Cauta in 21.294 retete
... mai mult si mai sanatos. Tocana de fata se prepara simplu ... focul, puneti capacul, la felicita! Tocana-i gata, iar langa ea va ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , adaugi delicat si presari verdeata fin tocata. Servesti tocanita cu mamaliguta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de final, adaug leusteanul tocat. Tocana s-a potrivit de minune cu taiteii ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... prima la inima. Am transformat tocana clasica de porc intr-una ... timpul pregatirii vi s-a facut :) Serviti tocana langa o garnitura preferata sau simpla ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... din vita ( boeuf bourguignon ), aceasta tocana consistenta are un farmec aparte ... caprioara ( chevreuil bourguignon ). Numele acestor tocanite devenite faimoase in intreaga lume ... care i-a acordat-o Auguste Escoffier , aceasta tocanita este, in esenta, o mancare rustica, de sarbatoare. Culoarea unui tocanite burgunde, indiferent de carnea folosita, va ... . Vezi aici si reteta de Tocana din coada...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Autor : Cristina P Aceasta tocanita este diferita de ceea ce fac de ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... Tocanita asta am facut-o la repezeala. Imi ramasesera cateva bucati din ... lumea-i fericita :) Sa aveti pofta! Tocanita de vita cu praz, aromatizata ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... sosul si il face cremos. Tocanita de ciuperci se serveste cu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Într-o cratita se pun la calit ceapa, morcovii, usturoiul si ardeiul rosu. Se lasa sub capac 3-4 minute, dupa care se adauga bucatile de curcan, cimbrul si foaia de dafin, amestecându-se timp de 3-4 minute. Se adauga conserva de rosii, cartofii, restul condimentelor si apa cât sa acopere toate ingredientele. Se lasa la foc mic, sub capac, timp de o jumatate de ora sau se poate introduce în cuptorul încins. Se presara patrunjel verde sau marar la final si se serveste alaturi de o salata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... circula mai multe variante a acestei tocanite. Toate arata apetisant. Prima data cand am facut tocanita era inainte de a avea blogul, sursa mea ... -am amintit iar de aceasta tocanita si am inceput sa caut ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Tocanita asta e atat de simpla incat nici nu prea mai are ... un bon de masa. Insa tocanita asta saracacioasa si primitiva, veritabil ... sa ne ia. Asa s-a nascut tocanita ciobanului, cum am numit-o atunci ... lasa totul la fiert descoperit. Tocanita este gata cand cartofii au ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cinci minute, sa se roage tocana la toti sfintii si sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... proteine, asa ca am facut o tocanita de soia. Chiar daca este foarte cald, am facut aceasta tocanita gustoasa, cu proteina de calitate. Veti gandi ca tocanita asta merge foarte bine cand afara este ... de soia, dar niciodata intr-o tocanita, pot sa va spun ca ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... Am facut si acest pas - tocanita de cartofi - si nu a fost ... cartofii si carnea...se acopera tocanita si se lasa sa fiarba ... adauga vegeta, se gusta apoi tocanita de sare... - Se stinge focul ...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete medii. Se pun la fiert împreuna cu pieptul de pui taiat tot cuburi în apa cu putina sare. Ceapa se toaca marunt si morcovul se rade, iar apoi se adauga peste cartofi si pui dupa ce au stat pe foc aproximativ 15 minute. Când apa scade si compozitia se leaga, se adauga bulionul, sare si piper dupa gust. Se mai lasa în jur de 10 minute si se ia de pe foc. Adaugam patrunjel tocat. Tocanita se poate servi cu muraturi sau salata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mi-a placut. Am servit aceasta tocanita cu mamaliga, astfel cum se ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Mancarea de fata e cumva asa, ca un boeuf bourguignon altoit cu un gulas austriac simplificat. E dulce-acrisoara si foarte aromata, gratie mirodeniilor din ea si vinului care o imbraca in haina parfumata inca de la inceput. Sau, ma rog, aproape de inceput, pentru ca lucrurile nu-s chiar atat de simple. Nu vreau sa se sperie nimeni, de aceea revin repede asupra afirmatiei legate de simplitate si spun asa: Mai intai toci o ceapa mare si zdrobesti doi catei de usturoi. Ii azvarli intr-o oala cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de mamaliga, cateva linguri de tocanita moldoveneasca, si se presara totul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele curatat de solzi se asaza pe fundul unui vas yena astfel încât sa îl acopere complet. De de regula un file este suficient, cel de-al doilea ramânând pentru stratul urmator. Legumele fierte si scurse se pun peste peste, se adauga rondele de ceapa cruda, condimente, lamâia taiata bacati mari, jumatate din bulion si pasta de ardei iute. Se continua cu un alt strat de peste, apoi legume, mirondenii, uleiul de masline si la final apa. Se lasa la cuptor aproximativ o ora jumatate la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
La origine, mancarea se cheama "Ratatouille", dar eu nu am inteles de ce! Stiu doar ca este foarte gustoasa. Ingrediente : trei-patru ardei capia, doi dovlecei, doua vinete mari, o ceapa, doua rosii bine coapte, 50 grame ciuperci albe de cultura, o cana de suc de rosii, verdeata (reteta cere busuioc, dar poti incerca cu frunze de telina sau leustean, plante aromate puternic), sare, piper negru macinat, un borcan mic de smantana. Preparare: Curata toate legumele. Pregateste un vas putin adanc,...
Reţetă de pe retete.eva.ro