Cauta in 21.294 retete
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se caleste ceapa timp de 2 minute. Se adauga vanata si morcovii si se calesc 5 minute, amestecand des. Se adauga restul ingredientelor si se gateste la foc mediu-mic, cu capacul pus, timp de 5 minute, amestecand des. Legumele trebuie sa se inmoaie dar sa nu devina prea moi. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se caleste ceapa putin si apoi se adauga morcovul dat prin razatoarea fina. Se adauga 3 linguri de apa si se lasa la fiert. Ardei copti se taie fasii si se adauga si ei in tigaie impreuna cu usturoiul tocat fin. Se mai lasa pe foc circa 10 min si apoi se pune conserva de rosii, se condimenteaza si se serveste ca atare sau ca garnitura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , dar v-ati saturat de clasica tocanita? Nu e bai! Adaugati putin lapte ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... fiert. Inainte sa fie gata tocana punem orezul in apa si ... , vreo 90 % il punem in tocana, amestecam usor cat sa-l incorporam ... orezul, doar miscam cratita. Gustam tocana si potrivim de sare. Oala ... cutite si le umplem cu tocana. Lovim borcanele de masa ca ... ardei ca sa nu fermenteze tocana. Borcanele se aseaza pe lama ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... o va prescrie niciun medic cardiolog, o tocanita foarte consistenta din carne de ... poarta, dupa caz, numele de tocana alba (in Ardeal) sau ciulama ... cateva clocote pana se ingroasa tocana. Asezonati cu sare si mult ... macinat. In mod traditional, aceasta tocana se serveste cu mamaliga fierbinte ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se toaca cepele si se pun la calit intr-o lingura de ulei in tigaia de prajit; se oparesc rosiile pentru a indeparta pielita mai usor, se taie bucatele mici; cand ceapa e aurie, se adauga rosiile si se amesteca din cand in cand, lasandu-le sa fiarba la foc potrivit; cand compozitia este scazuta destul de bine, punem 2 oua batute in prealabil si amestecam pana cand se leaga compozitia (oul trebuie sa arate ca intr-o omleta); adaugam sare si piper! Este o mancare foarte usor de preparat si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cu painica de casa Mancarea mea preferata, cea mai buna reteta de mancarica de vita cu sos rosu, este conbinatia ideala dintre capia, vita, paprika, si un vin bun gen Budureasca cabernet sauvignon sau feteasca neagra. Putem face cu 2-3 feluri de carne 500 gr carne de vita frageda dar cu grasime 2-3 cepe rosii 2 ardei capia rosii Cateva felii telina Putin morcov 1 capatana de usturoi 2 linguri pasta de rosii 28% Verdeata ulei de masline 1/2 ceasca vin rosu sec 1 cana de apa fierbinte Boia...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Ingrediente: 1 kg pulpe superioare 1 kg ceapa 1/2 kg ardei capia 1/2 kg rosii 1 legatura patrunjel sare, piper boia de ardei Mod de preparare: Spalam pulpele, le crestam, si le prajim in ulei. Le scoatem si le lasam deoparte Taiem ceapa fideluta si ardeii cubulete si ii punem in tigaie peste ulei. Daca este cazul mai adaugati putin ulei. Lasam pana se inmoaie ceapa si ardeii. Completam cu apa si fiebem la foc mic pana cand ceapa si ardeiul sunt bine fierte. Adaugam rosiile decojite si date pe...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de post si foarte ieftin: Tocanita de legume. Asadar ingrediente: cantitatile ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Maruntaiele de pui, pipote si inimoare, scaldate intr-un sos cremos de smantana cu nuante de mustar, servite cu mamaliga rosie, colorata cu sfecla. Cateva detalii care transforma un meniu banal in unul memorabil. Portii: 4 Timp de preparare: 2 ore Ingrediente: 1,4 kilograme maruntaie de pui (inimi si pipote) 1 litru supa de pui 70 de grame de unt 1 ceapa medie 400 ml smantana grasa 2 linguri mustar de Dijon (sau alt mustar puternic) 2 linguri otet cu tarhon (sau 2 linguri de otet si o lingura...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Vinetele si gogosarii se coc pe o plita incinsa, se curata de coaja, se spala si se toaca marunt. Ceapa se curata de coaja , se spala se toaca marunt si se caleste in ulei. Rosiile chery se spala se toaca si se adauga peste ceapa calita. Adaugam gogosarii, la urma vinetele,se calesc impreuna inca 10 minute, punem praful de piper si saram dupa gust. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se calesc ciupercile in putin ulei si se lasa sa se inmoaie si sa isi lase suc propriu.Se adauga peste ciuperci ceapa tocata marunt si se calesc cateva minute impreuna.Se pune o lingura de bulion,sare,piper si se da in cateva clocote. Se serveste cu marar tocat deasupra.E foarte delicioasa pentru zilele de post! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 500 grame carne de porc 300 grame carnati afumati 200 grame rosii proaspete sau de conserva 200 grame andrei gras 1 ceapa mare 200 grame smantana boia, sare Tocati ceapa si caliti-o in putin ulei. Adaugati carnea si rumeniti-o bine. Apoi adaugati carnatii, boia de ardei si stingeti cu putina apa (cat sa acopere carnea). Fierbeti pentru aproximativ 40-45 de minute. Adaugati apoi rosiile si ardeii, potriviti cu sare si mai lasati la fiert 15 minute. Inainte sa il luati de pe foc ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si piper. Mod de servire Tocanita se serveste in farfurii adinci ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa si acoperi vasul lansand tocanita sa fiarba la foc mic ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... otet. Se prepara ca si tocanita. Ceapa si usturoiul se taie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... servire Se serveste orezul cu tocana si se decoreaza cu frunze ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in vas rotund in forma de coroana, iar tocana la mijloc
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie ceapa marunt si se caleste în ulei, adaugând ciupercile taiate în bucati potrivite, sare si piper. Se lasa sa fiarba înabusit, pâna când scade zeama lasata de ciuperci. Se pun apoi cartofii taiati în bucati mai mici, putina apa, si se lasa sa fiarba pâna când sunt gata. Se presara patrunjel verde la servire. Este buna atât calda cât si rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mancarica cu carne : 1 kg carne de porc pentru lucru 1 morcov 1 legatura de marar 1 capia 2 fire ceapa verde 1 lgt curry 1 lgt boia dulce 1 vf cutit boia iute 1 conserva de rosii pasta de tomate Calim partea alba a cepei tocate, adaugam pe rand capia taiat si morcovul ras fin. Urmeaza carnea, condimentele si ceapa verde. Stingem cu apa cat sa acopere carnea si lasam sa scada. Cand a fiert carnea adaugam marar, bulion, sare si rosii. Dam la cuptor sa scada si servim cu garnitura de orez. Orez...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com