Cauta in 17.960 retete
... vas se amesteca brinza de vaci ( scursa bine) ouale si putina ... la intins aluatul. Se incalzeste cuptorul pina la temperatura de 2oo ... placintelor. Se pune tava in cuptorul incins bine pe scara din mijlocul cuptorului. Se coc la foc initial - 7-10 minute, ca sa ... mai bine. Se scot din cuptor, se lasa putin in tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Eu pregatesc placinta asa: branza de vaci o amestec cu zaharul, vanilia, stafidele, coaja de lamaie, bat 4 oua si le amestec in branza. Apoi iau cate 2-3 foi de placinta pe care le-am tinut la temperatura camerei sa se dezghete, le ung cu ulei, adaug amestecul de branza, le rulez, le asez in tava si cand termin compozitia si foile, bat 2 oua si le dau cu ou pe deasupra foilor umplute cu branza, le dau la cuptor pana se coc, apoi le scot, le tai si le pudrez...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prepararea muschiului de vaca (ca sa fie mai fraged si gustos ... ulei. Tava se pune in cuptorul bine incins. Dupa cca 30 ... smintina si se lasa la cuptor in continuare. Cind muschiul este ... minute), se scoate de la cuptor, se taie felii si se ... -o sosiera. - 700-800 g muschi de vaca, 7 linguri ulei, 1 lingura otet, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se lasa sa scada la cuptor, 4-5 minute. Se serveste cu pireu ... verde. - 100-150 muschi de vaca, 2-3 felii morcov, o foaie dafin, 15 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... din abundenta. Se lasa la cuptor la foc mediu timp de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si le-am dat la cuptor pentru 30 minute. Cand este ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ou si se da la cuptor, la foc potrivit, aproximativ o ora ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , condimenteaza si se pune la cuptor acoperit de o folie. Intre timp ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... amesteca apoi cu branza de vaci. 4. Frisca se bate tare. Se amesteca apoi cu braza de vaci si cu capsunile pisate. 5. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca apoi cu branza de vaci. 4. Frisca se bate tare. Se amesteca apoi cu braza de vaci si cu capsunile pisate. 5. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 1/2 kg cartofi, 2 linguri unt, 1/4 kg branza de vaca, 2-3 oua, sare, lapte, smantana Mod de preparare: Se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet, un rind de felii de cartofi fierti si un rind de branza de vaca, amestecata cu un ou intreg si sarea necesara. Deasupra ramine un strat de branza cu ou, se toarna un pahar de lapte amestecat cu un ou sau smantana si se coace la cuptor potrivit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala si curata foarte bine pestele, se unge cu sare si piper si se aseaza in tava de la cuptor, care a fost unsa in prealabil cu ulei. Dupa 30 minute se scoate din cuptor, se adauga rondelele de rosii, sucul de rosii si cateva rondele de usturoi si se da din nou la cuptor inca 30 de minute. Cuptorul electric - 200 grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amestec tot cu mixerul , ung cu unt un vas iena si bagam la cuptor un deliciu . puteti face cu cu riccota copilul meu de 5 an e innebunit dupa plancitita fara aluat
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. de carne de vaca, 2 buc. ceapa, 2 oua, 1/2 ceasca mare de ... pune vasul sa fiarba in cuptor, asezind cratita peste un vas ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 gr. branza de vaca, 3 oua, 3 linguri smantana, 3 linguri unt, sare, sare, pesmet Mod de preparare: Se trece branza prin sita si se amesteca cu ouale batute, smantana, untul si sarea. Se pune intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se da la cuptor sa se rumeneasca. Mod de servire Se serveste calda
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Pasca glazurata cu branza de vaci si stafide nu trebuie sa ... . 3/4 din aluat se pun la cuptor, pana se intaresc. Se pune ... se pune din nou la cuptor. Pentru glazura, se fierb toate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putin lapte. Se da la cuptorul preincalzit si se coace aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 1/2 kg cartofi, 1/4 kg branza de vaca, 2 oua, 2 linguri unt, sare Mod de preparare: Cartofii fierti in coaja se curata, se trec prin masina de carne. Se amesteca bine cu branza, oua si sare. Se coace in forma unsa si presarata cu pesmet. Inainte de a se da la cuptor se pun deasupra bucati de unt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 albus, 1 lingurita branza de vaci, 1 ficat de pasare fiert, 1 rosie, marar verde, sare, 2 frunze de salata verde Mod de preparare: Se fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se inlocuieste cu branza amestecata cu ficatul fiert si tocat, cu marar verde tocat si sare. Mod de servire Se asaza pe farfurie cu salata verde si rosia taiata sferturi
Reţetă de pe www.retete-bune.com