Cauta in 16.331 retete
... Mod de preparare: 1.Pentru sirop,se pun apa cu zaharul si ... lasa pana se obtine un sirop bine legat. 2.Biscuitii se zdrobesc ... de rom si o parte din sirop(rece).Amestecam bine cu mainile ... se pare uscata mai turnam sirop si amestecam din nou. 3.Din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... branza crema, apoi se adauga siropul de artar. Se adauga la ... pana se pregatesc fructele si siropul. Fructele: Capsunile se spala si ... lamaie si portocala cu fructele. Siropul: Se mixeaza in blender capsunile ; se adauga siropul de artar si se amesteca bine. In cupe ... de crema de branza, fructe,sirop; ultimul strat este de crema ... , frunze de menta verde si sirop. Se pun la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care ridicati spuma formata. Varsati siropul in sticle curate, lasati-le ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... una din variantele aratate la siropul de zmeura. - Pentru fiecare kg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Atentie! Motor! Cheesecake! Cu cirese, bineinteles. A avut asemenea succes Incat voi face un remake. Ingrediente pentru blatul de biscuiti 250 gr biscuiti (am folosit biscuiti petit beurre) 100 gr de unt topit Ingrediente pentru crema 220 gr zahar 2 pliculete zahar vanilat (se poate folosi si esenta de vanilie) 1 kg crema de branza [&] Post-ul CHEESECAKE CREMOS NEW YORK CU SIROP DE CIRESE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Acest sirop se prepara primavara, cind mugurii de brad au lungimea ... va pune zahar ca si siropul de zmeura, in oricare varianta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
In ciuda ploilor abundente, anul asta am reusit sa culeg soc in doua randuri. O data pe drumul dinspre Brasov spre Bucuresti, cand am oprit la marginea unei padurici si am cules florile sub rafalele unei ploi torentiale si a doua oara, acum cateva zile, cand am facut un drum spre LaS "Fierbintii din Deal" si am gasit din nou tufisuri cu soc intr-o padurice aflata pe un drum laturalnic. De data
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Nu zic nu, e buna si-o salata Pentru dieta e de-a dreptul minunata, Dar stii ce gust are viata adevarata? De tort duo mousse de ciocolata! INGREDIENTE pentru blat 16 piscoturi Savoiardi 200 ml lapte ingrediente pentru mousse-ul de ciocolata neagra 200 gr ciocolata neagra 300 ml smantana lichida pentru frisca 1/3 pliculet de gelatina [&] Post-ul TORT DUO MOUSSE DE CIOCOLATA SI SIROP DE FRUCTE DE PADURE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Se taie perele sferturi si se asaza intr-un platou adinc pudrate bine cu zahar. Se prepara siropul: se pune la fiert vinul rosu cu zaharul, se leaga putin, apoi se adauga scortisoara si putina zeama de lamiie. Se toarna siropul peste pere si se da totul la gheata. - 5-6 pere mari, 100 g zahar, 1 pahar vin rosu, 1 virf de cutit scortisoara, zeama de lamiie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... un buchet de boboci de trandafiri. La citeva minute dupa ce ... forma, cu grija, pentru ca "trandafirii" sa ramina uniti, si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Murele bine coapte (negre) sau coacazele, se spala de praf, la un jet de apa.Se pun intr-o oala smaltuita cu apa rece (sa depaseasca nivelul lor cu cca 7-8 cm) si se lasa sa fiarba 30-40 minute.Apoi oala se ia de pe foc, lasind-o acoperita la rece, 48 ore.Sucul se strecoara prin strecuratoare, pe care s-a asezat un tifon dublu, udat si bine stors (astfel va trece sucul mai repede), presind fructele bine cu mina.Zahar se pune 1 kg pentru fiecare litru de suc realizat. - Mure bine coapte sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se face un ceai concentrat din menta proaspata; aceasta se fierbe 10 minute cu apa, dupaapreciere, se lasa cca 4-5 ore, apoi se strecoara30-40 frunze de menta se fierb cu 3 l apa cca 30 minute, apoi se strecoara prin tifon dublu, masurindu-se apoi lichidul obtinut.Acesta se fierbe cu zahar.Se poate fierbe cu 1 kg zahar la 1 kg zeama, ca pentru jeleu (cind se ridica lingura, vor cadea 3 picaturi, una linga alta, de pe latul ei).Se toarna fierbinte in sticle si se foloseste diluat cu apa sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Uleiul se pune la incins intr-o cratita. Dupa ce s-a incins la foc moderat, se adauga grisul, amestecandu-se vreme de 10 minute. In apa fiarta dizolvam zaharul. Dupa dizolvarea zaharului adaugam sofranul si apa de trandafir. Toate acestea se pun peste gris, amestecand repede, ca sa nu se formeze cocoloase. Compozitia se pune intr-o forma de placinta si este lasata sa se raceasca. Se orneaza cu migdale. e deosebita
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la foc slan intr-un sirop de amestec de artar si ... servesc ornate cu petale de trandafir. Pe farfurie se aplica ciocolata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare: Uleiul se pune la incins intr-o cratita. Dupa ce s-a incins la foc moderat, se adauga grisul, amestecandu-se vreme de 10 minute. In apa fiarta dizolvam zaharul. Dupa dizolvarea zaharului adaugam sofranul si apa de trandafir. Toate acestea se pun peste gris, amestecand repede, ca sa nu se formeze cocoloase. Compozitia se pune intr-o forma de placinta si este lasata sa se raceasca. Se orneaza cu migdale. POFTA BUNA TUTUROR!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta toate ingredientele, se imparte aluatul in 3 parti si se coc 3 foi pe fundul tavii, tapetata in prealabil cu faina. Din 2 cani de zahar si 2 cani apa se face un sirop mai gros cu care se insiropeaza cele 3 foi. Se face o crema din gem amestecat cu nuci macinate si se umplu foile. Optional se poate adauga glazura de cacao deasupra ultimei foi. POFTA BUNA TUTUROR!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... am terminat de turnat tot siropul, adaugam galbenusurile,esenta si uleiul ... volumul si capata o textura cremoasa. SIROP: intr-o craticioara punem la caramelizat ... stropi de apa fierbinte.Tinem siropul pe foc cateva minute.Oprim ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... final se adauga apa de trandafiri, se lasa crema la racit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amestecam alcoolul cu vinul rosu intr-o sticla . Atentie , vinul folosit trebuie sa fie sec si de buna calitate. Adaugam o esenta de migdale si siropul de visine si agitam bine de tot continutul. Lasam sa se macereze 15 zile timp in care agitam zilnic sticla. Cand este gata scurgem uleiul de la esenta de migdale ramas deasupra bauturii si strecuram prin tifon.
Reţetă de pe retete.eva.ro