Cauta in 21.294 retete
Se pun la fiert urechile, piciorul, limba, carnea, inima, si slanina cu sorici. Rinichii se fierb separat, deoarece au nevoie de un timp de gatire mult mai scurt. Dupa ce au fiert se maruntesc toate ingredientele. Limba su curata înainte de pielita alba si apoi se taie bucati. În zeama care contine gelatina si va lega toate ingredientele se pun toate condimentele pentru a asezona toba de porc. Zeama nu trebuie sa acopere toate ingredientele taiate, lasându-le sa mai fiarba încet...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prajitura numita "La galette des Rois" se serveste, de obicei, pe 6 ianuarie in fiecare an cu ocazia sarbatoarii religioase numita Epiphanie. "La feve" - inainte era un bob de fasole, era ascuns in prajitura si cine il gasea mancand partea sa era regele. Regele trebuia sa ofere convivilor inca o prajitura si putea sa-si aleaga regina. Fevele in boabe de fasole au fost inlocuite cu o moneda in argint, iar in 1870 a aparut prima figurina in portelan, inlocuite apoi de figurine in plastic. In ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
...cum, ati crezut ca o las deoparte cel mai important "capitol" din aceste delicioase compilations , cum frumos mi-a scris o fata pe Facebook :P, si anume retetele pentru copii, care precum se stie sint cei mai fericiti de venirea Craciunului, si cei mai cuminti din tot anul?! :)))) Torturile prezentate aici se pot transforma cu usurinta in unele personalizate ;) Puteti crea, intotdeauna impreuna cu cei mici :P, torturi in forma de Mos Craciun, om de zapada, etc. ...chiar si inedita...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
ardei capia, 1 morcov, verdeata (patrunjjel, busuioc), 1 lg sare de muraturi, putin zahar. Se macina legumele si se pun la fiert. Cand s-a inmuiat morcovul adauga sarea si zaharul. Dam la cuptor sa scada bine si se pune la borcane. Puteti face un amestec si cu rosii.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Pentru noi, romanii, vinetele sunt legume efemere si cu o utilitate nedrept de redusa. Sunt amare, au o culoare nepotrivita asa ca, una peste alta, nu prea le vedem rostul. Putine bucatarii din lumea asta folosesc vinetele atat de limitat si neimaginativ cum o facem noi. Salata de vinete, zacusca, poate cateva felii de vinete pane si, daca facem un efort, musaca de vinete. Toate se iarta, insa, in zilele de vara in care blocurile isi dorm tihnite somnul de pranz si scarile sunt inundate de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
M-am trezit si eu tarziu sa onorez provocarea de pe blogul Can't boil an egg si ma prezint frumos cu carnati afumati, dupa o reteta secuiasca a bunicii mele. Ca sa explic pornirea mea foarte carnivora de acest Craciun, trebuie sa intelegeti ca anul trecut pe vremea asta eram gravida si aveam interzis la carnati si alte delicatese cu carne cruda. Si sa nu va spun cat pofteam la ele! :) Asa ca de aceste sarbatori am de recuperat pofte stranse de un an. Reteta de carnati este de la bunica, doar...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ca sa va fie mai usor sa gasiti inspiratie pentru masa de Craciun, m-am gandit sa fac o retrospectiva cu cele mai gustoase si aspectuoase preparate din meniurile mele anterioare. Si am sa incep cu: un mic dejun, aperitive, biscuiti, salate: Mic dejun cu iz de Craciun Saratele festive pentru Mosul Aperitiv Stelutele Spiridusilor Salata festiva de peste Salata festiva de pui Salata de boeuf
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Va descriu o reteta de baza a aluatului pentru prepararea cornuletelor fragede . Este o retete venita din buni' strabuni si foarte raspandita la noi in Moldova. Dar stiu, ca si in Romania se foloseste aceasta reteta cu unele modificari . Eu am la rusi expusa in 4 moduri aceasta reteta. Citeste mai departe...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... masline Aceasta reteta este una traditionala si nu cred ca trebuie ... is one of my favorite traditional Romanian recipes, the kind that ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com