai ... multe condimente. 2) Spata de oaie/pulpa de oaie in punga la ... farfurie si saram. Pt vita,...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Malai Unt Lapte gras Telemea veche de oaie Oua de tara Punem putin lapte la incalzit si adaugam malai in ploaie. Amestecam in continuu si mai punem lapte treptat pana fierbe malaiul. Adaugam branza si unt si omogenizam. Fierbem oua moi si le punem deasupra. Mamaliga facuta cu lapte e dementiala
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Ceea ce este extraordinar la frittata este ca, dupa ce ati invatat procedura, nu aveti nevoie de reteta ci puteti improviza mereu si mereu alte combinatii si garantat ca nu va veti satura de ea. De ce o frittata si nu o omleta? Teoretic puteti folosi aceleasi ingrediente, doar ca frittata arata mai bine :), mai ordonat si o puteti pune in farfurie si ca mic dejun, si ca gustare si ca parte a unui bufet suedez. Azi va voi prezenta pas cu pas cum sa preparati frittata. Ingredientele folosite de...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Pentru doua saptamani am fost o norocoasa sa o am pe mama in vizita. Asa se face ca sambata trecuta la ora 9 cand eu m-am trezit mama avea pe foc tochitura planuita de cu seara. Ea o pregateste foarte simplu si are nevoie doar de: carne de porc ficat de porc plaman de porc niscaiva untura pentru o aroma buna usturoi, piper, sare, cimbru, o foaie de dafin. Tot ce e de facut este sa se taie carnea in bucati potrivite si sa se inabuse cu untura si grasimea pe care o mai lasa carnea. Daca e...
Reţetă de pe bucatariamoraritei.blogspot.com
Cand am vazut reteta asta la Bucataresele Vesele m-am dus repejor la congelator si am scos un piept de pui si l-am pregatit! Am fost foarte incantata de rezultat, un aperitiv de exceptie, cu mult mai gustos decat preparatele similare din comert! Ingrediente 1 piept pui (cca 1 kg) cateva boabe ienibahar cateva foi dafin 1 lingurita sare 3 linguri sos soia 1 lingura boia dulce Mod de preparare: Desfacem pieptulde pui in doua. Le punem intr-un vas si le acoperim cu apa. adaugam sare, boabe de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
2 pui potriviti, 150 gr. unt, 4 rosii mari, o capatina de usturoi, sare, piper, 1/2 l de vin alb Mod de preparare: Se taie puii in bucati potrivite. Intr-o cratita se pun 100 gr. unt si, la foc mic, bucatile de carne se auresc frumos. Cind acestea s-au aurit pe toate partile, se pune usturoiul nepisat. Se lasa focul mai mic, se pune 1 pahar de apa, se potriveste de sare si piper, apoi vasul se acopera. Dupa 25 de minute de fierbere, se pun vinul alb, rosiile, curatate de pielite, si se mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com