Cauta in 21.294 retete
... ), necuratati de solzi, dar fara mate si bine spalati. La biban ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... albeste ca laptele si devine mata, semn ca s-a taiat.Se stropeste ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ghembetzul sa fie afumat si bagat la tava in cuptor la circa 225 de grade, si se lasa cam 15-20 de minute. Ghembetzul este o forma de toba in care se foloseste carne de calitate buna si foarte buna si este afumat. Varza se taie marunt in suvite suptiri si se prajeste in putin ulei pana prinde putina culoare. - Un ghembetz de 1 kg sau 1,5 kg, varza acra circa trei capatine de preferat murate in vin alb. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... grosimea pungii. Doar judecand cu matul poti ajunge sa spui despre ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... curata de coaja, se scoate matul din gaturi, iar acestea, impreuna ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro