Cauta in 21.055 retete
... . Le lasam asa cel putin 3-4 ore, amestecand din cand in cand ... topeste complet zaharul si visinile isi lasa siropul. eu le-am lasat peste noapte. Scurgem tot siropul de la visine si il punem ... -o craticioara. La un kilogram de sirop adaugam 1 kg de zahar si ... pentru prajituri. Vom obtine un sirop gros dar care sa curga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... branza crema, apoi se adauga siropul de artar. Se adauga la ... pana se pregatesc fructele si siropul. Fructele: Capsunile se spala si ... lamaie si portocala cu fructele. Siropul: Se mixeaza in blender capsunile ; se adauga siropul de artar si se amesteca bine. In cupe ... de crema de branza, fructe,sirop; ultimul strat este de crema ... rodie , frunze de menta verde si sirop. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in aceasta perioada! Ingrediente: 20 flori soc 1,5 l apa 4 lamai 1 kg zahar Mod de preparare: Culegem florile de soc inflorite bine si le ... siropului un gust amarui. Stoarcem zeama lamailor si o turnam peste florile de soc. Lasam amestecul la macerat la frigider timp de patru-cinci zile ... pentru iarna le fierbem la bain-marie....
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
In ciuda ploilor abundente, anul asta am reusit sa culeg soc in doua randuri. O data pe drumul dinspre Brasov spre Bucuresti, cand am oprit la marginea unei padurici si am cules florile sub rafalele unei ploi torentiale si a doua oara, acum cateva zile, cand am facut un drum spre LaS "Fierbintii din Deal" si am gasit din nou tufisuri cu soc intr-o padurice aflata pe un drum laturalnic. De data
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Ingrediente: 8 pulpe de pui inferioare 4 catei de usturoi 3 linguri de miere 3 linguri de suc de lamaie 4 linguri sos de soia 2-3 linguri ulei cu ardei iute (sau ulei si chilli) sare Taiati marunt usturoiul si amestecati sosul din ingredientele de mai sus. In acest sos lasati pulpitele la macerat peste noapte. Le puteti gati a doua zi fie prajite, fie la cuptor. Au un gust foarte bun, combinand dulcele cu iutele si sunt foarte-foarte fragede.
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si feliile de lamaie), se fierbe aprox 40 min. Semintele care ... se scurga timp de 12 ore, fara a le presa . Se cantareste ... si se acopera cu o paturica, nu se misca timp de 24 ore. Termen de valabilitate 2 ani, (daca dureaza si nu se termina ... una mantita y no se mueve 24 horas. Se conserva hasta 2 anos ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... consumate in doze mici. Siropul de soc nu este toxic deoarece prin fierbere substanta toxica din compozitia lui ... are efect laxativ. Este un sirop extraordinar de gustos, copiii au ... in doua trei clocote. Scurgem siropul obtinut. Presam si boabele ca ... groase usor capatand consistenta unui sirop. Punem lichidul in sticle si ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... . Le lasam asa cel putin 3-4 ore, amestecand din cand in cand ... topeste complet zaharul si visinile isi lasa siropul. eu le-am lasat peste noapte. Scurgem tot siropul de la visine si il punem ... -o craticioara. La un kilogram de sirop adaugam 1 kg de zahar si ... pentru prajituri. Vom obtine un sirop gros dar care sa curga ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... dulceata si, la foc mic, lasati-le pe toate pana da ... , spumati-l. Cand s-a topit zaharul, opriti focul, acoperiti vasul si lasati-l la macerat peste noapte. A doua zi dimineata, scoateti afara condimentele si reluati fierberea la foc mic pana se ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... . Preparare: Punem semintele in otet si le lasam cca 24 de ore, pana se absoarbe tot otetul. Cu ajutorul unui blender ... incalzim pana la punctul de fierbere. Atentie la compozitie sa nu ... le asezam intr-o patura si lasam la racit treptat cam 24 ore. Termenul de garantie va fi de 12-14 luni. Reteta ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... . Visinata este, de fapt, un macerat alcoolic, pe baza de fructe ... (cu tot cu perioada de macerare) Ingrediente: 3 kilograme visine 1,2 kilograme zahar ... fructelor sa respire dar sa impiedice intrarea insectelor. Lasati fructele la macerat timp de 10 ... s-a topit si fructele si-au lasat zeama. Adaugati alcoolul peste fructe ... un dop de pluta. Lasati alcoolul la...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... des pentru a nu se prinde. Nu trebuie sa fierbem gemul cu orele, dupa ce s-au fiert fructele si incepe sa ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... lucerna; 2 linguri seminte verzi de dovleac; 24 jumatati de caise uscate (lasate 12 ore la inmuiat); 2 linguri ulei de nuca sau 3 linguri smantana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zeama de lamaie, ghimbirul ras si cu zaharul. Lasati amestecul la macerat timp de 1 ora si jumatate pana cand zaharul ... constant pe final, timp de 2 ore pana cand se leaga. Dulceata ... rece, proaspata sau conservata. Timp de pregatire: 2 ore Timp de gatire: 2 ore Portii: 12-14 [tip]Pentru aceasta reteta folositi pepeni copti ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... se pune la inmuiat cateva ore, pana se umfla si incepe ... sa o acopere si sa treaca peste cu circa 2-3 degete.Se fierbe 3-4 ore, de preferat in mai multe ape. Fasolea fiarta se scurge ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... vor fi usor crocante la exterior dupa coacere, dar dupa 24 ore devin moi si fragede ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , pana face niste gaurele. Se fierbe apoi apa intr-un vas ... forma pina se raceste, 12-24 ore. . Se pune apoi in s aramur a , se lasa cam o zi. Saramura ... face destul de tare 22-24% sare, se lasa pe o parte ... %, timp de 20-24 ore; temperatura saramurii este de 12? - 14 ? 3) Cascaval tip Dalia (Rucar ... doar putin timp, cam 10 ore. 4) Cascaval tip Dobrogea Se...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... se rascoleasca drojdia.Se poate fierbe si nelimpezit, imediat ce a fost ... cit capacitatea sucului, deoarece cind fierbe, sucul face multa spuma si ... sa dea in foc.Siropul se poate fierbe cu 1 1/2 kg zahar ... fiecare l de suc.Sucul se fierbe cu aspirina si zaharul pina cind dispare spuma.Siropul se poate turna caldut sau ... pachet sare de lamiie la 4-5 l sirop....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si foile de dafin. Am lasat sa clocoteasca 3-4 minute. Am pus ... minute, apoi intr-o patura sa se raceasca incet, cam 20-24 ore. - Ce gust are? Vom afla peste 4 saptamani... De Craciun am ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com