Cauta in 23.622 retete
600 gr. zahar, zeama si coaja a 2 lamii, 2 pliculete zahar vanilat, 1 1/2 litru vin alb, rom Mod de preparare: Se freaca zaharul cu coaja de lamiie impreuna cu un pahar de apa si zaharul vanilat. Se lasa 12-24 ore sa se dizolve. A doua zi dupa ce s-a dizolvat zaharul bine se adauga zeama a doua lamii, vinul si putin rom dupa plac. Se amesteca toate foarte bine si se pun intr-o sticla bine astupata si sigilata. Se pune la rece pana la intrebuintare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de plastic si puneti la rece, minimum o ora. Poate ramane 24 ore. Daca pastrati aluatul mai mult de cateva ore in frigider, inveliti intr-o folie ... a blanc" . Daca aluatul a ramas cateva ore la rece, gauriti aluatul cu ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... bine, se acopera, se lasa 5-6 ore, apoi se adauga hustele sau ... apa calduta, toate amestecate si lasate la loc cald sa dospeasca ... visin, mararul uscat si se tine la loc cald. Dupa 24 ore, cand borsul s-a limpezit, se poate folosi pentru acrit borsuri. - 2 kg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sa se ingroase se mai fierbe inca 5 minute. Calda, crema are ... 800 g-1 kg. Se lasa 12 ore (peste noapte) sa se inmoaie ... pare prea moale. Presati bine prajitura si lasati-o cel putin 12 ore; foile absorb o parte din crema si se ... pe una dintre jumatati, si puneti cealalta jumatate deasupra. Lasati 12 ore la presat. Romana (fara diacritice) ? Romana (cu diacritice) Copyright ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... , 1/2 din cantitatea de ulei si se pastreaza la frigider cca 24 ore pentru macerare. Dupa macerare, carnea se bate cu ciocanul de snitele ... adauga toate componentele de la macerare si se inabusa cca 20 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ml de apa rece. Lasati-le la macerat peste noapte, vreme de 12 ore. In ziua ... -un saculet de tifon. Varsati maceratul de trandafiri intr-o craticioara. Adaugati ... , pe foc mic. Adaugati piersicile. Lasati-le sa mijoteasca 15 minute. Lasati siropul sa se raceasca, apoi ... frigider. Inainte de a servi, strecurati siropul. Puneti in cupe iaurtul sau...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat pe baia de aburi ouale cu zaharul, coaja si zeama de lamaie, pina se obtine o crema, dupa care se amesteca intruna pina se racesc. Se incorporeaza frisca si se toarna compozitia in forme de metal clatite cu apa rece. Se lasa la congelator 24 ore. Se serveste cu fructe (portocale, banane, ananas sau kiwi). - 3 oua, 60 g zahar, 250 g frisca, coaja rasa, zeama de la doua lamii, fructe pentru servire. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si sa o tocati cubulete) si lasati la fiert. Pregatiti perisoarele amestecand ... mainile umezite formati perisoarele si adaugati-le in supa care fierbe. Lasati sa fiarba perisoarele pana orezul din compozitie a fiert. Scoateti intr ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... se lasa la rece, in camara, pana a doua zi (cam 24 ore), cand vom constata ca gogosarii au lasat atata zeama cat sa-i acopere ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la cuptor 25 minute. Intre timp, se prepara siropul astfel: se fierb intr-o oala 3 pahare de apa, 3 pahare de zahar ... copt baclavaua, se insiropeaza cu siropul. La inceput o sa sfirie, dar ... 15 min. ca sa intre siropul in ea. - 1/2 kg nuci macinate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ca supa va scadea), se fierbe la foc mic, se spumeaza ... si telina), se adauga sarea si piperul. Pentru reusita, se fierbe 5-6 ore si obligatoriu la foc foarte mic pentru a iesi foarte limpede. Dupa fierbere se strecoara si in zeama ... taitei sau se fierb galuste, la foc domol, pentru a nu se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ca supa va scadea), se fierbe la foc mic, se spumeaza ... si telina), se adauga sarea si piperul. Pentru reusita, se fierbe 5-6 ore si obligatoriu la foc foarte mic pentru a iesi foarte limpede. Dupa fierbere se strecoara si in zeama ... taitei sau se fierb galuste, la foc domol, pentru a nu se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , se pune capacul si se fierbe pe foc tare. Cind incepe ... , se incetineste focul si se fierbe timp de aprox. o jumate de ... si se toarna peste caracatita cit e calda. Se lasa caracatita 24 ore in sos amestecind din cind in cind. Serviti pe platou ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fie acoperite in intregime si se lasa la macerat in frigider 24 ore. Se coc la foc iute timp de 15 minute apoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se tine scrumbia 24 ore in apa, ca sa se desareze. Se curata si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... spuma, apoi se adauga zarzavatul, ceapa si sarea. Gaina fierbe cca 2 ore, daca este batrina. Cind este fiarta, se scoate din ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se leaga. Se lasa carnea la gheata pana a doua zi (24 ore), se framinta bine, adaugindu-se putina zeama de usturoi strecurata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... special prevazut la un capat cu un disc gros. Dupa 24 ore se scurge zeama, iar restul se asaza intr-un teasc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la cuptor 25 minute. Intre timp, se prepara siropul astfel: se fierb intr-o oala 3 pahare de apa, 3 pahare de zahar ... copt baclavaua, se insiropeaza cu siropul. La inceput o sa sfirie, dar ... nou in cuptor 15 min. ca sa intre siropul in ea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zahar si 50 ml apa se prepara un sirop care se fierbe 3-4 minute, apoi se toarna peste savarinele reci. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com