Cauta in 21.294 retete
... de tocat carne se umplu matele cu amestecul obtinut. Cârnatii se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tubului pentru cârnati se ruleaza matul pe el si se umple ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , enibahar, usturoi, supa de carne, mate de porc Mod de preparare ... care fierbe capul porcului pentru toba sau se face special, in ... un aluat. Se spala bine matele, se rad pe dos, se ... de umplut carnati, se trage matul, incretindu-l, adica strangandu-l tot pe ... . Cu mana stanga se tine matul de la capat. Se invarte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Prepara budinca si frisca potrivit indicatiilor de pe ambalaj. Într-un vas de sticla pentru servit, pune jumatate din cantitatea de piscoturi sfarâmate, apoi jumate din cantitatea de budinca, banane, capsuni si frisca. Repeta apoi cu restul de ingrediente astfel încât sa obtii un desert delicios pe straturi. Acopera si pune la frigider pentru câteva ore înainte de a servi. Poti aseza toate ingredientele stratificat într-un vas mare sau în mai multe pahare pentru...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se prepara la fel ca si carnatul de casa, dupa care se da la fum. - 10 kg carne de porc macinata, 230 g sare, 300 g mujdei de usturoi, 300 g chimion macinat, 200 g boia (100 g sa fie iute), 30 g zahar tos, 20 g piper macinat, 10 m mate. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Mat de Chisca (intestinul gros de la porc) se gaseste in ... ) piper, verdeata, sare. Se spala matul de porc si se umple ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Încinge cuptorul la 180 de grade. Întinde pesto-ul de rosii pe fiecare pita în parte si asaza-le pe o tava tapetata cu hârtie de copt, cu partea unsa în sus. Adauga apoi uniform pe pite rosiile, spanacul, ciupercile, brânza feta, parmezanul. Stropeste cu uleiul de masline si asezoneaza cu piper dupa gust. Coace-le timp de 12 minute sau pâna când pita este rumenita si crocanta. Scoate-le din cuptor si taie-le în sferturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea si costita se spala si se taie bucati. Varza se alege cite una la portie si se curata de cotoare avind grija sa ramina intreaga; se opareste in apa clocotita cu sare si se scurge. Orezul se fierbe pe jumatate in apa clocotita si se raceste. Carnea, costita, ceapa se trece prin masina de tocat. In compozitia obtinuta se adauga sare, piper pisat si orezul. De la fiecare capatina se scoate mijlocul si in locul ramas se pune umplutura. Din aceasta compozitie se umplu capatinile de varza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii în apa cu sare aproximativ 25 de minute. Apoi se scurg, se lasa la racit, dupa care se baga la congelator timp de jumatate de ora. Cartofii se taie cuburi si se pun într-un bol mare de salata. Se pune ceapa verde tocata peste. Separat se amesteca uleiul cu otetul, zeama de lamâie, usturoiul, sarea, piperul, boiaua, oregano, rozmarin si zaharul. Apoi se toarna sosul peste cartofi si se amesteca usor pâna se distribuie în mod egal peste tot. Se serveste imediat sau dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pieptul de pui se tamponeaza cu servetele pentru a fi complet uscat. Se pune fiecare bucata între o folie alimentara si se bate pentru a se uniformiza. Se asaza bucatile una lânga cealalta ca sa le poti rula. Spanacul se caleste cu putin ulei de masline si usturoi pâna când se evapora apa. Se amesteca apoi cu brânza si se asezoneaza cu condimentele dorite, dupa gust. Se întinde amestecul de spanac cu brânza peste pieptul de pui, se ruleaza si se asaza într-o tava de chec în care s-a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
12 portii Timp de pregatire: 1 ora si 20 min + timp de racire 239 calorii/portie 11,5 g grasimi 1. Se încinge cuptorul la semnul 3/1700 C. Pe gratarul de jos al cuptorului, se aseaza un vas rezistent la flacara – de tip Yena - plin cu apa fierbinte. Se unge cu unt topit o forma rotunda de 20 cm. Se combina untul ramas cu biscuitii si mierea. Se aseaza compozitia, presându-se, într-un strat egal, cu ajutorul unei spatule. Se introduce în congelator, timp de 20 min. 2. Se combina, în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... preparati mezeluri in casa. Click mai jos pe retete: Caltabos Jumari Toba Carnati Carne in untura Tochitura Slanina fiarta Sangerete Piftie
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Toba, sunca, lebar, carnati, caltabos Nu vreau sa le mai vad, nici sa le-arunc la cos, Nici sa le bag pachete in congelator Unde sa le uit pana anul viitor.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... de aperitive de iarna, alaturi de carnati (prospeti sau prajiti), caltabosi, toba, branza de burduf sau telemea, etc. sau se pot folosi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de porc [/readalso] Reteta: Afumarea carnii Ingrediente: carne, carnati, slanina, toba , caltabos , sangerete , etc. sare grunjoasa lemn sau rumengus de lemn de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... vine vorba de masa de sarbatoare: piftii, carnati, toba, soric, branzeturi, caltabos, lebar, muraturi, salati de boeuf, sarmale, fripturi, cozonaci ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... ne asteptau antreurile romanesti: "porcarii" variate de genul piftie, sorici, toba, caltabos, dar si o fasole batuta buna rau si zacusca. In mijloc ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... este reteta.... (aici se aud tobe) Pui cu stafide, migdale si ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... casa, papanasi cu smantana si dulceata, jumari, carnat de casa, caltabos, toba de casa, sarmale in vas de lut, placinte cu varza ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... vaci bine scursa si sfarâmata, smântâna, coaja rasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro