Cauta in 21.294 retete
... cu sare 2 linguri cu otet mate groase de porc Mod de preparare: 1. Matele se spala bine si se lasa la rece, in ... condimenteaza dupa gust. 4. Se umplu matele cu ajutorul palniei de carnati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... brânza rasa sau sfarâmata. Toarna o treime din continut în vasul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa zile la rand cu mese-imbelsugate  Torturi, cozonaci, caltabosi, sarmale  E timpul pentru fitness, hai la aparate!, Si desert lejer cu fructe tropicale. INGREDIENTE 800 gr iaurt gras (am folosit iaurt grecesc cu 10% grasime) 150 gr de zahar 400 ml smantana pentru frisca 10 piscoturi Savoiardi compot cu fructe tropicale (am folosit [&] Post-ul PRAJITURA FARA COACERE CU IAURT SI FRUCTE TROPICALE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... l-a impins pe proprietar, ramas fara mate pentru carnati, sa puna direct ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente: 450 g branza ricotta 2 oua 1 lingura unt sare faina pentru formare Cu o zi inainte, se pune la scurs branza. A doua zi, amestecati branza cu ingredientele si se ruleaza compozitia prin faina intinsa inainte intr-o farfurie. Nu se strange! Intre timp, puneti apa la fiert cu sare. Cand sta sa dea in clocot (dar nu clocoteste deja pentru ca astfel va sfarama gnocchi) puneti unul cate unul branza rulata prin faina. Mai intai se va lasa jos, apoi se va ridica la suprafata apei. Dupa...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... un loc pentru voi . Jumari Caltabosi de porc Racituri (piftii) Carnati ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ) si il evisceram pentru a-i scoate matele si a-l curata si in interior ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... -flacari. Am simtit-o cotrobaind printre mate si mutandu-mi ficatul 5 centimetri ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... Lorena Mihaela Pintilie Maria Grigore Mate Stelu Tiberiu Matei Lili Dana ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... -un castronel punem drojdia sfarâmata cu 2 lingurite de zahar, putina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pregatit pentru umplut carnatii si caltabosii: bucati de carne, maruntaie, usturoi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... con stand in: manusa, table mat, spargator de nuci, aparat de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
În prima faza, se amesteca toate ingredientele si se framânta pâna se obtin o coca omogena. Pe o planseta, se întinde o foaie de 1 cm care se taie înn rotunduri cu ajutorul unui paharel de tuica. Aceste bucatele de coca se ung cu apa îndulcita cu zahar si apoi, peste ele, se presara nuca sfarâmata. În mijloc se aleaza o visina, stafida, etc., dupa care fursecurile se aseaza în tava si se baga la cuptor. Când sunt gata, prajiturelele se pudreaza cu zahar vanilat....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... .ro/2013/01/prajitura-sah-mat.html http://pofta--buna.blogspot ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... 5-6 cm prin care se scot matele. Se spala bine stiuca, inclusiv ... pe burta si se scot matele. Dupa ce se spala bine ... pestele de solzi si de mate, se desprinde carnea de pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe deasupra brânza sfarâmata ramasa. Adauga tava în cuptorul încins ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cureti pestele de solzi si mate,il speli bine,il usuci cu un prosop,Il sarezi si il lasi de-o parte.Legumele le cureti ,le speli si le toci fideluta.Asezi legumele taiate intr-o tava ,pui pestele si il acoperi cu restul de legume ramase,feli de lamaie si ulei,dupa care bagi tava la cuptor pentru o jumatate de ora,intorci pestele pe cealalta parte si adaugi si pasta de tonate,il mai ti inca o jumatate de ora la cuptor.Se serveste cald,dar e foarte bun si rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa ce se coc, vinetele se curata si se lasa la scurs, dupa care se toaca, dar nu chiar asa de fin ca la salata. Dupa ce consideram ca sunt suficient tocate, se amesteca bine cu ceapa taiata, cu usturoiul zdrobit, cu patrunjelul maruntit, cu ouale batute si brânza sfarâmata. Înainte de a se baga la cuptor, compozitia se sareaza, se pipereaza si se orneaza cu felii de rosii.
Reţetă de pe retete.eva.ro