Cauta in 20.692 retete
Pentru crema de vanilie se bate bine oul cu zahar. Se adauga laptele, miezul de la vanilie si sarea. Se pune vasul pe abur si se fierbe pe abur pana sosul se ingroasa cat sa acopere dosul unei linguri cu o pelicula subtire (cca 20 minute dureaza). In acest timp amestecati non-stop cu telul in sos (la inceput mai rar, iar cand simtiti ca devine vascos cresteti ritmul). Se pregatesc clatitele Singura diferenta este ca am substituit 15 gr din faina cu cacao. Se lasa clatitele sa se raceasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se maruntesc biscuitii in robot sau masina de cafea. Se adauga untul topit si scortisoara si se amesteca bine pana biscuitii sunt umezi. Se tapeteaza fundul unei tavi cu pereti detasabili (diametru 26 cm; cu hartie de copt pe fund) cu biscuiti (apasati usor pe margini sa se formeze o mica bordura). Se da tava la rece pana pregatim umplutura. Se freaca branza un pic pana se inmoaie. Se adauga zaharul si miezul de la batonul de vanilie (sau zahar vanilat; sau esenta de vanilie) si se mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . peste (crap, stiuca etc.), 1 varza acra, 200 gr. ulei, 300 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, sare, piper, 150 g faina, praf de copt, 200 g spanac, un usturoi, 75 g smantana acra, 75 g branza. Mod de preparare: Se amesteca ouale cu sare, piper, faina, praf de copt si o cana lapte si se coc clatite mai groase. Spanacul oparit se toaca marunt si se lasa la scurs. Se amesteca cu usturoiul pisat, smantana, branza rasa sare si piper. Se pune acesta umplutura pe clatite si se ruleaza. Se servesc imediat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ghembetzul sa fie afumat si bagat la tava in cuptor la circa 225 de grade, si se lasa cam 15-20 de minute. Ghembetzul este o forma de toba in care se foloseste carne de calitate buna si foarte buna si este afumat. Varza se taie marunt in suvite suptiri si se prajeste in putin ulei pana prinde putina culoare. - Un ghembetz de 1 kg sau 1,5 kg, varza acra circa trei capatine de preferat murate in vin alb. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... porc semigrasa,1 kg de varza acra taiata ca fideaua, 2-3 linguri untdelemn ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... marar, 1/2 legatura patrunjel, 3 linguri smantana acra. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pasare, 1 l apa, 1 l zeama de varza acra, zarzavat de supa, 2 buc. ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se umplu foile de varza acra cu ea. Sarmalutele au un ... . - 30 de foi de varza acra, 100 g orez, 150-200 g ciuperci ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... apa, 1 litru zeama de varza acra, o legatura leustean Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -150 ml vin, 1 kg varza acra, 1 foaie de dafin, cimbru, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Foile de varza se spala,si se mai lasa in apa cca 20-30 de minute. Carnea se amesteca cu condimente, sare, piper, cimbru, rozmarin ceapa tocata, cartoful crud ras pe razatoarea mare si orezul spalat foarte bine . Foile de vara se umplu cu compozitia de carne iar frunzele ramase se toaca marunt si se folosesc pentru a se aseza un strat pe fundul oalei de lut ,peste care se aseaza sarmale si kaiserul iar deasupra se toarna o cana de bulion si 2-3 cani de apa( in functie de oala ) . Oala de lut...
Reţetă de pe retete.eva.ro
-Se maruntesc biscuitii in robot sau masina de cafea. Se adauga untul topit si scortisoara si se amesteca bine pana biscuitii sunt umezi. -Se tapeteaza fundul unei tavi cu pereti detasabili (diametru 26 cm; cu hartie de copt pe fund) cu biscuiti (apasati usor pe margini sa se formeze o mica bordura). Se da tava la rece pana pregatim umplutura. -Se freaca branza un pic pana se inmoaie. Se adauga zaharul si miezul de la batonul de vanilie (sau zahar vanilat; sau esenta de vanilie) si se mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am calit ceapa taiata intr-un pic de ulei,am pus apoi ciupercile taiate,am lasat sa fiarba putin,am pus orezul si o lingura de boia de ardei , gogosarul maruntit, sare,piper.Daca este prea multa zeama se scurge din compozitie si se adauga peste sarmalele gata facute in oala. Se fac sarmalele obisnuit ,se pun in oala la fiert cu cimbru,foi dafin si apa cu bulion de casa. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , patrunjel, pastarnac,telina, putina varza acra, cartofi, ceva afumaturi eu am ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... compara cu un blid de zama aburinda, nu-i asa? Ca e supa ... e ciorba, ca e crema...nu conteaza, zama sa fie. Sau cel putin ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... -rapida-cu-fasole-si-varza-acra.html http://tarameainventata.net/retete ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... brinza moale chili(sau smantina acra) piper,sare,delicat Pastele se ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... , nici prea dulce nici prea acra Aluat: 2 oua 1 pachet de unt ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... utiliza. Ce este choucroute - varza acra fiarta, deci plat national in ... din cuvantul german "sauerkraut - iarba acra sau varza acida". Se zice ... . Ingrediente (pentru 6 persoane): -1.5 kg varza acra cruda - 400 g costita afumata - 600 ... - piper - 6 cartofi mari Spalati varza acra cruda in mai multe ape ... un alt strat de varza acra, udati totul cu vin si ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com