Cauta in 21.294 retete
... sta la crescut se pregateste umplutura: Branza se freaca cu zaharul ... . etapa 5 Se da la cuptor ptr 40 min, apoi se pudreaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sta la crescut se pregateste umplutura: Branza se freaca cu zaharul ... . etapa 5 Se da la cuptor ptr 40 min, apoi se pudreaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dovleceii se spala si li se taie un capac pe lungime, se curata miezul si se oparesc dovleceii 5 min in apa cu sare. Miezul si capacul se toaca marunt. Orezul se fierbe in apa si vegeta. In ulei se caleste carnea tocata cu ceapa, ardeiul tocat, miezul dovleceilor. Se adauga sare si piper. Dupa 10 minute se adauga cascavalul taiat cubulete mici, orezul si o lingura porumb din conserva. Se umplu dovleceii. Intr-un vas uns cu ulei se pun rosiile taiate cuburi si peste se asaza dovleceii. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rastoarna (gutuile raman sus). Se serveste calduta. - 1 pachet de aluat frantuzesc (foietaj), 5 gutui, 200 g zahar, 500 ml vin alb dulce, zeama de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Stafidele se pun la inmuiat. Se pregateste cumplutura Branza se freaca cu zaharul si cu ouale. Se adauga zaharul vanilat si esenta de vanilie. Stafidele se scot din apa cu esenta de rom si se scurg bine, apoi se adauga compozitiei. Se pune peste foile de placinta. Se introduc la cuptor cca 40 de minute iar spre sfarsit se ung foile cu ouale batute bine si laptele.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca oul cu uleiul, otetul si sarea si se adauga 250 ml de apa. Se incorporeaza faina si se framanta bine. Se intinde apoi o foaie care se unge cu jumatatea din cantitatea de unt, apoi se pune la fridiger aproximativ 30 minute. Se repeta operatiunea cu untul ramas si se pune din nou la frigider pentru alte 30 minute. In acest timp se rade dovleacul si se caleste impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Aluatul se imparte in 2 parti egale si se intind 2 foi intre care se aseaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (sau unt), luati foile de foietaj si le puneti pe o suprafata uscata. Puneti o foaie de foietaj în tava si taiati marginile ce dau ... o pensula curata. În timp ce turnati umplutura, ar fi bine sa acoperiti ... se farâmiteze. Adaugati putina umplutura si întindeti-o uniform. Repetati pâna ... ca ultimul strat sa fiede foietaj. Coaceti placinta în cuptor cam 35 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 150 g castraveti murati 10 g mustar frantuzesc (boabe) patrunjel verde 100 g ardei ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... lasa deoparte pana este gata umplutura.Nu se framanta prea mult ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute. Dupa aceea trecem la umplutura: intr-o tigaie cu putin ulei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingredientele pentru aluat se amesteca si se adauga umplutura. Foarte simpla reteta si foarte gustoasa. Placinta se pudreaza la final.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... frigider pentru 20-25 minute. Umplutura: Se bat usor ouale cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii in apa cu sare. Se razuiesc cascavalul si branza telemea - aceasta se amesteca bine cu mararul tocat. Intr-o tava unsa se intinde aluatul foietaj, se inteapa cu o furculita apoi se unge cu un strat subtire de rosii pisate. Se presara apoi cascavalul si se aseaza pe toata suprafata cartofii noi fierti. Peste cartofi se presara branza telemea si carnaciorii taiati bastonase. Se coace 35 - 40 de minute la 200 de grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa creasca 30-40 min.Umplutura:Varza se taie marunt,se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se lasa la dospit. Pentru umplutura de primavara se toaca verziturile ... amesteca cu smantana, sare. Pentru umplutura de vara se calesc in ... groasa care se umple cu umplutura si se ruleaza, apoi capetele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -l sa se dospeasca pana pregatiti umplutura; 2.Curatati merele de coaje si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se odihneasca pana radeti dovleacul. Umplutura Se rade dovleacul pe partea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de circa 0,5 cm grosime. Pentru umplutura curatam merele si le dam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe pereti si se coace. Umplutura se pregateste astfel: Gelatina se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro