Cauta in 20.692 retete
... pasat si gata pireul. Varza acra am spalat-o in mai multe ... avut doua capatani de varza acra mici, dar nu mi-a mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Eu daca am avut varza acra, am scapat mai ieftin! Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg carne vitel sau miel sau 1 pui, 1-2 cepe, 2 galbenusuri, 2 linguri smantana, patrunjel verde, zeama de lamiie sau otet, sare Mod de preparare: Se taie carnea in bucatele si se fierbe in 2-3 litri de apa, impreuna cu ceapa taiata marunt si sare. Cind carnea este bine fiarta, se bat in supiera galbenusurile cu smantana si se pune ciorba peste ele, putin cite putin, apoi toata amestecand bine. Se presara cu patrunjel tocat fin. Se acreste cu zeama de lamiie sau otet, dupa gust.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Tot o reteta din iarna trecuta pe cand era butoiul plin de varza (dar nici acum nu mai are mult si se umple din nou). Ce repede trece timpul. -1 1/2kg varza murata -2 cepe -200g masline verzi -1 kg cartofi albi -piper -chimen -250ml smantana -100g cascaval ras Se toaca varza. Se curata ceapa si se taie rondele. Maslinele se taie rondele si ele. Se curata cartofii, se spala si se taie felii. Intr-o tava unsa, se aseaza un strat subtire de varza murata. apoi un strat de cartofi, un strat de ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
1/2 kg carne tocata, 1-2 verze, 4-5 cepe, 3 linguri grasime, 1/2 kg rosii sau 1 cana bulion, 1 cana smantana Mod de preparare: Se inabusa ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata si se inabusa impreuna picurind cite putina apa rece, se mai trece odata prin masina de tocat carne, se amesteca cu un ou intreg, se adauga verdeata piper si sare. Se amesteca bine. Varza se taie marunt si se caleste in grasime. Se asaza apoi in cratita astfel: la fund se tapeteaza cratita cu felioare de slanina...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , ceapa felii subtiri, iar varza acra fasii. Se-ncinge untul si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
2 verze potrivit de mari, 5-6 cescute orez, 3 linguri grasime, 2 cepe, zeama de rosii sau bors Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se inabusa bine in grasime. Se adauga orezul, rosii sau bulion si verdeata si se mai inabusesc putin. Se aleg foile de varza, daca este dulce, se oparesc, se taie fin si se asaza in cratita un strat de varza, un strat de orez si din nou un strat de varza. Vara, se toarna deasupra zeama de rosii sau bors, iar iarna, zeama de varza. Se potriveste de acru si sare,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se aleg citeva verze mici, se taie in bucati de citiva centimetri si se despart frunzele. Se aseaza straturi intr-un borcan mare, peste fiecare strat adaugind piper macinat, catei de usturoi pisati, ghimbir si sare grunjoasa. Se umple borcanul cu apa si se lasa 4-6 zile la temperatura camerei. Se serveste rece, sub forma de salata cu ulei de masline. - Citeva verze mici, piper macinat, catei de usturoi pisati, ghimbir, sare grunjoasa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pasat si gata pireul. Varza acra am spalat-o in mai multe ... avut doua capatani de varza acra mici, dar nu mi-a mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... legume instant, 200 ml smantana acra, 9 foi lasagna, 150 g cascaval. Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie o varza acra, de marime mijlocie, cat mai subtire, ca ... . - Un crap de 1-1,5 kg, o varza acra de marime mijlocie, un pahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mica, 1,5 l apa, 1 l zeama de varza acra, o legatura leustean. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
3 linguri miere, 130 g zahar, 150 g alune tocate, 250 g faina, un praf de copt, 2 oua, 8 linguri ulei, 375 g smantana acra Mod de preparare: Mierea zaharul si smantana se freaca bine. Se adauga ouale pe rind si uleiul. Se amesteca foarte bine. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in masa de oua. Se pun alunele in aluat. Cu o lingura se umplu pe jumatate formele de muffins si se coc 25 min.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... verde, 300 g iaurt, 100 g smantana acra, sucul unei lamii, 2 catei usturoi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pun peste varza prajita si se toarna deasupra zeama. Se continua fierberea si cind sint gata se toarna borsul fiert, sare si verdeata. Dupa un clocot, borsul este gata. - 100 g hribi uscati, 1 litru apa, 1/2 l bors, 500 g varza acra, 1 buc. ceapa, 2 linguri faina, 2 linguri ulei, sare, verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de rosii sau alta substanta acra, cimbru, marar si o mica frunza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... varza mare acra (30-40 de foi), 1 kg.carne de popc ... de rosii. Foile de varza acra se intind pe masa, se ... fund un strat de varza acra tocata, urmatorul strat se asaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... carnea. - 2 buc. ciolane dezosate, o varza acra mare, 200 g kaizer, 2 buc. ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pasare, 1 l apa, 1 l zeama de varza acra, zarzavat de supa, 2 buc. ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro