Cauta in 21.294 retete
Se pune la fiert soriciul, capatâna si piciorul de porc. Când sunt aproape gata se adauga si carnea si se lasa pâna se fierb bine si zeama devine gelatinoasa. Apoi se pune usturoiul pisat si sare dupa gust. Se scoate carnea în vase, distribuita în mod egal, având grija sa nu ramâna oase. Se mai pot adauga si legume fierte (morcovi, frunze de telina etc) dupa preferinte. Se strecoara zeama ramasa si se toarna peste carnea asezata în vase, minim cât sa o acopere. Se lasa la racit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sângele proaspat de porc se pune într-o cratita si se acopera cu apa rece. Dupa ce s-a închegat, se adauga putina sare si se lasa la fiert câteva minute. Apoi se scoate cu o paleta si se pune la racit. Într-o cratita mare se fierb timp de 2 ore soriciul si carnea de porc, împreuna cu 2 linguri de sare si foile de dafin. Dupa ce s-au racit se dau prin masina de tocat împreuna cu sângele fiert. Orezul de pune la fiert la foc mic timp de 10 minute, dupa care se scurge de apa. Ceapa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... avea loc Targul de produse traditionale, unde vor participa atat expozantii de produse alimentare traditionale cat si mestesugarii si comerciantii de obiecte ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... intram in zona: COPIII !!! :))) Prima data "restaurantul" piticilor :) Si ei aveau papita lor ... ... si locul lor de joaca: Tipareste
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Va invit la un concurs cu un premiu interesant , de care orice gospodina ar fi incantata , un premiu constand in 12 sticle de ulei Cardinal pe blogul Retete de mancaruri
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... doresc sa isi faca bunatatile traditionale de Craciun in casa, fie ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Mancarurile lejere, bogate in vitamine si minerale, te mentin in forma ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... te conving sa faci prajituri traditionale, dupa retete vechi, simple, dar ... ca, desi cozonacii sunt deliciosi, traditionali si nu trebuie sa lipseasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taierea porcului si preparea produselor traditionale din carne de porc. Este ... cei care isi doresc bucate traditionale la masa de Craciun, va ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , Boromir pregateste o editie speciala  Pasca traditionala cu branza dulce si stafide ... cozonaci, si Pasca Boromir , cu traditionala umplutura de branza dulce si ... aceasta pasca un produs unic traditional. Pasca cu branza dulce si ... elegant, respectand forma rotunda a produsului traditional si urmareste linia gamei, fiind ... moderne, dar care pastreaza caracterul traditional al procesului,...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... faceti economii: bauturi carbogazoase, dulciuri, mancaruri semi-preparate, alimente procesate; puteti ... important aspect ramane planificarea  atat a mancarurilor, cat mai ales a bugetului alocat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Bucatari talentati s-au intrecut in luna octombrie in cadrul festivalului de arta culinara "D-ale Gurii Dunarii", care a avut loc in localitatea Uzlina, din Delta Dunarii. Participantii, membrii ai comunitatilor din Delta Dunarii, de diferite ocupatii, au gatit cu pasiune si pricepere desavarsita preparate din peste. Tot acest efort al comunitatilor participante a avut un singur scop: castigarea unui premiu care sa le permita ajutarea comunitatilor din care proveneau. Cu retetele de mai jos...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aceasta reteta traditionala romaneasca se pregateste pe 9 martie, cu ocazia sarbatorii ... din Sevastia si inceperea anului traditional agricol. Daca pe 8 Martie este ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Ingrediente pentru 4 portii: 200 g morcovi 2 linguri untura 100 g patrunjel 50 g slanina afumata 5 teline 1 ceapa rosie 4 ciuperci "painisoara-hulubita" sare, piper macinat, faina Pregatire: Legumele se curata, ciuperciile se taie cubulete iar slanina fin, ceapa se da prin razatoare. Preparare: In jumatate din cantitatea de untura se caleste ceapa si legumele, se stinge cu 1,5 l apa, se sareaza, se pipereaza si se fierbe. Cand e gata, din untura ramasa si faina se prepare rantas alb, cu care...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... peste dar nu rata retetele traditionale din Delta Dunarii si supa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... miere. Este gatit in mod traditional, de Craciun, si in Argentina ... si Peru, inlocuind pe alocuri traditionala roscon de reyes (prajitura regelui ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... al doilea targ de produse traditionale, in perioada 30 aprilie  2 mai ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Va indemn cu tot dragul, pentru binele vostru si al familiei voastre, sa mergeti in piata si sa cumparati tot ceea ce gasiti verde: loboda, urzici, spanac, ceapa verde, stevie, untisor, leurda, leustean, patrunjel, marar si salata. Adaugati la acestea cativa morcovi proaspeti si plini de suc, o telina mica si usturoi verde. Cu toate acestea in sacosa, va propun o cura de sanatate! Retetele delicioase, mai jos! Ingredientele sunt pentru patru-sase portii. Incearca-le si spune-ne apoi cum ti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O mancare din Algeria si Maroc, pe care francezii au perfectionat-o. Se prepara in vase speciale, de lut cu capac tuguiat, dar merge si intr-un tuci clasic. Ingrediente: un pui, trei cepe, o cutie de rosii in suc de rosii, o vanata mare, 100 de grame de masline negre (eventual, fara samburi), o lingurita de chimen macinat, jumatate de lingurita de scortisoara pisata, ulei, sare, piper, un ardei iute, o legatura coriandru, cateva felii de lamaie, o lingura cu miere, o bucata de ghimbir, 100...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... atat de potrivita alaturi de mancaruri picante. Portii: 4 Timp de preparare ... castravete.[/note] [important]In mod traditional, iaurtul si apa se omogenizeaza ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro