Cauta in 21.294 retete
Se lasa aluatul de foietaj la dezhetat, dupa care se asaza în tava si se înteapa cu furculita din loc în loc. Peste el se pun feliile de prune, zaharul, scortisoara si untul. Se introduce la cuptorul încins 20-25 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este necesar sa ungem tava, foietajul are suficienta grasime in el ... compozitia si se toarna peste foietaj. Taiem rosiile in felii cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , care se foloseste ca si umplutura pentru tarte, rulade etc. Am ... ! Ingrediente: - 400 gr aluat de foietaj (o foaie) - 100 gr migdale - 100 ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... 15 minute. Intre timp pregatim umplutura:se rad merele si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de folie alimentara. Se prepara umplutura astfel: se mixeaza albusurile cu ... aluat se va intinde uniform umplutura, se vor aseza visinele, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 30 minute la frigider. Pentru umplutura curatam merele si le dam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele -pentru umplutura. Se ung foile, una cate una cu ulei, se aseaza jumatate din ele pe fundul tavii, se pune umplutura si restul de foi, si se da la cuptor pentru 40 min. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... le vom umple cu umplutura de dovleac. Umplutura:dovleacul ras il ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fin 2 lg miere 1 lg mustar frantuzesc (cu boabe intregi) 2 linguri suc ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... tava la rece pana pregatim umplutura. Se freaca branza un pic ... ca sa se aseze uniform umplutura. Se topeste pe abur (sau ... ) ciocolata. Se adauga restul de umplutura in ciocolata (la inceput puneti putina umplutura si amestecati bine, apoi dupa ce ati adaugat 2-3 linguri ... ). Omogenizati, adaugand si scortisoara. * atentie! umplutura se adauga in ciocolata topita si nu invers! Puneti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tava la rece pana pregatim umplutura. -Se freaca branza un pic ... ) ciocolata. Se adauga restul de umplutura in ciocolata (la inceput puneti putina umplutura si amestecati bine, apoi dupa ce ati adaugat 2-3 linguri ... ). Omogenizati, adaugand si scortisoara. * atentie! umplutura se adauga in ciocolata topita si nu invers! -Puneti umplutura cu ciocolata intr-un spritz de ... subtire. -Introduceti usor...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lasam la frigidem pana preparam umplutura. Umplutura: Topim untul ramas (50 ... . In mijlocul fiecarei parti punem umplutura, apoi impaturim si la imbinare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se zdrobesc biscuitii si se amesteca impreuna cu untul topit, apoi se apasa pe forma de copt (eu am folosit de silicon), pe fund si pe margine.Se da la frigider pana facem umplutura. Frisca batuta se amesteca impreuna cu branza de vaci,ouale si zaharul. Se toarna umplutura peste crusta si se da la cuptor,cam 40-45 de minute,pana cand mijlocul nu mai joaca daca miscam forma. Se serveste cu sos de afine sau orice este pe placul vostru.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la frigider pana facem umplutura . Pentru umplutura : se bat ouale , se ... patrat se pune o lingurita de umplutura si se rasuceste in forma ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Ingrediente: - 400 gr aluat de foietaj - 250 gr de rosii cherry ... la copt. Intre timp, pregatim umplutura: calim ceapa in putin ulei ... de carne peste aluatul de foietaj scos din cuptor. Punem apoi ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... loc calduros(cca 20 min). Umplutura: branza sfaramata(sau data pe ... cate un strat subtire de umplutura de branza, pe toata suprafata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... faina pentru tapetarea tavii Pentru umplutura: 250 ml (eu am folosit ... fara samburi Intre timp preparam umplutura: se pune intr-un castron ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se odihneasca pana radeti dovleacul. Umplutura Se rade dovleacul pe partea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare: Foaia de foietaj se taie pe jumatate si ... ulei cu prima bucata de foietaj. Branza dulce se amesteca cu ... cea dea doua bucata de foietaj intinsa cat sa acopere tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare : Se da branza pe razatoare, separat se amesteca ouale cu zaharul vanilat, apoi se pun peste branza rasa. Se unge tava cu cubul de unt, se intinde prima foaie, se adauga umplutura, se uniformizeaza si se acopera cu cea de-a doua foaie. Se pune tava la cuptor timp de 40 de minute. Dupa ce se raceste, se taie in patratele si se pudreaza cu zahar dupa preferinte. Are un grad redus de dificultate. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro