Cauta in 21.055 retete
... suluri de aluat, de grosimea macaroanelor (5—6 mm diametru), asezate cu o distanta ... frumos. Forma (formele) se introduce în cuptorul bine încalzit dinainte la foc ... . Dupa ce se scoate din cuptor, pasca se pudreaza cu zahar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun pastele la fiert, timp în care preparam compozitia pentru umplere. Se amesteca brânza dulce cu aromele si cu oule batute bine. Dupa ce obtinem o compozitie omogena o adaugam peste pastele scurse bine si amestecam pâna ce aceasta se distribuie uniform. Ungem un vas de iena cu putin unt si adaugam compozitia obtinuta. Lasam la cuptor timp de 30 de minute la foc mediu. Dupa ce s-a racit, portionam dupa preferinte si ornam cu zmeura!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Macaroanele cu branza sarata sunt o reteta de zi cu zi: ieftina ... americana de macaroane cu branza . Reteta: Macaroane cu branza Ingrediente: 400 ... (sau telemea) 150 grame branza de vaci piper proaspat macinat [note]In limba romana, termenul de macaroane desemneaza pastele lungi, tubulare, asematoare ... (sau la cuptor...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Si iar am ajuns la macaroane..;))...I reeeeally love them...:d Pentru un desert dumnezeiesc avem nevoie de: - 400g macaroane; - 600g branza dulce de vaci; - 15 linguri ... le acopere (1 ora). - apoi pregatim macaroanele: apa se pune la fiert ... de lingurita cu sare si macaroanele...dupa vreo 10 minute luam ... .... - intr-un castron amestecam branza de...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
500 gr. macaroane, 300 gr. branza de vaci, 5 linguri de zahar, scortisoara si stafide ... Mod de preparare: Se fierb macaroanele dupa care se scot, se ... si se scurg. Se amesteca branza, zaharul, scortisoara si stafidele si se adauga peste macaroane. Cantitatile de scortisoara si stafide ... unt si se da la cuptor cam 15 minute. Se bat ... si se mai lasa la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... carnea tocata cu restul de ceapa si de usturoi, branza de vaci, pesmetul si oul, se sareaza, se pipereaza si cu ... cascavalul ras. Se baga la cuptorul incins la 200 grade C si ... uscat, 400 g carne tocata (porc + vita), 1-2 linguri pesmet, 50 g branza de vaci, 16 Cannelloni (paste fainoase pentru umplut), grasime pentru forma ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro