Cauta in 16.331 retete
... mai buna solutie sunt fursecurile fragede... Putine ingrediente cu efecte maxime ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ruleaza spre varf. Se aseaza cornuletele in tavi si se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tratat "ranile" cu aceste minunate cornulete, cu aroma de vanilie... Asta ... . 8 cm, din care se fac cornulete (mai groase la mijloc si ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... lua miel), am facut o friptura frageda la tava, o reteta preluata dintr ... ca e delicioasa si mai ales... frageda... Asadar ingrediente: 500 gr pulpa ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... fructe, strudel si chiar si cornulete cu dulceata ;) Grill-ul pe ... aici - Proiectul Radu Anton Roman ) Cornulete de Hateg Aluat 300 gr ... pana se rumenesc. La mine cornuletele au convietuit extrem de bine ... copt si doua tavi de cornulete si nu am adaugat nici ... :) PS Am uitat sa spun - cornuletele le-am copt pe aceasta ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... umplute cu nuca.... o reteta de cornulete potrivita pentru masa de Craciun ... pentru aluat: 400g smantana 200g untura de porc sau margarina ori ... zahar vanilat esenta de rom Untura se freaca cu jumatate din ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... ruleaza spre varf. Se aseaza cornuletele in tavi si se lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iata o reteta perfecta pentru Sarbatorile de iarna si nu numai. Ingrediente 150 grame margarina, 4 oua, 150 grame faina. Pentru compozitia cu nuci 150 grame zahar, albusurile de la cele 4 oua, 150 grame nuci macinate, arome (rom, vanilie etc). Mod de preparare 150 grame de margarina se freaca bine si se incorporeaza treptat 4 galbenusuri. Se adauga 150 grame faina. Acest aluat se tine la rece cateva ore. Se fac bilute de marimea unei masline mai mari si se pun iarasi la frigider cateva ore....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a doua zi cand va fi frageda si o putem portiona. Pudram cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 200 gr faina 100 gr unt sau margarina 1 ou 6 linguri apa un praf sare Mod de preparare: Punem intr-un vas faina ,sarea, margarina la temperatura camerei, oul si apa. Framantam si obtinem un aluat sfaramicios, dar omogen care in sectiune trebuie sa arate cam asa: Punem aluatul intr-o folie alimentara si dam la frigider pentru cel putin 3 ore. Impartim aluatul in 6. Presaram masa de lucru cu faina si intindem o foaie de aluat rotunda . Punem foaia de aluat in forma de tarta unsa cu...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... bunatati. Astazi am pregatit o prajitura frageda cu dovleac care ne-a placut ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... pentru ca dupa ce se racesc sunt fragede si super delicioase ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
Ingredientele sunt ca si cele cu gem 453gr de unt de unt (sau in USA 4 bastonase ) 226 gr de cream cheese (crema de branza Phildelphia) 4 galbenuse de oua o lingura de praf de copt 450 gr de faina (4 cups de faina ) pentru umlut gem de prune sau nuca Cum se procedeaza Se va mixa untul cu branza bine cu mixerul pe urma o sa punem tot cate un ou pana va de veni o compozitie omogena pe urma s eva pune faina cernuta inpreuna cu parful de copt .. !nu se pune zahar deloc Se va face un aluat molcut...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
1cub drojdie 250 ml lapte 25 g unt topit, dar rece 3-4 linguri de zahar 1ou 500 g faina. dizolvam drojdia in laptele caldut , adaugam o lingura de zahar si 100g faina lasam 10 minute sa dospeasca. punem faina cernuta in masina de paine, turnam laptele cu drojdia si pornim programul de framantare, adaugam pe rand restul ingredientelor. scoatem aluatul gata framanta il punem intr-un lighenus preasarat cu faina, acoperim cu un prosop curat, ferit de curentii de aer.... eu mai folosesc aragazul...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... zahar pudra aromat.Sunt foarte fragede a 2-a zi. Extrasfat; Din albusul ramas ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Branza se amesteca cu un ou intreg, 50 de grame de zahar, stafidele si un plic de zahar vanilat.Se separa ouale, galbenusurile se mixeaza cu un plic de zahar vanilat, 80 de grame de zahar si smantana.Clatitele se umplu cu amestecul de branza, se impacheteaza ca sarmalele si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt, presarand fulgi de unt si pe deasupra (sau vase individuale cu cate doua clatite).Albusurile se bat spuma tare, apoi se adauga restul de 120 de grame de zahar si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta un aluat din faina,oua,sare si amestecul de lapte cu drojdie. Se intinde o foaie,peste care se unge jumatate din compozitia de jumari. Se impatura in 4,dupa care se intinde din nou foaia,se unge cu compozitia ramasa,se impatura din nou,dupa care se intinde usor (pentru a nu iesi jumarile la suprafata),aluatul trebuie sa fie de aproximativ 1 cm grosime. Se taie formele dorite,se aseaza in tava,se ung cu ou,se presara chimen(optional) si se dau la cuptor,la foc mic pentru cca 35-40...
Reţetă de pe retete.eva.ro
PREGATESTI ASA Prima data coci foile;pe prima o mai intinzi putin (cat tava de la aragaz),atentie , se mai strange la copt ! A doua o intinzi exact aceeasi marime, dar o tai inainte de coacere in patrate egale apoi la sfarsit cand asamblezi prajitura asezi patratele coapte, respectand ordinea in care le-ai asezat-e un truc important, asa nu se mai sfarama la copt , cand tai prajitura ! Crema se face in felul urmator:amestecam galbenusurile cu un praf de sare. In laptele pus la fiert intr-o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
250g margarina 120gr zahar 1ou 450-500 gr faina , 1/2praf de copt, un virf de sare Margarina se freaca cu zaharul. Se adauga oul, faina, praful de copt, sarea si se framinta bine, la nevoie se adauga putin lapte pana obtinem un aluat moale, nelipicios.. Se lasa la rece o ora . Se intinde o foaie subtire si se decupeaza cu o cana sau un pahar mai mare. Pe fiecare bucatica se pune nuca macinata amestecata cu zahar, esente, cacao. Se lipesc marginele apasind usor furculita. Se pot umple si cu...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com