Cauta in 21.294 retete
La origine, mancarea se cheama "Ratatouille", dar eu nu am inteles de ce! Stiu doar ca este foarte gustoasa. Ingrediente : trei-patru ardei capia, doi dovlecei, doua vinete mari, o ceapa, doua rosii bine coapte, 50 grame ciuperci albe de cultura, o cana de suc de rosii, verdeata (reteta cere busuioc, dar poti incerca cu frunze de telina sau leustean, plante aromate puternic), sare, piper negru macinat, un borcan mic de smantana. Preparare: Curata toate legumele. Pregateste un vas putin adanc,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 pachet aluat de foietaj de 800g branza telemea 2 oua sare, piper Foietajul decongelat se desface si se unge cu ou batut. Se presara branza rasa doar pe jumatate din aluat si se acopera cu cealalta jumatate . Se taie in doua pentru a fi mai usor de manipulat si se intinde usor cu sucitorul, se unge iar cu ou si se presare branza rasa. Se taie fasii late de 2cm care apoi se rasucesc, se ung cu ou si se presara seminte de susan. Se coc in cuptorul bine incins...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... Camembert (cca 150 gr) aluat foietaj ( cca 300 gr) 1 lingura gemmerisoare ... de preparare: Taiem aluatul de foietaj in doua si pe una ... fisticul maruntit. Impachetam rotita in foietaj avand grija sa strangem si ... bine colturile. Cealalta foaie de foietaj o taiem pe lungime obtinand mai ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... sau familia :) Ingrediente: - 400 g. aluat foietaj - 150 g. morcovi - 2 linguri patrunjel tocat ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... 1 piept pui mare 1 pachet aluat foietaj 200 gr cascaval feliat 300 ... masa de lucru aluatul de foietaj ,il mai intindem putin cu ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... folosit asa: - un pachet de foietaje patrate (le-am apreciat cu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... : - un pachet de aluat de foietaj congelat (500 gr) - cateva linguri ... raceasca. Se decongeleaza aluatul de foietaj, se intinde putin cu sucitorul ... cum se asambleaza tortul de foietaj cu jeleu de coacaze rosii ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... dian@'s cakes foarte bune aceste foietaje, vi le recomand cu drag ... rulat si taiat. 1 pachet de foietaj salam uscat , sunca...etc branza ... ketchup condimente pt pizza lasam foietajul sa se dezghete la temperatura ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... 1 kg pere tari 1 pachet aluat foietaj 300 gr migdale macinate 3 linguri ... para cu pasta obtinuta . Taiem foietajul fasii subtiri si il infasuram ... in momentul in care puneti foietajul perele sa fie usor umede ... mic, pana se rumeneste frumos foietajul . Lasati sa se raceasca apoi ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente 1 ceapa 2-3 catei de usturoi 250 gr carne tocata de pui putin ulei 5 linguri sos de tomate busuioc sare si piper 250 gr ricotta 1 ou 100 gr spanac putin cascaval Pregatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Intre timp caliti in ulei ceapa si usturoiul. Adaugati peste carnea si amestecati pana se rumeneste usor si se desparte in gramajoare. Adaugati atunci sosul de tomate, potriviti cu condimente si lasati la foc mic in jur de 10 minute, sa se amestece bine aromele. ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de efort, puteti trasforma un foietaj si cateva piersici sau nectarine ... minute Ingrediente: 450-500 grame foietaj 4 piersici sau nectarine (coapte dar ... chenarul interior al bucatilor de foietaj cu gem. Asezati bucati de fruct pe foietaj usor suprapuse, in careul interior, circular pe bucatile ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
spirala cu spanac si branza am mancat prima data in Grecia,foarte buna, de revelion am fost la o cumnata si acolo a avut foarte mare trecere apoi am gasit si aici la Lidl si la Unicarm ,le-am incercat si au fost bune ambele. dar stai,candva am facut si eu si ce bine ca mi-am salvat pozele ca daca nu trebuia sa ma gandesc iar cum sa o fac. si da eu cum nu am o reteta intotdeauna ma descurc ,asa si aici. am avut vreo trei feluri de branza acasa,telemeaua a fost cea mai importanta ca am vrut sa...
Reţetă de pe adrianareteteculinare.blogspot.com
Bine v-am regasit ! In Chisinau am mancat niste placintele cu branza in foi de lavas. Foile de lavas sunt o combinatie intre lipii si foile de placinta ale noastre. Bineinteles ca am adus si in Romania si am facut si acasa placintele cu amestec de branza si ceapa verde. Eu am ales foile de lavas cu spanac insa ies la fel de gustoase si cu cele simple. Ingrediente: 1 pachet foi lavas cu spanac 100 g crema de branza cu ierburi 250 g branza de vaci 1 ou 1 legatura ceapa verde 50 g unt sare,...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
500 gr. de faina, 300 gr. unt proaspat sau margarina, 1 ou, 4/5 pahar de apa, 1/2 lingurita sare, 1 lingurita zeama de lamiie sau otet Mod de preparare: Pe scindura de aluat se cerne faina, se pune peste ea unt rece taiat in prealabil in bucatele mici si se toaca marunt cu cutitul. Dupa aceea, in faina amestecata cu unt se face o adincitura in care se toarna apa putin sarata, se adauga un ou, zeama de lamiie sau otet si se framinta. Se aduna aluatul in forma de minge, se acopera cu un servet...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 g orez, 1/2 baton vanilie, 1,5 l lapte, 100 g stafide, 6 oua, 150-200 g zahar, sare Mod de preparare: Se fierbe laptele cu vanilia. Se alege orezul, se spala, se pune in apa calda si se lasa un sfert de ora sa se umfle, apoi se pune in laptele cu vanilie, la care se adauga si un varf cutit sare si se lasa sa fiarba incet. Cind orezul este aproape fiert se adauga zaharul si se lasa sa mai fiarba pana cind orezul este fiert bine. Se da deoparte, sa lasa sa se racoreasca, se pun stafidele,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... o foaie in tava unsa. Pentru umplutura se amesteca nucile macinate cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 g ciocolata, 2 linguri cu cacao, 2 linguri cu faina, 4 oua, vanilie, 1 pahar cu lapte, 100 g unt Mod de preparare: Se bat ouale intregi cu zaharul intr-o cratita, pe foc mic. Se adauga faina, ciocolata topita, cacao, vanilia si apoi laptele cite putin si se bate totul pana se ingroasa compozitia. Se ia apoi de pe foc si se lasa putin sa se racoreasca. Se adauga 100 g unt si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca. Aceasta crema se pune pe aluatul din tava si se da la cuptor pentru 40 de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, sare, piper, 150 g faina, praf de copt, 200 g spanac, un usturoi, 75 g smantana acra, 75 g branza. Mod de preparare: Se amesteca ouale cu sare, piper, faina, praf de copt si o cana lapte si se coc clatite mai groase. Spanacul oparit se toaca marunt si se lasa la scurs. Se amesteca cu usturoiul pisat, smantana, branza rasa sare si piper. Se pune acesta umplutura pe clatite si se ruleaza. Se servesc imediat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu hartie. Deasupra se toarna umplutura si se pune la cuptor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... marunt potrivind gustul cu sare. Umplutura ajunge pentru o placinta coapta in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com