Cauta in 17.804 retete
... pune pasta de ardei dulce. Ciorba se lasa la foc mediu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fasolea,se pune la fiert,la foc incet.Intre timp se prajesc ceapa,ardeiul,morcovul.Cand fasolea e aproape fiarta se adauga prajala si 4 linguri zarzavat pentru ciorba.Se mai fierb vreo 20 minute,se adauga cimbrul,sare dupa gust , leusteanul tocat si se da jos de pe foc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este gata varza. - 1,5 l apa, 3/4 varza acra, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 3-4 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... drege cu smintina (facultativ). - 3/4 varza acra, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 1 ceapa, 2-3 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o reteta maramureseana. - 1,5 l zeama de varza acra, 2 cepe, 1 morcov, o lingura de faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: legume de ciorba (orice varietate aveti in casa) carne tocata ... , piper bulion frunze de leustean Ciorba de perisoare este una dintre cele mai satioase ciorbe. Gustul usor acrisor, aroma leusteanului, carnea gustoasa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cateva linguri de zeama din ciorba pentru a ajunge la aceeasi temperatura ... taie) si se opreste focul. Ciorba se serveste calda sau rece ... ardei iute. Se poate servi ciorba cu pestele in aceeasi farfurie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de rosii sau alta substanta acra, cimbru, marar si o mica frunza ... . Cind toate sunt bine fierte, ciorba se acreste cu suc de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 varza acra, 5-6 cartofi, 2 linguri bulion, 3-4 linguri smantana, 1-2 linguri ulei Mod de preparare: Se caleste in ulei varza taiata firisoare. Se adauga cartofii fierti curatati de coaja si taiati felioare, apoi bulionul. Se serveste cu smantana. In loc de bulion se poate prepara un sos alb.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Varza acra cca 1,5 kg; 1/2 kg carne de porc, 200 g ceafa de ... , fara nervuri groase. Varza prea acra sau prea sarata se spala ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... prajit. Umplutura: 250 gr. varza acra, 125 gr. resturi de friptura ... umplutura picanta: se amesteca varza acra tocata, cu carnea tocata, ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 varza acra, 4 cescute orez, 2 linguri untura, 50 g unt, 150 g smantana, 1 varf de cutit de piper, 2 linguri pesmet Mod de preparare: Se taie varza fisiute subtiri, se spala, se stoarce bine si se caleste pe jumatate in grasime. Se fierbe orezul separat si se clateste. Se unge o forma cu unt, se presara cu pesmet, se asaza un rind de varza, un rind de orez, se pune putin piper. Intre straturi se presara pesmet. Se toarna smantana, pesmetul si restul de unt si se coace.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 g macaroane, 1 varza acra mica, 2 cepe de apa, ulei, sare, 1 varf cutit de boia, 2 linguri unt pentru macaroane Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa cu sare cu 3 ore inainte de masa. Se lasa in apa rece sa se umfle bine. Varza acra, scursa de zeama, se taie marunt si se amesteca cu uleiul, cepele tocate, boiaua si macaroanele strecurate in care s-a adaugat unul topit. Mod de servire Se serveste rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... radauteana si este, oarecum, o ciorba de burta facuta cu piept de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Asta-i o ciorba atât de simpla încât o poate face si o studenta la ... sferturi de ceas apoi stoarceti în ciorba zeama dintr-o jumatate de lamâie. Stingeti focul si piparati ciorba apoi puneti în ea niscai frunze ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se pune cite putin din ciorba peste acest sos, amestecind bine ... se varsa in oala de ciorba si se mai lasa la ... de smintina apoi se pune ciorba peste smintina, amestecind bine. - 1,5 l zeama de varza acra, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1/2 telina mica, 1/2 kg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fierbe 15 minute. - 500 g varza acra tocata fideluta, 8 cartofi de marime ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg. varza acra, 200 gr. orez, 150 gr. untura, 100 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mica, 1,5 l apa, 1 l zeama de varza acra, o legatura leustean. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro