Cauta in 21.308 retete
Se prepara un maiaua amestecând zaharul, 2 linguri faina, drojdia si putina apa calda. Maiaua se lasa la crescut 10 minute apoi se amesteca cu restul ingredientelor cu exceptia brânzei. se framânta un aluat elastic care se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Se rup bucati de marimea unui mar, se întind sub forma unui disc de cca.0,5 cm si se taie sub forma unor ,,raze,,. Telemeaua se taie in bastonase potrivite si se învelesc în aluat. Se coc 30-35 minute in cuptorul încins la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... astazi. Micile prajiturele sunt delicioase, fragede, usor de servit si pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. branza de vaci, 2 oua, 3 linguri faina, 3 linguri untura, sare, smantana Mod de preparare: Se freaca bine branza cu galbenusurile, se adauga faina, sarea si albusurile batute spuma. Se ia cu lingura din compozitie si se formeaza galuste lunguiete care se turtesc putin. Se dau prin faina si se prajesc in untura fierbinte. Mod de servire Se servesc presarati cu zahar pudra si smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne frageda de miel, vitel sau pasare, 1/2 kg ciuperci, 2 cepe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pregatesc pentru sarbatori fursecuri si cornulete, in locul prajiturilor. Le pot ... pe masa si fursecurile astea fragede si colorate, care sunt sigura ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... raceasca. Se framanta faina cu untura (osanza de pe burta), restul ... foc moale. - 500 g faina, 2 linguri untura, 250 g zahar, 2 oua intregi, praf ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la 2cm felia - 3-4 linguri de untura - apa dupa ochi (cat sa ... pentru gratar Intr-o tigaie, incingem untura si prajim carnea pe ambele ... intr-o cratita turnam peste ea untura in care s-a prajit, apa cat ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... weekend va las o reteta de cornulete cu silvoita si nuca. Desi aluatul este de post, aceste cornulete sunt foarte puhave si aromate ... aluat. Cand avem pofta de cornulete, eu prefer sa le fac ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Intr-o gramajoara de faina se toarna apa clocotita,se framanta ,apoi se incorporeaza margarina.Se intinde o foaie din care se taie patrate,pentru a se forma cornulete umplute cu nuci,rahat sau magiun.Se coc la foc iute.Se tavalesc calde prin zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
200g untura de porc 500g faina 1 praf de sare 200g zahar ... Framantam intre palme faina cu untura rece (se poate inlocui cu ... la grilaj. Aluatul este foarte fraged si se poate rupe la ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... pas consta in realizarea efectiva a cornuletelor, astfel.. In fiecare triunghi se ... garde C. Dupa ce s-au copt, cornuletele se scot din cuptor si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... extraordinar de savuroasa, buna si frageda si foarte usor de facut ... sunt completate de blatul delicios fraged si bine crescut. Reteta este ... batoane de scortisoara si se poate servi. E delicioasa si foarte frageda ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... faci, ies 30-40 de cornulete). Ingrediente: o cana de zahar pudra ... formeaza, cu mana umezita usor, cornulete. Coace-le maxim 15 minute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... otet 2 lg zahar Se "freaca" untura cu zaharul / se adauga pcopt ... ele * apoi am rulat frumos cornuletele * le-am asezat ordonat in ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Din ingredientele de mai sus am pregatit aluatul pe care l-am lasat apoi pret de aprox. 30 min. la dospit.Am impartit aluatul in 5 parti.Fiecare parte rezultata am intins-o pe masa de lucru si am taiat-o in 8 .Am adaugat cate putin gem si am rulat cornuletele. Cuptorul preincalzit le-a rumenit la temperatura moderata, timp de 15 minute. La final le-am pudrat cu zahar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face un aluat fraged din unt, faina, zahar, un ou si un varf de cutit de sare care se lasa la racit in frigider dupa care se aseaza intr-o tava si se niveleaza dupa forma acesteia. Prunele fara samburi le-am lasat cu zahar pana acesta s-a topit si s-a format un sos dupa care le-am scos si am umplut cu ele tarta iar sosul l-am fiert pana a devenit gros ca mierea si l-am folosit pe post de topping la final. Foarte buna.
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
... bucurie o sa descoperi dincolo de untura. Carnea de porc astfel conservata ... de porc si carnati in untura Ingrediente: carne de porc proaspata ... , spata) carnati proaspeti de porc untura de porc boabe de ienibahar ... la fel cu carnatii. Topiti untura intr-o cratita adanca. Adaugati la ... borcane curate si uscate. Turnati untura peste carne. Pastrati carnea la ... . [note]Carnea si carnatii in...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Începem prin a face o compozitie din apa minerala, ulei si faina. E gata în momentul în care coca obtinuta nu se mai lipeste de mâini (daca se lipeste mai adaugam faina). Într-un bol mic frecam untul cu cele doua linguri de faina. Se pudreaza masa cu faina si se întinde câte o foaie. Se unge fiecare foaie cu unt, se împacheteaza si se lasa minim jumatate de ora la frigider. Se umple dupa preferinte si se da la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si i se da forma de cornulet. Se aseaza pe tava tapetata ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
... nucile pentru prepararea acestor delicioase cornulete. Pentru reusita acestor prajiturele se ... . Cand compozitia este prea batuta cornuletele ies tari. Reteta fiind americana ... 6 cm din care se modeleaza cornulete. Se pun in tava neunsa la 2,5 cm distanta intre ele. Cornuletele se coc 20 - 25 de ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com