Cauta in 35.720 retete
... piper; 1 1/2 cana cu supa de pui; 8 cartofi medii, curatati si taiati ... , apoi cana cu supa de pui. Se lasa la fiert aceasta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Preparata in stil indian, tocanita va fi delicioasa, preferata celor care ... un minut. 2. Incorporeaza supa de pui, apoi adauga cartofii, morcovii, dovleceii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... placere! Intr-o ora si ceva, vei avea pe masa o tocanita de pui "ca la mama ei ... in mod placut carnea de pui, iar sosul din rosii, morcovi ... . Pofta buna! Ingrediente si cantitati: 1 pui (cca. 1 kg); 2 cepe mari; 1 fir ... ; sare; piper. Mod de preparare: 1. Puiul se taie in sase bucati ... incinge uleiul, iar bucatile de pui se prajesc cate 4-5 minute, pe ... de minute, la foc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Varianta tiparibila Retete > Mancaruri > Tocanita cu fasole si porumb Informatii Dificultate ... : 60 minute Portii: 6 Calorii: 2383 Tocanita cu fasole si porumb Ingrediente 1 pui de 1 kg 1 ceapa mare 1 ardei ... Mod de preparare 1 Se taie puiul in 6-8 bucati si se tavaleste ... adauga fasolea , porumbul congelat si puiul . Se mai fierb inca 30 ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... adauga bucatile de carne de pui si se mai prajesc cateva ... in apa cu sare. Popricas de pui: la fel ca la tocanita de pui, 1 lingurita de faina, 200 ml smantana. Tocanita de pui, o data terminata, se amesteca cu o pasta din smantana si ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Carnea din tocanita se taie marunt, iar daca este preparata din pui se indeparteaza oasele. Zeama de la tocanita se ingroasa cu smantana amestecata cu faina si se pune din sos 1-2 linguri in carne. Se umplu clatitele cu carne, se ruleaza, se asaza intr-un vas termorezis-tent si se toarna deasupra sosul ramas. Se incalzesc in cuptor, dar nu se prajesc. Umplutura se poate prepara din papricas de ciuperci; este foarte...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... Fasole verde cu friptura de pui Frigarui Friptura de vita la ... cu ciuperci si smantana Pui cu ciuperci si vin Marsala sau Lacrima lui Ovidiu Pui cu crusta crocanta Pui cu miere si ... garnitura de ciuperci si cartofi Pui si ciuperci cu sos de ... umplute (de post) Rulada de pui Rulouri cu pizza Sarmale Shaorma de pui Spaghete a la Vulpita Spanac Sufleu de conopida...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... garnitura de kiwi si menta Tocanita de miel cu sos curry si sos tomat Piept de pui cu parmezan Cocos cu arpagic ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dimensiuni, cum ar fi un pui sau un curcan intreg, inseamna ... , cum ar fi pieptul de pui, poti lasa carnea in frigider ... minute. O punga cu piept de pui care cantareste mai putin de ... O cantitate "impresionanta" de supa sau tocana poate dura foarte mult sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mult timp si unde mai pui ca au, chiar si asa ... de dafin pentru supe si tocanite delicioase, dar si rozmarin pentru ... . ? Un vas in care sa pui legumele la fiert, intr-o baie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pieptul si pulpele de pui se taie cuburi, se amesteca cu ... jumatati. Se prepara sosul de tocana: se soteaza ceapa în putin ulei, se adauga carnea de pui, se soteaza împreuna 3 minute, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... & Pana atunci insa, am facut o tocanita de curcan, cu multe legume ... - 3 linguri faina - 3 linguri supa de pui (strecurata de legume si carne ... de condimentata a fost supa de pui) Mai intai am pus robotul ... turnat peste legume supa de pui. Am lasat totul a dea un ... tocat marunt. Asta e reteta de tocanita, cu un gust dulceag si ... apio. Eu am folosit pentru tocanita supa de...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete medii. Se pun la fiert împreuna cu pieptul de pui taiat tot cuburi în apa cu putina sare. Ceapa se toaca marunt si morcovul se rade, iar apoi se adauga peste cartofi si pui dupa ce au stat pe foc aproximativ 15 minute. Când apa scade si compozitia se leaga, se adauga bulionul, sare si piper dupa gust. Se mai lasa în jur de 10 minute si se ia de pe foc. Adaugam patrunjel tocat. Tocanita se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: carne de pui ceapa sos tomate faina mazare marar Se caleste ceapa pana devine sticloasa si se adauga carnea de pui. Cand s-a rumenit un pic carnea, se stinge cu sos de tomate (la care se adauga 1-2 linguri de faina) si 1 cana cu apa. Se lasa la fiert pana cand carnea este gata si se adauga mazarea (congelata) impreuna cu mararul. Se mai fierbe pentru cateva minute si se serveste fierbinte cu paine proaspata - pentru a putea sterge si ultimul gram...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... " reteta din carti de bucate :)) Tocanita rustica este inventia mea pt ... :) Ingrediente: - o tavita de pulpe de pui - un morcov - 4-5 cartofi medii - un ... un clocot, pentru a se aromatiza. Tocanita se condimenteaza cu sare si ... rezultat foarte bun! Puteti servi tocanita langa mamaliguta , macaroane sau pur ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... cureti si il portionezi. Il pui la fiert in apa rece ... . Stingi cu putina supa de pui si adaugi morcovul, rosiile si ... si picurand cate putina apa. Pui carneam cartofii, bulionul si foaia ... , adaugi delicat si presari verdeata fin tocata. Servesti tocanita cu mamaliguta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu modifica gustul :D). Se fierbe tocanita pana ce legumele sunt fierte ... si se asezoneaza cu patrunjel. Tocanita se pune intr-un vas ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg pipote de pui, 2-3 catei usturoi, 2 cepe, 1 rosie, ardei, paprika, 2 linguri ... otet. Se prepara ca si tocanita. Ceapa si usturoiul se taie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
un piept sau o pulpa de pui, 2 buc. rosii mari, 1 buc. ardei gras, o lingura zeama de ceapa, sare, 15 ml ulei, patrunjel verde Mod de preparare: Se fierbe puiul in apa cu sare, impreuna cu ardeiul gras, rosiile tocate, zeama de ceapa, uleiul. Inainte de a fi fierte complet, se da la cuptor sa scada. Se presara cu patrunjel verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Tocanita cu hrisca Ingrediente Carne de pui sau porc, hrisca, ceapa, sare, piper. Mod de preparare Se caleste ceapa in ulei, se adauga carnea taiata cubulete( pui, porc) si dupa ce prinde crusta se pune si hrisca spalata si zvantata. Se mai caleste putin si se adauga apa, cat sa le acopere. Se potriveste de sare si piper si se fierbe la foc mic, pana sunt gata si carnea si hrisca. Se serveste calda.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro