Cauta in 21.294 retete
... Mancarurile lejere, bogate in vitamine si minerale, te mentin in forma ... si o rezerva de minerale esentiale: fier, calciu, potasiu, fosfor, magneziu si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . De la preparate traditionale sau mancaruri exotice, pana la retete vegetariene ... , pentru sugestii excelente in privinta mancarurilor pe care le veti alege ... festiv, pregatindu-le dulciurile sau mancarurile favorite. Astfel, noaptea de Revelion ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Va invit la un concurs cu un premiu interesant , de care orice gospodina ar fi incantata , un premiu constand in 12 sticle de ulei Cardinal pe blogul Retete de mancaruri
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... faceti economii: bauturi carbogazoase, dulciuri, mancaruri semi-preparate, alimente procesate; puteti ... important aspect ramane planificarea  atat a mancarurilor, cat mai ales a bugetului alocat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Va indemn cu tot dragul, pentru binele vostru si al familiei voastre, sa mergeti in piata si sa cumparati tot ceea ce gasiti verde: loboda, urzici, spanac, ceapa verde, stevie, untisor, leurda, leustean, patrunjel, marar si salata. Adaugati la acestea cativa morcovi proaspeti si plini de suc, o telina mica si usturoi verde. Cu toate acestea in sacosa, va propun o cura de sanatate! Retetele delicioase, mai jos! Ingredientele sunt pentru patru-sase portii. Incearca-le si spune-ne apoi cum ti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se prepara super simplu si rapid!! dovlecei se taie cubulete si se pun in apa fiarta impreuna cu brocoli si cu spanacul,se adauga delikat dupa gust si 1 lingurita de ulei de masline...se lasa la fiert 15 -20 min eu ii fac fetitei mele in varsta de 2 anisori si jumatate..e foarte bogata in fier ..uneori mai pun si cateva paste in ciorbita...din acelea ff mici in forma de litere de la panzzani
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ti s-a intamplat, poate, deseori sa pregatesti o friptura savuroasa familiei tale si sa realizezi apoi ca... ceva lipseste. Din lipsa de timp, inspiratie sau, pur si simplu, din comoditate, ne concentram asupra unui anumit fel de mancare, pe care il gatim, uitand ca un sos bine preparat si condimentat poate da o savoare aparte mancarii. Totodata, din pacate, foarte multe dintre noi apeleaza la sosurile din comert, pline de conservanti, indulcite cu zahar si deloc proaspete, uitand ca cele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Alin Popescu a avantajelor si dezavantajelor regimului de viata vegetarian. Adesea se ... derivate din animale precum gelatina. Regimul ovo-lacto-vegetarian : cei care ... stim sa evitam carentele. Dezavantaje : Regimul vegetalian este de departe cel ... importante de vitamina D, B12, calciu, fier, iod, zinc, ale caror repercusiuni ... . Un alt risc major este carenta in fier, principala sursa de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Daca nu vrei miel la masa de Pasti sau, pur si simplu, nu iti place gustul si mirosul carnii de miel, nu este nicio problema. Am pentru tine cateva retete fantastice, cu aer primavaratec, aromate si speciale, numai bune pentru masa de sarbatoare. Ca o provocare, te sfatuiesc sa incerci carnea de rata, gasca si iepurele, dar si peste, pentru ca nu pot sa ocolesc delicatul pastrav cu sos de migdale. Evident poti prepara feluri de mancare de gala doar folosind carne de pui si carne de vitel...
Reţetă de pe retete.eva.ro
La sfarsitul acestei saptamani o sarbatoare mare te indeamna sa mananci peste pe saturate. Duminica 28 martie sunt Floriile, sau Intrarea lui Iisus in Ierusalim. Zi de mare bucurie la inceputul Saptamanii Patimilor, ultima saptamana inainte de Pasti. Sarbatoare isi are radacinile intr-o sarbatoare pagana, dedicata zeitei Flora. De Florii se mananca peste, dar se respecta restrictia la lapte, oua, branza si carne. Traditia spune ca de Florii se mananca placinte. Multe placinte. Iti recomanda...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rosu face bine inimii.Alb ajuta plamanii.Galben faciliteaza o digestie mai buna.Negru e bun pentru rinichi.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
...cum, ati crezut ca o las deoparte cel mai important "capitol" din aceste delicioase compilations , cum frumos mi-a scris o fata pe Facebook :P, si anume retetele pentru copii, care precum se stie sint cei mai fericiti de venirea Craciunului, si cei mai cuminti din tot anul?! :)))) Torturile prezentate aici se pot transforma cu usurinta in unele personalizate ;) Puteti crea, intotdeauna impreuna cu cei mici :P, torturi in forma de Mos Craciun, om de zapada, etc. ...chiar si inedita...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
ardei capia, 1 morcov, verdeata (patrunjjel, busuioc), 1 lg sare de muraturi, putin zahar. Se macina legumele si se pun la fiert. Cand s-a inmuiat morcovul adauga sarea si zaharul. Dam la cuptor sa scada bine si se pune la borcane. Puteti face un amestec si cu rosii.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Am promis ca voi mai posta retete noi, secrete (ce le fur si eu de la altii) si iata, revin nu cu o reteta noua, chiar daca am in minte vre-o 10 pe care doresc sa le experimentez, ci cu un nou post legat de partea tehnica, echipament & stuff. Ei ce credeti voi, este important cutitul in mana unui bucatar, dar este lipsit de valoare daca nu are cu ce sa il ascuta, sa fie el cat de bun, din cel mai dur otel, fara ascutirea regulata orice tais isi va pierde eficienta. Asa ca am tot cautat si...
Reţetă de pe bucataria-lui-vlad.blogspot.com
Se pune usturoiul taiat marunt, sarea, piperul si dafinul peste filetele de carne si se lasa cca. o ora ca sa-si ia gust. O jumatate de ora inainte de servirea mesei, se pun pietrele in cuptor la 220
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro