Cauta in 24.553 retete
... mai buna solutie sunt fursecurile fragede... Putine ingrediente cu efecte maxime ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ruleaza spre varf. Se aseaza cornuletele in tavi si se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... umplute cu nuca.... o reteta de cornulete potrivita pentru masa de Craciun ... pentru aluat: 400g smantana 200g untura de porc sau margarina ori ... zahar vanilat esenta de rom Untura se freaca cu jumatate din ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
140 gr. unt, 60 gr. nuci macinate, 70 gr. zahar, 170 gr. faina Mod de preparare: Se freaca bine untul cu zaharul si nucile, se adauga faina si se framinta. Se ia cite o bucata din coca obtinuta si se face un rulou de grosimea unui deget. Se taie ruloul in bucati lungi de 1-5 cm, se curbeaza fiecare bucata dindu-i forma unui cornulet. Se asaza pe o tava unsa cu unt si se coc la foc moale. Cind se scot din cuptor, se tavalesc prin zahar pudra vanilat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. unt, 250 gr. smantana, 1 ou, 1 lingurita zahar, 5 gr. drojdie, faina cat cuprinde, rahat Mod de preparare: Se amesteca untul cu zaharul, drojdia, oul, smantana si faina cat cuprinde. Se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie mai subtire, se taie triunghiuri mai mici, pe partea de baza a triunghiului se pune rahatul, se ruleaza, dindu-se forma de cornulete. Se pun in tava si se dau la cuptor. Se pot prepara fara ou si fara drojdie Mod de servire Se servesc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ruleaza spre varf. Se aseaza cornuletele in tavi si se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iata o reteta perfecta pentru Sarbatorile de iarna si nu numai. Ingrediente 150 grame margarina, 4 oua, 150 grame faina. Pentru compozitia cu nuci 150 grame zahar, albusurile de la cele 4 oua, 150 grame nuci macinate, arome (rom, vanilie etc). Mod de preparare 150 grame de margarina se freaca bine si se incorporeaza treptat 4 galbenusuri. Se adauga 150 grame faina. Acest aluat se tine la rece cateva ore. Se fac bilute de marimea unei masline mai mari si se pun iarasi la frigider cateva ore....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a doua zi cand va fi frageda si o putem portiona. Pudram cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... porc  prajita si pastrata in untura  specifica pe scara larga in ... de cotlet de porc 1 lingura untura de porc 4-5 catei de usturoi ... sau cratita cu capac topiti untura de porc. Frigeti bucatile de ... de apa. [warning]Reactia dintre untura fierbinte si apa rece este ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente: 200 gr faina 100 gr unt sau margarina 1 ou 6 linguri apa un praf sare Mod de preparare: Punem intr-un vas faina ,sarea, margarina la temperatura camerei, oul si apa. Framantam si obtinem un aluat sfaramicios, dar omogen care in sectiune trebuie sa arate cam asa: Punem aluatul intr-o folie alimentara si dam la frigider pentru cel putin 3 ore. Impartim aluatul in 6. Presaram masa de lucru cu faina si intindem o foaie de aluat rotunda . Punem foaia de aluat in forma de tarta unsa cu...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... bunatati. Astazi am pregatit o prajitura frageda cu dovleac care ne-a placut ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... pentru ca dupa ce se racesc sunt fragede si super delicioase ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
1cub drojdie 250 ml lapte 25 g unt topit, dar rece 3-4 linguri de zahar 1ou 500 g faina. dizolvam drojdia in laptele caldut , adaugam o lingura de zahar si 100g faina lasam 10 minute sa dospeasca. punem faina cernuta in masina de paine, turnam laptele cu drojdia si pornim programul de framantare, adaugam pe rand restul ingredientelor. scoatem aluatul gata framanta il punem intr-un lighenus preasarat cu faina, acoperim cu un prosop curat, ferit de curentii de aer.... eu mai folosesc aragazul...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... bucatele egale si se formeaza cornulete, care se coc in tava ... se racesc, se trec capetele cornuletelor prin glazura. Glazura se face ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zahar pudra aromat.Sunt foarte fragede a 2-a zi. Extrasfat; Din albusul ramas ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Coca pentru cornulete o impartim in doua. O parte o framantam cu 2-3 linguri cacao. Intindem doua foi foarte subtiri. Le punem una peste alta si trecem din nou cu placintarul peste ele. Taiem apoi triunghiuri, le umplem dupa preferinta si le rulam de la partea lata spre interior. VN:F [1.9.22_1171] please wait... Rating: 0.0/ 10 (0 votes cast) VN:F [1.9.22_1171] Rating: 0 (from 0 votes) (Visited 721 times, 1 visits today)
Reţetă de pe www.egospodina.ro
Ingredientele sunt ca si cele cu gem 453gr de unt de unt (sau in USA 4 bastonase ) 226 gr de cream cheese (crema de branza Phildelphia) 4 galbenuse de oua o lingura de praf de copt 450 gr de faina (4 cups de faina ) pentru umlut gem de prune sau nuca Cum se procedeaza Se va mixa untul cu branza bine cu mixerul pe urma o sa punem tot cate un ou pana va de veni o compozitie omogena pe urma s eva pune faina cernuta inpreuna cu parful de copt .. !nu se pune zahar deloc Se va face un aluat molcut...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
Branza se amesteca cu un ou intreg, 50 de grame de zahar, stafidele si un plic de zahar vanilat.Se separa ouale, galbenusurile se mixeaza cu un plic de zahar vanilat, 80 de grame de zahar si smantana.Clatitele se umplu cu amestecul de branza, se impacheteaza ca sarmalele si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt, presarand fulgi de unt si pe deasupra (sau vase individuale cu cate doua clatite).Albusurile se bat spuma tare, apoi se adauga restul de 120 de grame de zahar si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta un aluat din faina,oua,sare si amestecul de lapte cu drojdie. Se intinde o foaie,peste care se unge jumatate din compozitia de jumari. Se impatura in 4,dupa care se intinde din nou foaia,se unge cu compozitia ramasa,se impatura din nou,dupa care se intinde usor (pentru a nu iesi jumarile la suprafata),aluatul trebuie sa fie de aproximativ 1 cm grosime. Se taie formele dorite,se aseaza in tava,se ung cu ou,se presara chimen(optional) si se dau la cuptor,la foc mic pentru cca 35-40...
Reţetă de pe retete.eva.ro