Cauta in 20.697 retete
... , 300-350 gr. branza de vaca, 1 lingurita zahar, 1/2 pahar smantana(iaurt ... si uscati se dau la cuptor. Cind sunt copti, se curata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . capsuni, 500 gr. branza de vaci neteda, 150 gr. zahar, 4 albusuri ... intr-un castron branza de vaci cu 100 gr. de zahar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. branza de vaci, 150 gr. zahar, 2 linguri faina, 3 oua ... compozitia si se pune in cuptorul cald. Se coace cca 35 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne de vaca, 1/4 kg. . carne de porc, 1 1/2 litru zeama de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... marginile tortului. Se da la cuptorul incins (180 grade C) si se ... rece. Umplutura: 125 g branza de vaci (grasa), 2 linguri zahar tos (fin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gr. inima (sau uger de vaca), o lingura faina, o lingura untura, o lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg branza de vaca, 200 gr.cascaval, 3 galbenusuri, 3 albusuri, 4 linguri smantana ... cu galbenusurile, smantana, branza de vaca data prin sita, cascavalul, o parte ... in vasul care merge la cuptor, uns cu unt. Se coace ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carne de vaca (1 kg cu os sau, cind carnea nu are ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. branza de vaci, 1 ou, o lingura faina, gris, 15 gr ... preparare: Se amesteca branza de vaci cu oul, faina si atita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150-200 gr. muschi de vaca, sare, 10 gr. unt, verdeata Mod de preparare: Se curata muschiul de pielite, se bate usor sa se inmoaie, dar nu se subtiaza, apoi se frige la gratar pe ambele parti. Nu se pune grasime pe gratar. Se sareaza dupa ce s-a fript. Mod de servire Se serveste cu unt si verdeata deasupra sau asociat cu diferite garnituri de legume sau piure de cartofi si salata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ras si se da la cuptor circa 10 minute, la foc potrivit. - 800 g carne de vaca pentru rasol, 1-2 morcovi, o ceapa, o felie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg branza de vaca, 3 oua, 3 linguri de zahar, 50 g stafide, 50 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . unt, 250 gr. branza de vaca, 3 linguri zahar pudra, 3 galbenusuri, coaja ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... minute la frigider. Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se freaca brinza de vaca (cu mixerul) cu esenta de ... prajitura 45 de minute la cuptor, pina ce se intareste. Se ... se mai da 7 minute la cuptor. Se lasa sa se raceasca in cuptor si se baga la frigider. Varianta pentru cuvertura: Intindeti ... g unt. Umplutura: 500 g brinza de vaca, 2/3 ceasca zahar tos fin, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si amestecati cu branza de vaci subtiata cu smantana, legata cu ... de lamaie si data la cuptor spre desavarsire, Vargabeles este un ... de taietei cu branza de vaci Ingrediente: 400 grame taietei lati ... tagliatelle) 500 grame branza de vaci 100 ml lapte caldut 5 linguri ... cutit de sare Preparare: Incingeti cuptorul la 150-160 de grade ... . Amestecati galbenusurile cu branza de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
300 g branza de vaci, 2 galbenusuri fierte, 1 ceapa, 1 lingura unt, sare Mod de preparare: Se sfarma bine galbenusurile intr-un castron, se amesteca cu branza, untul, ceapa taiata fin si sarea. Se freaca cu o lingura de lemn pana devine o crema.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. margarina, 250 gr. branza de vaci, 250 gr. faina, 1 ou pentru uns, mac, o jumatate lingurita(rasa) sare. Mod de preparare: Se amesteca margarina cu branza de vaci si sarea, apoi se incorporeaza faina. Se face un aluat care se lasa la odihnit 1-2 ore. Se intinde aluatul de 3-4 mm grosime si se taie cu paharul rondele. Se asaza rondelele in tava unsa putin cu margarina si pudrata cu faina, unele langa altele. Se ung cu ou batut si se presara mac. Se coc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
franzela, 2 linguri branza de vaci, 10 gr. unt, gogosar Mod de preparare: Se da branza de vaci prin sita sau se striveste cu furculita, apoi se amesteca cu untul pana se omogenizeaza. Se ung feliile de franzela cu un strat uniform din aceasta pasta si se garnisesc cu gogosar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2-3 buc. dovlecei mici, 200 gr. branza de vaci, 1 buc. ceapa foarte mica, marar, maioneza, sare Mod de preparare: Se fierb dovleceii, se pun la scurs. Apoi se taie cuburi. Cu branza de vaci se amesteca maioneza, ceapa taiata fin, mararul si apoi se adauga dovlecelul taiat cubulete. Se amesteca foarte incet. Mod de servire Se serveste in bol, ornata cu rosii si ardei
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. branza de vaci, 3/4 pahar de smantana, 2 oua, 2 pahare faina ... tare. Se trece branza de vaci prin masina de tocat carne ... din compozitia de branza de vaci, se indoaie unindu-se marginile ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com